Přejít na výpis diskuzí
V Mass Effect 3 se budete moci vyspat s herní novinářkou
2.2.2012 | levis
118 příspěvků
-
read again
-
Yes. Dneska se staví a bude vypadat takhle http://www.youtube.com/watch?v=OniDDhplsl8&feature=related . Nebude chtít pohladit po vlasech, ale po chapadlech. *1*
-
Ja to mel v jednicce Ashley, ve dvojce Miranda, protoze nikdo jiny nebyl po ruce (Jack vazne ne a Tali? no, kdyz si predstavim, jak musi vypadat nekdo, kdo vetsinu sveho zivota nosi skafandr...brr) a ve trojce to bude zase Ashley.:-)
-
Tali, jedině Tali :)
-
Takovej dotaz jde se vyspat s liarou i ve dvojce?? :-) ja kdyz me nedala hned tak sem na ni nejak zapomel...
-
Pánové a dámo,
tímto končí období našich milovaných her a namísto toho se dočkáme Ordinace, Ulice atd. Již nebudeme zachraňovat světy, ničit nepřátele, dobývat hrdinské činy, ale budeme tvořit romantická pouta, dvořit se atd.
Možná jsem totálně mimo s nějakou psychickou poruchou o které nevím, ale to co předvádějí v MS3 mi osobně připadá, jako kýč. Já chci pořádný příběh, který bude zamotaný a budu se ptát, kdo mě zradí, kdo mi pomůže, jak mám dokázat přemluvit tuhle a tamtu frakci, aby mi pomohla. A opravdu se mi nechce řešit nějaká pouta.
Ano, jsem si vědom že tohle nemusím dělat a vynechat to, ale člověka to bude hlodat co když mi nabídne krom svého klína i nějaké užitečné informace? Já nevím, dříve ty hry byly lehčí.
A když sex ve hře, tak bez kilometru otázek a odpovědí. ( v reálu je to jinak a za to jsem rád, ale ve hře ne.... Tam jsem přeci hrdina a lámu dívčí srdce *1* *5* )
Tak jsem zvědaví, jak to vše dopade ve hře.
Váš Werdes -
že vy dva spolu něco pečete?!
-
Budu moct "ojet chobot" super *1*
-
jesica chobot to je ta mařka s křivou hubou lololol
-
Vztahy jsem měl akorát v rámci příběhu.
-
A "rádobyhardcore" plejeři na tento prachsprostý cash-chasing skočí i s navijákem, načež tady budou štěbetat o hlubokém filozofickém podtextu této veleságy (tak jak tomu bylo po vydání předešlých dílů)... No jo, prodeje budou opět MASOVÉ. *7*
-
oh noez! co teraz budes robit. cela napln hry je vyzradena. skandal games! SKANDAL! hanbite sa.
-
dick effect 3 *16*
-
To budeš moct ve trojce taky, už je to taková tradice xD -
anketa: chlapi co hrali ME za femShepard, preferovali ste lesbicky sex alebo ste to skusili s chlapmi ? :)
-
Oficiální čeština skoro určitě nebude.. Takže budeme muset čekat (tedy MY myslím jako my co neumíme dobře anglicky) na pirátský překlad.
-
som niekde zachytil ze proti ACTA v Prahe protestovalo az! 10 ludi, takze podla mna sa priprav na piratsku buducnost :)
(tj. si myslim ze cestina nebude) -
To je jenom sranda.
-
Je to blbost ale us se vi jetli petice proto EA prosla a ME3 vyjde s ceskymi titulky? A nebo si budem muset pockat na PIRATSKY preklad (vite ACTA podepsana a to je podle zneni ACTA piractvi delat neoficialni cestiny).
-
v 3jke sa mozete vychrapat s moderatorkou,nudaaa...ja si pamatam ako v 2jke som vyrazil zuby tej sikmookej moderatorke, kvoli jej objektivnemu spravodajstvu *7*