Přejít na výpis diskuzí
V Mass Effect 3 se budete moci vyspat s herní novinářkou
2.2.2012 | levis
118 příspěvků
-
Spis "chobotak", ne?:D
-
Eee, právě, že by těch konců mohlo být víc, když nemusí řešit další díl s případnými dopady, ne? *3*
-
Tak aspon naka solidarita a ucta ke stari jeste existuje, dekuji :)
-
Jsem zvědav na ty zásadní rozhodnutí. Stejně zase na začátku vyplníme dotazník a maximálně se to projeví v rozhovorech než v rozvětvenějším ději. A konec bude jeden bez ohledu na rozhodnutí, protože už se nemusí zabývat dalším dílem a případnými dopady.
Čekejte 30% slíbeného a nebudete zklamaní. Jak je zvykem. -
.....Proc dostavam nekvalitni za to, ze je mi vyrazne nad 18?...... sem ti dal +1 *1*
-
konecne si ve svych 35 letech šuknu
-
Proc dostavam nekvalitni za to, ze je mi vyrazne nad 18? Co pak za to muzu? *9* Taky jednou budete stary holenkove *3*
-
S těma bisexuálníma parťákama už jsou trapný... A Chobotka ve hře vypadá divně.
-
Jestli nebude možnej análek, tak nemám zájem... *12*
-
Co máte všichni s tou Tali? *1*
-
To s těma DLC souhlasím.*1* Mohli by tam přibalit kostým Ivy Valentine. *1* http://www.gameinformer.com/cfs-filesystemfile.ashx/__key/CommunityServer-Components-ImageFileViewer/CommunityServer-Components-UserFiles-00-00-42-87-38-Attached+Files/0385.4228246392_5F00_e45393e686_5F00_b.jpg_2D00_610x0.jpg
-
dodatek: každopádně pořád menší pruda, než se dostat s makem někam na vrcholek skály kvůli vojenské známce, to nabouralo gameplay ještě víc.. jinak ME1 a 2 luxus, 3 nepochybně bude taky
-
necheatuju ve hrách, ale kvůli surovinám jsem si stáhnul save editor a v prním save naklikal dostatek surovina na celou hru a hotovson.. prvně jsem ždímal planety do sucha, ale při opakovaném hraní, je to zbytečná pruda
-
jako rating? Sorry, ale me je uz docela vyrazne na +18;
-
pro tebe tam zas dávaj to +17 nebo +18 *5*
-
Boha jeho jen ne sociální vztahy ve hrách. K čemu to je tobě/mě/komukoliv? Jasně je to deviza na kterou zřejmě převážná část hráčské obce slyší, ergo sype to chechtáky. Stejně s ní nebudeš moci dělat žádné prasárny a tutově tam nebude vidět ani bradavka. K čemu pak takový prvek? Leda, že by přišli s DCL, které dodá sadu SM pomůcek, dild a cosplay oblečků :D Stejně si u toho nevyhoním, tak bych preferoval měné na-city-hrajících položek a dal přednost masomlejnku
-
No to je snad jasny, vzdyt pro tyhle lidi tam prece ty romance davaj :)
-
Kvalitni nazor, od nactileteho metrouska? :-)
Kvanta hracu maji zeny a deti a stejne si radi zahraji Mass effect/Dragon age a to i s "romancema".
Hm ted jsem nejspis nakrmil trolola *13* -
stejne je hnusna nemam zajem
-
.))) +1..."Iam commander Shepard...and thsi is my favorite bar in the town"