Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To bude stejně zase sranda.

Flotila cestuje dlouhou dobu do zcela jiné galaxie a najde tam nový inteligentní život. A ejle! Oni také mluví anglicky! *15*

Firma s takovým rozpočtem, by mohla udělat nějaký extra jazyk jako to mají star wars kotor apod.
    • Možná je prostě v ME meziplanetárním jazykem angličtina :D
    • ono to tam niekde bolo vysvetlené, že omni tool alebo implanty automaticky prekladajú do jazyka, bez potreby vedieť ten ktorý jazyk.
    • Blue.Shark
      Zbytečné náklady, které v závěru nebudou k ničemu. Detail je to vcelku pěkný, ale jak ti to jako hráči prospěje? Raději se spokojím s jakýmsi AI překladačem, či podobnou technologickou vychytávkou.
    • pod to se muzu kupodivu i ja podepsat *5*

hlavne at to neni zas bezducha tps slatanina jak me2
    • Spades
      A pak by si 90% hry strávil tím, že spolu nemohou komunikovat, dokud se nenaučí překládat jazyk.
      Nicméně v ME jsou univerzální překladače, jako třeba ve Star Treku, takže každá rasa mluví svou řečí. Důvod proč ty překladače budou fungovat i v jiné galaxii může být lehké scifi, že to překládá pomocí myšlenek, alá babylonská rybička.
  • Já tajně doufal že by tento díl mohl ukazovat události prního kontaktu a válce s Turiany. *7*
    • Lukyz
      Taky si myslím, že prequel ve formě First Contact War by mohl být hodně zajímavý, každopádně tuhle myšlenku vyvrátili jen tím, že oznámili název novýho ME.
      • First contact war byla prakticky jedna potyčka, o čem by to bylo...
  • Jack1947
    Nebudu lhát, na informaceo tomhle kousku čekám a jsem hodně zvědav co a jak a o co tam půjde... dokonce na tolik že jsem ochotný i sledovat videa ( až nějaká podstatná budou).
    • jedná se tam o jakýsy element, který převádí lidské duše na druhou stranu a nechává pouze prach, čilí ničí podstatu života. Ve hře se pátrá jestli se jedná o jákýsi specifický vir či nákazu.
      • Jak to víš, kdes to četl? *8*
  • Vidlec
    Když to dopadne jako DA: Inquisition, tak budu spokojený.
    • Jo, taky patrim k tem kterym se DA:I libila a vůbec bych se nezlobil kdyby to mělo podobny zaber. A ono to tak asi bude, jen místo lokaci to budou planety. Ještě by mohli pridat rizeni nejakeho kosmického vehiklu a byl bych v sedmym nebi:)
      PS: pripadnym remcalum, jo ty všechny ty stary pixelovaty hry z dob DOSu jsme hral a mam je rad, a presto mam rad i DA:I
      • Miluju Dragon Age serii, trochu víc než Mass Effectovou, ale to je protože mi fantasy sedí lehce víc než sci-fi a taky protože DA má hlubší a komplexnější svět. Myslím si, že DA:Ičku hodně ublížil ten prázdnej otevřenej svět, že kdyby DAI mapy zpracovali do trochu menšího rozložení a trochu linearnější (trochu blíž DA:O), že by to bylo lepší. A co se týče ME:A tak Mako už potvrdili, normálně budem moct prozkoumávat planety ve vozidle jako v ME1, ale ještě k tomu slibujou vylepšování toho vozidla.
        • Mako a ty procedurálně generované planety byla nejnudnější část jedničky, i když bych mass effecty zařadi ME1 > ME2 > ME3. Sice člověk mohl jezdit po planetách, ale měly hnusnou grafiku a nebylo tam co dělat.
          • Jak píše Flash, když vyšla jednička, tak to bylo super. Ale nedávno jsem zkoušel dohrát všechny díly a jedničku jsem si z nich užil nejmíň.(Musel jsem příběhem proletět) Je na tom hrozně znát, že už je to starší kousek a taky je vidět, jak hrozně velkej pokrok je ME2 od prvního dílu, je to šílený.
            • flash: jj mám to stejně, ale nejvíc mě mrzela absence vozítka mako a naopak přidání munice, to mě naštvalo víc než linearita, ale příběhy společníků byly udělaný dobře. Mě se fakt líbil ten systém přehřívání zbraní daleko víc než sbírání nábojů
            • Jo asi to bude hodně o člověku. Já jsem si třeba víc akční přístup a RPG prvky užil. Víc lineární lokace mi nevadí. Aspoň se v tom neztratíš. Když hraju RPG od BioWare, tak osobně si chci užít tu cestu a ten příběh. A ne se tápat lokacích, jak je mám vlasntě projít aby to dávalo smysl, viz. DAI. KDybych chtěl hrát hru s příběhem v pozadí a hrál to na explore, tak pujdu do hry od Bethesdy. Ale jak jsem řekl, je to o preferenci člověka no.
            • No vidíš, a pro me byl ME2 krok zpatky, tak velkej ze jsme ho odmital asi 2 roky vůbec hrat, nakonec sem to hral se vsema DLC a bylo to dobry. Osekani rpg prvku, linearni lokace, hra působila vic jako strilecka nez rpg..pro me to bylo velky zklamani..ale jako celke je ta trilogie bezva.
          • Tys to hral nekdy ted ne? Pac v době kdy ME 1 vysel planety rozhodne hnusny nebyli, pravda byli pomerne prazdny ale par cinnosti se tam delat dalo, třeba hledat nejaky ty psi znamyk atd.Me se to libilo, davalo to ty hre pocit ze se skutecne pohybuješ v nejaky galaxii, dvojka s jejima linearnima omezenjma lokacema tak uz nepůsobila.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit