Přejít na výpis diskuzí
V Mass Effect 3 se budete moci vyspat s herní novinářkou
2.2.2012 | levis
118 příspěvků
-
jesica chobot to je ta mařka s křivou hubou lololol
-
A "rádobyhardcore" plejeři na tento prachsprostý cash-chasing skočí i s navijákem, načež tady budou štěbetat o hlubokém filozofickém podtextu této veleságy (tak jak tomu bylo po vydání předešlých dílů)... No jo, prodeje budou opět MASOVÉ. *7*
-
dick effect 3 *16*
-
anketa: chlapi co hrali ME za femShepard, preferovali ste lesbicky sex alebo ste to skusili s chlapmi ? :)
-
-
Ve ME1 dali nastesti bi Liaru,takze za FemShep jasna volba.
Ve druhem dile dali kulove, takze moje FemShep zustala volna...To me mimochodem na druhem dile nehorazne prudilo, ze snad kvuli reakci nekterych idiotu (stanice Fox) na Liaru ji do dvojky nedali jako plnohodnotnou postavu.
Jsem rad ze se Liara do ME3 vraci. -
Ve dvojce jsem se tak daleko nedostal, byla to hrozná nuda, zlatý první díl (ale tam jsem hrál za pana Sheparda) a u třetího mi zase cpou Origin. No takhle si k téhle sérii žádný vztah neudělám i když bych chtěl a tak si ani toho virtuálního sexu moc neužiju.
-
-
Dvojka nuda? Jak daleko jsi to dojel?
-
-
já třeba jsem to hrál 3x + 2 hry nedokončený a taky vztah žádný - bylo to naprosto trapné a nedostatečné (prostě vztahová interakce jako ve škole za 5). Samozřejmě že jsem vyzkoušel lecos a pak pak načetl původní uloženou pozici . největší trapas je Jack, kdy i když s ní nic nedokončíte, tak furt řve FUCK i když ve final závěru jdete na vítězný pokec - tohle po takovém tahu/válce a vzájemných prožitcích by jako parťákovi by vám neřekla ani největší děvkka z Leningradu ojetá všema armádama
-
-
No tak zrovna u Jacka bych to čekal nejvce, jelikož ona není psychicky vůbec normální:)Já jsem mněl akorát vztah z Kelly než z ní Kolektoři udělali kečup. Tam to bylo fajn, Mirrandu jsem nezkoušel a Grasse jsem svedl až po ukončení Sebevražedné mise.
-
-
-
-
Vztahy jsem měl akorát v rámci příběhu.
-
-
Je to blbost ale us se vi jetli petice proto EA prosla a ME3 vyjde s ceskymi titulky? A nebo si budem muset pockat na PIRATSKY preklad (vite ACTA podepsana a to je podle zneni ACTA piractvi delat neoficialni cestiny).
-
-
Oficiální čeština skoro určitě nebude.. Takže budeme muset čekat (tedy MY myslím jako my co neumíme dobře anglicky) na pirátský překlad.
-
som niekde zachytil ze proti ACTA v Prahe protestovalo az! 10 ludi, takze podla mna sa priprav na piratsku buducnost :)
(tj. si myslim ze cestina nebude)
-
-
v 3jke sa mozete vychrapat s moderatorkou,nudaaa...ja si pamatam ako v 2jke som vyrazil zuby tej sikmookej moderatorke, kvoli jej objektivnemu spravodajstvu *7*
-
-
To budeš moct ve trojce taky, už je to taková tradice xD
-
-
no u mě to bylo ME1 Ashley.. ME2 Miranda.. a ME3 bych rád znovu Mirandu.. většina lidí ji nemá rádo (prý plastická mrcha :D), ale já mám rád to, že se ten charakter s nikym nesere + ji dabuje a "hraje" moje oblíbená herečka Yvonne Strahovski...
-
-
Ja to mel v jednicce Ashley, ve dvojce Miranda, protoze nikdo jiny nebyl po ruce (Jack vazne ne a Tali? no, kdyz si predstavim, jak musi vypadat nekdo, kdo vetsinu sveho zivota nosi skafandr...brr) a ve trojce to bude zase Ashley.:-)
-
-
Jsem zvedavá, jak na tom bude ve trojce Kaidan. Moje FemShep mu zůstala ve dvojce věrná, tak uvidíme :D
-
-
Já jsem zvědavá jak to bude s Kaidanem a Garrusem:D doufám v nějakou rivalitu mezi nima..
-
-
Horší je to, že z Kaylle jsem nechal udělat reaperský puding, tudíž všechny mé potenciálí lásky jsou mrtvé. Dilema, jestli začít znova *1*
-
-
Liaru tak trochu zabít nejde ....
-
-
S Chobotkou bych se chtěl radši vyspat v realu. Jinak v Mass Effectu jedině Liara.♥ *3* Chrápat s emzákama mužete jedině he hře.*4* A nebo, že by se moje stará nalíčila a obarvila na modro a návlekla se do paradního cosplay Asari oblečku. *1*
-
-
Takhle o mě mluvit muj "mladej", tak se kvuli němu ani nenaličim normálně -_-''
-
-
Kvuli nemu? Zensky se lici predevsim kvuli sobe. Takova vyhruzka by platila na malokteryho muzskyho :-).
-
že vy dva spolu něco pečete?!
-
-
Darku to mělo bejt na obscena, ale předběhls mě
-
read again
-
-
Prokletče, číst umím a stejně si z toho vyvozuji konspirační teorie *5*
-
-
Yes. Dneska se staví a bude vypadat takhle http://www.youtube.com/watch?v=OniDDhplsl8&feature=related . Nebude chtít pohladit po vlasech, ale po chapadlech. *1*
-
-
To je jenom sranda.
-
-