Přejít na výpis diskuzí
V Mass Effect 3 se budete moci vyspat s herní novinářkou
2.2.2012 | levis
118 příspěvků
-
A pak bych chtěl vidět, co bude dělat herní osazenstvo, až narazí na živou holku někde u baru :-D
-
"... and we were able to take them in pretty wildly different directions from 'virginal girl next door' to 'crazy up against the wall, let's have it on right here' "
-
.....Jenom doufám, že si Thali konečně sundá masku..... - zvědavej, co? *14* *1* *1*
-
Taky tak *1*
-
Asi to bude mít podobné následky...když obětuješ Destiny Ascension tak tě 98% galaxie nenávidí a rozhodně nejsi spojenec kterýho by všichni podpořili...v takovym eventu by jsem jako cizák rozhodně nespěchal s flotilou na záchranu Země...báse kolektorů zase může dát určité technické výhody...jsem zvědavej jak se s timhle všim poperou...
-
no ještě počkej až se s ní budou moct pomuchlat, pak to bude i "Chobotka" *2*
-
Tak to asi ano:) Ale i rozhodnutí o základně Kolektorů podle mně bude důležitější.
-
Mne bavili oba ME náramně...u jedničky mě štvalo pak vedlejší mise s MAKO...přistát na placce a putovat 3 minuty k misi co jsem udělal za minutu neni moc košér...ale to bylo podobný pak s sondováním planet ve dvojce...tam když sem to hrál po druhé jsem pak na začátku snad hodinu sondoval abych si nahrabal suroviny .))) a nemusel se s tim pak sráth...u jedničky byl rozhodně epičtější konec...to že ti mohla ve dvojce poumírat celá posádla je sice fajn ale na rozhodnutí (ne)obětovat Destiny Ascension to nemá .))
-
Tak je pravda, že planety bylo úmorné skenovat, ale to potěšení z objevení skryté mise:) A po pravdě, skutečně jsem skenoval planety "Bohaté" a s anomálií, zbytek jsem jenom přistál a neskenoval, jenom abych měl 100% v dané soustavě.
-
Svatá prostoto...
-
Nejsem zadnej odbornik na Mass Effect, kdyz jsem hral prakticky jen jednicku, ale na dvojce se mi nelibilo, ze oklestily RPG prvky, ktery v jednicce aspon trochu byly. Tvrdilo se, ze je to v ramci zkvalitneni pribehu a bla bla bla. Ale prdlajs. Podle me pribeh (aspon z toho co jsem hral) je v ME2 horsi nez v jednicce, tak jaky pak copak.
A proste me to nebavilo no. Ciste subjektivni. -
Me1 mela skutecne az moc zbrani a modu,ktere se casto lisily jen minimalne.
Taky me v Me1 neskutecne prudily mise v jezditku a fakt, ze objekty na planetach (v tech vedlejsich misich) byly prakticky vsechny stejne (takove to skladiste s prechodovou komorou a mistnosti v 1.patre.
Na Me2 me stvalo skenovani planet,bylo to po chvili uz umorne.
Navic skenoval jsem vsecko, protoze jsem si chtel byt jisty,ze budu mit dostatek surovin (hru jsem samozrejme dokoncil s obrovskym prebytkem vseho).
Taky me Me2 nastvalo tim,ze pro FemShep tam nebyla jedina slecna na romanci, coz byl velky fail.
Abych to shrnul, v ME2 me vice bavil boj, v ME1 me o trochu vice bavil dej, oba dva dily mam rad a ME3 mam predobjednan (Origin uz v kompu hnije kvuli BF3). -
"Chobotová"...todle skloňování nepoužívaj "naši" bratia Slováci a ani Poláci...tzv naši nejbližší Slované .)))...největší pěst na oko je, když je v jednom článku použito i nepoužito...Takovej Čechyše syndrom. Ke hře...koho todleto zajmá...tvůrci by se možná měli soustředit na jiné aspekty hry, než na to s kym se půjde nebo nepůjde vychrápat...na dona Seladona si můžu hrát v reálu ale rozhodně to neni důvod proč chci hrát hru jako ME
-
Jo Morrigan je kočka. Jednou sem jí řekl, že je d*vka a ať jde pryč. Celkem mi trvalo než sem si jí zase naklonil.. moje oblíbená čarodějka. Ale Leliana je lepší kus. *3*
-
No tak zrovna u Jacka bych to čekal nejvce, jelikož ona není psychicky vůbec normální:)Já jsem mněl akorát vztah z Kelly než z ní Kolektoři udělali kečup. Tam to bylo fajn, Mirrandu jsem nezkoušel a Grasse jsem svedl až po ukončení Sebevražedné mise.
-
Ve ME1 dali nastesti bi Liaru,takze za FemShep jasna volba.
Ve druhem dile dali kulove, takze moje FemShep zustala volna...To me mimochodem na druhem dile nehorazne prudilo, ze snad kvuli reakci nekterych idiotu (stanice Fox) na Liaru ji do dvojky nedali jako plnohodnotnou postavu.
Jsem rad ze se Liara do ME3 vraci. -
Jinak k diksuzi. Zajímalo by mně, co na 2. díle bylo nudné. Srovnám-li zábavu v ME I a ME II, tak je +- stejná, u dvojky podle mně vyšší díky misím, co člověk postupně může získat objevením anomálií na planetách (jedná se o lov různých žoldáckch skupin, smazání EDI u stanice, vyzvednutí nákladu, prozkoumání vraku). V jedničce mně ze začátku příšlo skvělé, kolik druhů zbraním, zbrojí, střeliva a kolik bodů schopností člověk může mít. Postupně mi to začínalo vadit, sice blo hezké, že mám barevnou zbroj a všichni můžou mít určitý druh nábojů. Ale podle mně se nehrálo na indiviálnost daných postav. Tudíž s Tali bylo možné mít ostřelovačku, i když s ní byla levá atd. V tomto je ME II mnohem lepší, stejně jako je lepší ve zpracování jednotlivých lokací, Citadelou počínaje, konče lodí Kolektorů. Dále je lepší v rozkazech a inteligenci spolubojovníků, přehlednějším menu při zastavení hry, nabídkou biotických schonpstí členů Vašeho týmu, dále ovlivnitelností děje při přežití poslední mise. Kde můžou zemřít naprosto všichni nebo nikdo, zpracování cestování mezi planetami a zisk surovin je taktéž mnohem lepší a víc motivuje k objevování a kupování nových soustav. Tolik k tomu, proč považuji ME 2 za lepší než ME 1, který ui přesto považuji za jednu z nejlepších her, co jsem hrál. U ME 3 stále váhám vůli Originu, bohužel teď jsem znovu dohrál ME 2 za zlou Shepardovou, přežili i všichni z týmu a chci vedět, jak to zkončí. Teoreticky torrent, ale zase chci dát peníze někomu, kdo mně bavil X let u této série, myslím, že budu muset Origin překousnout.
A ke článku. No mohli ji "zpracovat" lépe. Je taková nepřirozená. Jenom doufám, že si Thali konečně sundá masku:) To by bylo por mně mnohem lepší. -
A blbiny se daj vzdycky pak koupit ve vanocnich slevach na steamu, kdy clovek nic neriskuje :)
-
já třeba jsem to hrál 3x + 2 hry nedokončený a taky vztah žádný - bylo to naprosto trapné a nedostatečné (prostě vztahová interakce jako ve škole za 5). Samozřejmě že jsem vyzkoušel lecos a pak pak načetl původní uloženou pozici . největší trapas je Jack, kdy i když s ní nic nedokončíte, tak furt řve FUCK i když ve final závěru jdete na vítězný pokec - tohle po takovém tahu/válce a vzájemných prožitcích by jako parťákovi by vám neřekla ani největší děvkka z Leningradu ojetá všema armádama
-
nesoudim, poszuju :)