Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ME3 jsem nedohrál, nebavilo mě to, tak jsem si pustil ty konce a docela bych rád věděl, co všem tak moc vadí. Zcela vážně. Modrej konec - Reapeři zastaveni, ale cyklus přetrvává. Červenej konec - Reapeři zastaveni, ale i R2D2 to odsral. Zelenej konec - symbióza, mír, cyklus přerušen (to samé, co udělali Wachowští s Matrixem) a budoucnost v podobě Neobjevené země (vzpomínáte na Star Trek VI?:). Čistě z filozofického hlediska: Naše realita je o cyklech. Smrt je jediná konstanta (nic se nemusí nutně vytvořit, ale vždy to musí být ukončeno). Pokud jsem tu nenávist kolem ME3 pochopil, tak všem vadí, že jste s pomocí armády nepobili všechny Reapery a nešli poté pařit na Omegu, je to tak?

P.S. Pro mě byl už šok ve dvojce, kdy jsem zjistil, že se z organickejch bytostí dělá kaše a cpe se do obrovskejch toustovačů, už to mi připadalo hodně směšný.
  • Kronoss1
    Máš pravdu. Moc rád bych věřil, že chtějí fanouškům vyhovět, ale po zkušenostech z vývoje ME3 a dalšího humbuku tomu prostě nevěřím. Tohle DLC by se krásně hodilo po válce s Reapery, ale to by to muselo rozumě skončit.
  • vlastik.plaminek
    Koncem Pána Prstenů bych se moc neoháněl, ten byl sice logický, ale naprosto jasný od první scény.
  • Nope, tady spíš nikoho nezajímá, že si užíváš skutečný romance. Většina z nás to dělá. Akorát tím otravuješ.
  • h0p3
    vim ale bylo to myšlený jako, volitelný parťáky na mise.. 5ti minutovej pokec s každym, nic extra
  • ale jsou tam maximalne tak 10 min oproti ostatnim postavam
  • Inquisitor
    Sakra já to snad nikdy nedohraju, už to mám půl roku rozehraný :)
  • Podival by ses znovu nebo si znovu precetl trilogii Pana prstenu, kdyby koncila takto?

http://i.imgur.com/RsAUv.jpg

Vsadim se, ze ne. A ano, predstav si, ze vetsina lidi spatne hry, nebo hry, co je nezaujaly hraji jen 1x. A dokonce jsou taci, co je treba ani nedohraji. To je prekvapko, co?
  • Alebo tak skoro vsetky :) Ten soundtrack je cely vynikajuci. Samozrejme nie komplet vsetky tracky, ale vacsina.
  • Ja neviem asi som iny, ale aj ked viem ako skoncil ME, aj tak ma to bavi hrat. Tiez viem ako skoncil Gladiator a bavi ma pozret si ho znovu. Kazda hra nejak skonci.. a to ste kazdu hrali len 1x? Len dake sa mi toto DLC zda predrazene. Po Omege som skepticky
  • Nejvtipnejsi je, kdyz po vydani ME3 hraci opravnene poukazovali na to, jak je vsechno uspechane a jaksi nedodelane (zejmena totalne odlfakle vedlejsi mise), tak odpoved byla, ze je prece galakticka valka a musi se spechat. A co dostaneme nakonec? Rekreacni palubu, kde se muzeme flakat. A proc se vubec o neco snazit na Citadele, kdyz tam na konci stejne vsichni zhebnou? Opravdu logika. I kdyz u Bioware uz mne nic neprekvapi. Ale kdyz se jim za 15 dolaru prodavala Omega, jiste si Biodroni koupi i tuhle zbytecnost.
  • x_ander
    Přesně. Když se původnímu ME3 vyčítala uspěchanost děje, tak Casey Hudson argumentoval, že je přece válka, Reapeři likvidujou galaxii a není čas se někde zbytečně zdržovat. A teď nám tady hodí DLC s kasinama a popíjením s přáteli.

Jinak mi to DLC přijde zajímavé a jednou si ho zahraju, ale popíjet s Wrexem a spol. bych chtěl až po porážce Reaperů...
  • Na vyjádření názoru máš zcela jistě právo, ať je jakýkoliv. Za to ti určitě hlavu nikdo trhat nebude. Ale nemá moc smysl čekat pádnou argumentaci od ostatních, když ty sama jsi zatím moc nepředvedla.

Co se mých nejoblíbenějších postav týče, asi bych jmenoval Liaru, Tali, EDI a Kelly Chambers. Všechno jsou to dobrosrdečné postavy, byť místy možná trochu naivní. *4*
  • CRYPT
    zvuk jsem spise u toho trashe vypinal. Nejhorsi dil po zvukove strance, nestahoval jsem si ani soundtrack, protoze ani jeden song, pardon pouze jeden a to ten, jak na konci vylezl joker s xy z havarovane normandy a hraje tam hudba. Jinak strasnej low... 2ka rulez
  • Lukyz
    Jack i Zaeed v ME3 jsou, ale samozřejmě jen pokud ti ve dvojce nezemřeli *15*
  • Tak lidi nevím ale mě tohle DLC nějak nesedí. Hoří-li vám domovská planeta, tak se patrně nebudete zaobírat zařizováním fungl nového bytu na Citadele, zabíjením času v kasinech a po nálévnách. I to proti Shepardovi namířené spiknutí zní trochu druhořadě, zvláště když už jedno velké spiknutí má Citadela za sebou a Obří olihně už čekají za humny....

Na druhé straně mise z Wrexem *7*
  • Ja ve trojce Jack(i?) mel, pokud ti prezila dvojiku tak ji potkas nekde v nejake skole pro biotiky...
  • Soundtrack ke trojce je suverénně nejlepší. To, co předvedl Wall u dvojky, mi přišlo jako "narvu tam tenhle bordel, tenhle bordel, hodim to nějak přes sebe a bude to znít epicky. Nemá to dynamiku, rytmus a melodii? Nevadí, je to epic." Tim samozřejmě nemyslim provařený Suicide Mission, totožnej End Run a Illusive Man a Normandy Reborn. Zbytek zlo. Trojka má tak rozmanité skladby, že tady si stěžovat snad vážně nejde
  • Trisska
    Officer Crabtree - Hele, tady jde spíš o to, že když mám na nějakou věc opačnej názor, tak mě automaticky nazvou trolem a je to vyřešený! Než aby mě přesvědčili o opaku nějakým argumentem třeba... Sem fakt netušila, že moje příspěvky působěj povýšeně... Prostě píšu co si myslím, ale jo zkusím na tom zapracovat! A který postavy máš z Mass Effectu nejradějc?
  • Amylee.Anderson
    Já teď právě začala s jedničkou, sice šteluju neustále mod pro lepší textury, ale zahraju si to zas celý :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit