Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Soudit hru ještě před vydáním a podle "zaručených" informací? S takovou bych v životě nehrál např. Stalkera......
  • DarkHawk
    Spustí se hudba co hraje při romancích obejmeš jí a chytneš za zadek.. konec záběru. Je to takový usmiřovací večer. Jestli se s ní vyspíš to už tam vidět není. Není to klasická romance, kdy před poslední misi za tebou přijde Miranda,Jack,Kelly nebo Tali.
  • Morrigan byla skvela a vyrazna postava, protoze ji ztvarnila Claudia Black.
  • naprostý souhlas s těmi vztahy, jsou čím dál jednodušší a přímočařejší (to BG2 si zahraju jen kvůli tomuto příspěvku, nikdy jsem se k tomu nějak neměl)
  • to ti našeptal sám pan farár nie??????????
    panebože, ty už ty hry nehraj, s tebou by jsme skončili u Pacmana.
    Jo a hele, víš co, nikdo ti neříká, že se k NPC musíš chovat jako prase nebo úchyll - mě zrovna se vztahy ve hře líbí . takové DA jednička byla téměř fenomenální a taková Morrigan dokázala rozbouřit celý hráčský svět (někdo z ní šílel, někdo jí miluje dokonce dodnes, jediná kdo se jí může v ME přiblížit je Kasumi, ale ta je trapně pasivní - co je proti tomu tvoje kill, kill, seber, dones a pak se možná oblečeš - ) a hele mečík - jsem z toho paf, tý jo a šavlák 2x větší než já, to je pecka a svítí *1* *1* *1*
  • Ma nakou divnou hlavu, jako by ji na to telo priplacli z jiny zensky. No me je to fuck. Stejne jsem nedohral ani dvojku, ac se mi jednicka libila moc. Trojku uz asi komplet vynecham. Uplne mi stacilo, ze se pri bitvach sem tam i pobrecime, nebo co to psali, a ted tohle...
  • Ve dvojce s Liarou spát jde.
  • Veskoslav
    Dvojka nuda? Jak daleko jsi to dojel?
  • Dle mého přehršel romancí celou hru ničí. S DA I skončily doby kdy se člověk musel skutečně snažit něco dokázat. Přijde mi přirozené, že každá NPC má svoje preference a tím se stává unikátní. Jestli po vás v ME3 vyjede každý bez ohledu na pohlaví, tak to pomalu svádí k tomu všechny z Normandy vyházet... Nechápu proč neudělají nějakou čistě homosexuální postavu než všechny proměnit v bi..
  • Veskoslav
    Jj. I když do trojky s Mirrandou a Tali bych šel
  • Zaujímalo by ma čo si o tom myslí jej rodina alebo priateľ, veď toto je už takmer prostitúcia!
  • moje řeč :)
  • Kvuli nemu? Zensky se lici predevsim kvuli sobe. Takova vyhruzka by platila na malokteryho muzskyho :-).
  • Prokletče, číst umím a stejně si z toho vyvozuji konspirační teorie *5*
  • Liaru tak trochu zabít nejde ....
  • DarkHawk
    Nejde. Jenom se s ni dáš zase dohromady a zazpomínáš na staré časy. Když budeš dělat dlc Shadow Broker a budeš mít romanci s někým jiným, tak ona ti to bude vytýkat, prostě se to dozví, ale stejně ji ukecáš. Mě vytýkala Jack, ale přece divoký sex s biotickou bitc* se neodmítá. *1*
  • Amylee.Anderson
    Mě přijde trapný, že tam je každej bisexuál. Ale jinak, přecejenom jako ženská, uvítam takové obohacení hry. Je to reálnější (až na to, že by se Shaperdem šel každej :D). Třeba ve Skyrim mi vadilo, že si můžu někoho vzít a to je tak všechno. Nemyslim, že by tam měl bejt sex, ale nějaké hlubší rozhovory - to se mi taky například líbilo i v Dragon Age :)
  • Taky už mi přijde, že Bioware v tohle zachází moc daleko. Kupříkladu v DA II mě vyloženě iritovalo, že všechny postavy jsou bisexuálové i když to třeba nedávalo smysl. Opravdu dobré romance měli snad jen v BG 2 kde hráč rozvíjel svůj vstah s danou postavou po celou hru a mohlo se taky stát, že vám jí ukradne společník. kdepak dneska to je třikrát pokecat a šup na to *7* .
  • Ve dvojce jsem se tak daleko nedostal, byla to hrozná nuda, zlatý první díl (ale tam jsem hrál za pana Sheparda) a u třetího mi zase cpou Origin. No takhle si k téhle sérii žádný vztah neudělám i když bych chtěl a tak si ani toho virtuálního sexu moc neužiju.
  • Darku to mělo bejt na obscena, ale předběhls mě

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit