Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • The_Nameless_One
    Mno, nevím teda, ale ta její "podoba" v ME3 mi nepřijde zrovna povedená *4* . Spíš by mě zajímalo jak se bude vyvíjet románek s Liarou, kterou mám "rozdělanou" už od prvního dílu *14*
  • To u kazde hry chvylku pred vydanim bude vychazet aspon 1 clanek denne?
    • Jojo tak už to tu chodí, taky sem si všiml. A přitom většina těch článků má nulovou informativní hodnotu, jsou spíše reklamní. :-)
  • Menší spoiler hned v názvu, eh.
    • trolo
      oh noez! co teraz budes robit. cela napln hry je vyzradena. skandal games! SKANDAL! hanbite sa.
  • Kupuju! jk
  • Veskoslav
    Proč ne. Chtělo by to ale zjistit, jestli je lesba, jelikož si budu do 3 házet postavu ženského rodu:)
    • Ve videu rikala, ze moznost romance bude pro obe pohlavi.
  • Joo sice se mi nelibi ale je to super, tesim se az to rozvedou i na trojku ci grup*c :P
    • Puvodně jsem ti chtěl dát mínus, ale když se nad tím zamyslím, tak je fakt, že postavy na normandy jsou polygamní víc jak doktoři v ordinaci na nově :)
      • Veskoslav
        A to víš, že můžeš svést i Garruse?:)
        • Jelikož jsem hrál za ženskou, mohl jsem své"z"t i Thaina nebo jak se jmenoval ten zelenej emzák s rakovinou. Jedinej kdo se příliš "nekamarádil" byl Grunt a pak lidi z DLC, který se mi z toho důvodu zamlouvali víc než moje nadržená posádka :)
          • Veskoslav
            No Grunt no:-D
          • "Svést" bylo v tomhle případě správně. Leda bys ho chtěl svézt autem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit