Přejít na výpis diskuzí
V Mass Effect 3 se budete moci vyspat s herní novinářkou
2.2.2012 | levis
118 příspěvků
-
mne sa chobot slonov vobec nelubi to je yvone 100x krajsia, a bioware to je jasne hned nova postava a treba trtkať:D
-
Jop, já si hned říkal, že Chobotka tam je jen z těchhle důvodů...
-
No jako...
Hry od BioWare měli vždy více možností v konevrazcích, ale pokaždé to bylo abych nějak ovlivnil příběh, přiklonil se k jedné frakci či k druhé, odhalil toho skrytého hajzlíka atd...
Kdy se z toho všeho stal xchat s prvky střílečky ? -
-
Nikdy??
BTW, na prvního Zaklínače nemají v sexuální trapnosti a pubertálnosti ani ME + DA dohromady
-
-
A co Miranda? =)
-
Strašně rád bych věděl dvě věci, 1) jak to má slečna přesně specifikované ve smlouvě. Třeba "Poskytnutí virtuální identity k romantickému vztahu včetně případného neexplicitně zobrazeného pohlavního styku s nespecifikovaným množstvím avatarů hráčů Mass Effect 3 (TM) včetně následných DLC. Smluvní strany se zavazují k mlčenlivosti ohledně zbraňových a bezpečnostních systémů lodi Normandy a veškerých biometrických údajů slečny Chobotové a komandéra Sheparda" by bylo asi moc konkrétní. Možná spíš jenom lapidárně: Specifikace pracovní náplně: Poskytování virtuálně-sexuálních služeb, které jsou předmětem ochrany dle autorského zákona.
A za 2) jaký to bude mít vliv na sexuální život u Chobotů. Jestli třeba přítel bude vyžadovat, aby si do postele brala přiléhavou kombinézu s nášivkou N7 na prsou a křičela "Komandére!". -
-
To sou starosti *1*
-
-
Jsem zvědav na ty zásadní rozhodnutí. Stejně zase na začátku vyplníme dotazník a maximálně se to projeví v rozhovorech než v rozvětvenějším ději. A konec bude jeden bez ohledu na rozhodnutí, protože už se nemusí zabývat dalším dílem a případnými dopady.
Čekejte 30% slíbeného a nebudete zklamaní. Jak je zvykem. -
-
Eee, právě, že by těch konců mohlo být víc, když nemusí řešit další díl s případnými dopady, ne? *3*
-
-
konecne si ve svych 35 letech šuknu
-
-
*1* škoda že nemůžu dát dvě pluska
-
Není nad vžití se do postavy, viď Karle. *1*
-
-
S těma bisexuálníma parťákama už jsou trapný... A Chobotka ve hře vypadá divně.
-
Jestli nebude možnej análek, tak nemám zájem... *12*
-
stejne je hnusna nemam zajem