Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    To jsem taky chtěl ale nespustil jsem ME1 pořád to vypisovalo chybu. :(
  • A to je duvod proc krast? Kdyz s jejich politikou nesouhlasis, nebo se ti nelibi co delaji s hrama, tak jejich hry nekupuj a nehraj.
    Takhle ses akorat voda na to jejich blaboleni o piratstvi.
  • sankuri
    Mno vidim to tak ze az to vyjde tak si zahraju pekne vsechny tri dily se vsemi DLC najednou, pekne komplet zazitek se vsim vsudy:-)
  • h0p3
    Přesně, on a Jack mi ve trojce nejvíc chyběli.
  • Kozy
    Podle mě nejlepší postava ME.
  • tak jestli ti jde jen o tohle tak si mohl zvolit cervenej konec xD a Shepard by prezil
  • Souhlasím, třeba takovej Leaving Earth...
  • h0p3
    Dejte mi tam Zaeeda a jdu do toho, pokud ho teda stihl Sachs nadabovat, před jeho odchodem. *13*
  • AdBlock...
  • Uvědomuji si že je to dětinské, ale stále cítím na jazyku tu pachuť toho konce a prostě ne. Shepard je mrtvý a tím i je pro mě mrtvá i tato hra. (+15 dolarů (300,-) za 2 hodiny hraní, mě furt připadá přemrštěné)
  • Viktor_H
    "...ale EA má už peněz dost" - Vždyť jsou ve ztrátě! *1*
  • Viktor_H
    Jack Wall dělal na dvojce společně se Samem Hulickem, který má zase lví podíl na jedničce. Hulick je tedy hlavním skladatelem celé série..Osobně mám soundtrack trojky nejraději - je celkem originální, zato Wallovy uřvané ódy mi přijdou jako recyklace nejrůznějších holywoodských soundtracků k akčním blockbusterům.

Co se samotných her týče, tak pro mě je nejslabší dvojka (i když stále velmi slušná).
  • Viktor_H
    Orka se sekerou a kulometem jsem tam zatím nepotkal...
  • No doufám že ta nostalgie a rozloučení bude uděláno líp jak původní (odfláknutý) zakončení hry *1*
  • wat? Soundtrack v ME3 je ůžasnej...nezapoměl jsi si zapnout zvuk?
  • Hrozně mě mrzelo, že byl Urdnot ve dvojce "nehratelnej" a jenom vedlejší postava, což byl vlastně i ve 3. Tam šel se mnou aspoň do nějaké akce *4*
    Jestli to půjde, tak projdu tohle DLC hlavně s Wrexem!
  • Hmm tak tedy naposled... jsem zvědavej jak se budu cítit. Dočkal jsem se posledního DLC a ikdyž nejsem fanoušek téhle politiky, tak už ty příběhový DLC co mi chybí koupim a dorazim (Leviathan, Omega a teď Citadela), protože jsem do tohohle univerza dal nemálo peněz a investoval i nemálo času *4*
    Ikdyž určitě zbyde ta hořká pachuť pitomýho konce, tak se na tohle DLC hrozně těšim. Urdnot Wrex je muj nejmilejší a nejoblíbenější parťák z celé trilogie. Jasně Ashley je kost (nechal jsem ale přežít Kaidana *1* ) s Liarou chodim už od prvního dílu a Garrus je správnej týpek, tak mi tenhle kroganskej týpek, nájemný žoldák a zachránce kroganského národa, přirostl k srdci.
    Těšim se na jeho hlášky, popichování s Garrusem, Shepardem a vůbec se všema, jeho ironický hlášky ohledně genofágu a nenávisti vůči kroganům a tak dále a tak dále.
    Joo hodně jsem toho s Mass Effectem zažil a tak mu aspoň to "úplný" dohrání dlužim. Ale pak už ode mne EA neuvidí ani korunu navíc!!!
  • Jsem rád, že existuje wareZ.. Promín BioWare, ale EA má už peněz dost :)
  • CRYPT
    Potvrzuje to i Casey Hudson. „Tým do toho dal srdce i duši. "

Skoda ze to srdce i dusi nedali do zakladni verze ME3 :( Si nemohu pomoci, ale mne to sakra pije krev. Po skvele 1cce a legendarni 2ce, prisla nevyrazna 3ka. Nejvic mi asi smrdela ta jednotvarnost a hudebni doprovod, ktery jiz nedelal mistr Jack Wall
  • Magister_Peditum
    Tak mě napadlo, ještě se tam neobjevilo nic z Warhammeru 40k.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit