Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Robotron3
    Tak ho nechte. Mě už přesvědčil, že je rozdvojená osobnost a myslí to vážně :)
  • Víš, ono by možná stačilo trochu polevit z toho povýšeneckého tónu, kterým pepříš většinu svých příspěvků tady v diskusi. Nic proti skutečným romancím, ale nemusíš tady dávat neustále na odiv, jak máš celý Mass Effect na háku. Je tu pořád dost lidí (a já se k nim řadím), kteří mají svět Mass Effect a postavy v něm rádi, a takoví lidé tvůj shazovačný postoj jaksi neocení. Pokud v tom hodláš pokračovat, nediv se, že tě budou nazývat trollem.

Pokud tě Mass Effect 3 nebavil, nemusíš to tu každému cpát.
  • Kozy
    Ale no tak..
  • Že bych se snížil k tomu a koupil si dlc, za které se platí??To uvidím podle recenze.
  • rhaegar
    Soap opera ME se vrací. Co pak hoši z Bioware tentokrát vykradou?
  • Amylee.Anderson
    Tak něco takového si necham líbit :))
  • Trisska
    *8* Jako... proč mě urážíš?? Tvý příspěvky si čtu celkem ráda a myslela sem, že si v pohodě... *9*
  • Viktor_H
    Trole jdi už pryč.
  • Trisska
    Joo to sem viděla, romance jak z mexický telenovely... *7* Tohle si ráda nechám ujít a radějc si užiju opravdovou romanci!
  • TheGGG
    Dost emotivní je číst některé zdejší příspěvky, věčí porci emocí už nepotřebuji
  • No nemusí ti chybět nikdo, ale budou nějak pokračovat romance.
  • Nějak si nemůžu vzpomenout kdo mi chybí z jedničky a dvojky jenž jsem postrádal ve trojce.
  • Tak emotivní jo ? No to jsem zvědav koho mi Bioware zabije tentokrát *10*
  • A krom toho se těším na další launch trailer okořeněný skladbou od Two Steps From Hell. *2* *5*
  • Já sice součástí poptávky nejsem, jelikož Shepardův příběh pro mě skončil, ale zcela klidně a rád se do Mass Effect univerza vrátím. Tohle DLC si určitě zahraju, ale předtím poputují moje peníze jinam. Shepard bude muset nějakou chvíli počkat.
  • Doufám, že ne, podle prvních informací to tak nevypadá, ale je fakt, že Omega taky vypadala před vydáním líp než při hraní...
  • jasne ze se najdou osobne se tesim
  • Trisska
    A hodnocení kolem 4/10...
  • A bude mít kolem 4 GB...
  • smajdal
    Na mě se nedívej, já nehrál ke trojce ani jedno *6* (ale evidentně je)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit