Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pane boze at to neni zase pocahontas/avatar - beloch prijde do cizi zeme, zamiluje se do indianky/mimozemstanky a nakonec jim pomuze branit se proti tem "zlejm" belochum/mimozemstanum *1* *1* *1*
    • Taronyu
      No ak tam takáto možnosť nebude, tak to nehrám. Kolonizátori sú fuj *1*
      • no když porovnám takové Aztéky vs Španělské kolonizátory tak jsem opravdu nan vážkách kdo je fuj.
      • V ME a nejaky moznosti? lol ...
      • TheGGG
        ne nejsou, avatar je ekopakárna a já celou dobu doufal, že ty modrý trapáky rozstřílej nahadry...
      • Ja bych se vsadil ze to tak bude, jestli teda ma byt ten pribeh ze lidi dou dobyt novou planetu od mimonu jak se pise ve clanku. Delam si teda z toho zatim jenom srandu doufam ze se pletu protoze dalsi "new and interesting story" #ctrlcctrlv uz bzch nedal *1* *1*
        • Taronyu
          Tak mohla by to byť len jedna z možností. Teraz sú to aj tak len špekulácie, pretože nevieme skoro nič. Budeme tam navštevovať rôzne planéty, takže mimozemšťania možno ani nebudú jednotní a nájdeme si tam nejakých spojencov. Alebo naopak, sa vďaka nášmu príchodu zjednotia proti nám. No tieto prebehnutia na druhú stranu, možno už vo filmoch pôsobia ako otrepané, ale v hre ako ME by sa z toho dala spraviť krásna morálna dilema, zvlášť ak by to nebolo čisto čiernobiele a namontovalo by sa na to kopec silných dopadov.
      • Magister_Peditum
        Neměl bys mluvit naviijsky? *15*
  • Trochu sa bojím.. na konci trojky urobili z našej galaxie bordel tak radšej idú do novej. Pritom v Mliečnej dráhe je ešte obrovský potenciál ukázať nové miesta a nové rasy.
    • jamar28
      Vzhledem ke 4 možným koncům by museli vytvořit 4 naprosto odlišné hry. Toho se už nedočkáme.
  • Na nový Mass Effect se moc těším ale obávám se jedné věci a to jsou dlc.V lednu jsem dohrál celou původní trilogii se všemi dlc přes Origin na pc a stálo mě to skoro 3000 kč.A to je trojka čtyři roky stará hra.Kolik pak budu muset zaplatit abych měl Andromedu se všemi dlc?
    • TheGGG
      lepší než to utratit za chlast a drogy...
    • Podle me k andromede budou tri DLC po 15e..takze 45e za dlc a 59e za hru, coz mas nejakych 2800 korun. Stejne vysla i DA:I když bys kupoval hru i DLC v den vydani. V EA se nebojej rict si o peníze, kdepak :)
      • Doufám že to bude stát za ty peníze *1*
    • Tak třeba novější Dragon Age: Inquisition stál uplně se vším cos mohl mít asi 125€ (pokud vezmeme v úvahu že si všechno koupíš hned jak to vyjde) což je cca 3400 korun, ovšem to není GOTY že jo. Ta je levnější.
  • těším se na ty překvapené výrazy lidí, až oznámí, že ten, komu ve trojce přežil sheppard, za něj bude moci hrát :)
  • Ať už se bude odehrávat příběh Andromedy kdykoli(před nebo po ms 3) doufám že se vrátí Asarijky a Turiani.Chci mít v týmu někoho jako byl Garrus a Liara.A taky doufám že trochu přitvrdí s romancemi v jedničce to bylo ok ale ve dvojce a trojce to bylo dost slabý.Uvítal bych kdyby moje rozhodnutí měli opravdu velký dopad na příběh.A interakce mezi postavami by mohla být větší tím myslím aby měli větší slovní zásobu než pár vět.Každopádně se moc těším.
  • z jedničky jsem byl zklamanej že to není rpg ale dohrál jsem to alespon jako taktickou strilečku a to me bavilo. dalsí díly už jsem vynechal. ješte jsem tuším ve sleve koupil dvojku ale to mne už nebavilo
  • Prvně jsem zvědav jak vysvětlí příběh, když konce ve třetím díle byly moc zásadní a ovlivnily vše. I kdyby předtím vyslali někam několik lodí tak by nemohly doletět daleko aby je ten efekt nezasáhl.

Navíc si budou muset vybrat nějaký konec. Další problém.

Pak mám obavu ze hry, aby to nebylo styl DA:I a více se vrátili ke kořenům ME. Od rozhodování moc nečekám. Nejspíše to bude jak to bylo a to naprosto černobílé. Witcher 3 styl? To by pak překvapilo.
    • Magister_Peditum
      Co vůbec víme o tom, jak fungoval ten efekt? Jen to, že se přenáší přes mass relay a rozšiřoval se do nejbližšího prostoru. Nepředpokládám, že v každé hvězdné soustavě v Galaxii je jedno mass relay, tak kdyby měli štěstí, tak se té vlně vyhnou. Ostatně by asi letěli raději prázdným prostorem, než přes nějaké frekventované oblasti, kde by šance, že narazí na Reapery, byla znatelně vyšší. Ale to samozřejmě jen hádám. Zas tak logicky se na ME člověk nesmí dívat. *15*
    • jamar28
      Nějakým způsobem se děj přesune do galaxie Andromeda a tak daleko je efekt nezasáhne. Nejspíš vůbec nebudou v kontaktu s Mléčnou dráhou, takže žádný konec si vybírat nebudou muset.
      • A jak se tam dostali?

Sice díky tomu vynálezu mohli skákat daleko ale ta Andromeda musí být někde zcela mimo. Kdyby byla za hranici toho co bylo v ME1 - 3 tak to museli dávno najít protože se tam dá snadno dostat.
        • jamar28
          Píšu o tom kousek dole. Osobně vidím pro scénář jedinou možnost - časově ještě v době, kdy se odehrává ME3 bude objeveno/vynalezeno něco, co dokáže omezený počet lodí přenést do jiné galaxie a spojená flotila se na takovou cestu pošle jako forma archy, aby byl život Mléčné dráhy zachován i v případě výhry Reaperů. A jako hráči budeme té flotily samozřejmě součástí.
          • Magister_Peditum
            Tak ono by tam ani nemuseli skočit. Mohli by klidně vyslat nějakou generační loď, která by tam byť nadsvětelnou rychlostí letěla klidně několik set/tisíc let - předpokládám, že technologii kryogenického zmrazení v ME mají. Pak by bylo úplně jedno, co se stalo v Mléčné dráze.
            • Však v poho, ja jen ze nekde nahore někdo vykrikoval cosi o jedine moznosti jak to muze byt.. *1*
            • Magister_Peditum
              To by ses mohl pozastavovat na všemi spekulacemi před vydáním nového film/seriálu/hry/knihy. Prostě se o tom bavíme, no...
            • je to sci fi, muze se to odehrát na milion ruznejch zpusobu..doktor habakuk delal pokusy s cervi dirou a omylem to vcuclo lod s hracem, v roce nebrec vyslali lide lod na pruzkum vesmiru a dostala se do andromedy, nebo se na konci hry zjisti ze to nejsou lidi ale nejaky roboti co byli odjakživa na andromede jen si mysleli ze jsou lidi protože kdysi davno tam doletela sonda sputnik 1 a všechny je preprogramovala..nevim nad cim tady badate..tech moznosti je milion a vůbec nemusej mit nic spolecnyho s puvodni trilogii:)
  • "schyluje k obrovské bitvě, která se rozprostírá napříč celou galaxií plnou planet s různými stvořeními a druhy, které nám jsou neznámé. Taste zbraň, protože tenhle boj je větší, než jste čekali. Nejde jen o váš život, ale o celé lidstvo"

ani nevím, jestli to chci hrát... jen z toho komentáře cítím další retardovaný (slovy tvůrců "umělecký") konec jako měl Mass Effect 3

snad je to jenom další aprílový žertík

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit