Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč nejdou zákazníkům vstříc a nedají ten obsah zadarmo nebo aspoň co rok to novej placený obsah?
  • A o které hře toto napsat nejde, pokud máš tu potřebu kritizovat. Kdo chce psa bíti, hůl si vždycky najde. Bulíš tady a kydáš hnůj ty frajere, protože na tu hru nemáš prachy a snažíš si to takto omluvit, že to nemůžeš koupit.
  • Kdo hral open betu, tak vi, ze hra je naprosto prazdna slatanina a nezaslouzi si ani hodinu casu.
  • 3 datadisky ročne znamená buď nedokončenú hru alebo nudný obsah, ktorý treba oživovať. Wowko malo len 5 datadiskov za celú dobu.
  • Jack1947
    Ještě že to je MMO, jinak by to " Už ted má slíbené minimálně 3datadisky (DLC?) " vážně poškozovalo už tak chatrné zdraví nás hráčů *12* I tak ... nic moc.

Jsem viděl ten obrázek a lekl jsem se - Safra to už je COD AW DLC tak brzy ? ".
  • V pve sú aj nejakí bossovia ktorí majú nejaké zvláštne ability a vyžadujú taktiku (niečo ako vo wowku)?
  • To pve zatiaľ vyzerá len na uberanie hp nabiehajucim botom
  • presne tak, dohraju vklidu co mam vplanu, pockam si az si to sedne, bude komplet a kupim ve sleve...uziju si to, trpelivost ruze/loot prinasi :)
  • vsak ano, tak to chodi. Ja si to nehodlam kupovat abych to hral jenom tu hru a jeste k tomu nekolik let. Hru si koupim, budu to s kamosema hrotit prvni 2 - 3 tejdny a pak se vratime zpet ke stridani her a z tohohle se stane hra, kterou si pujdem obcasne zahrat. To ze bych tam uvital neco navic si samozrejme za ty 3 tejdny reknu, ale rozhodne ne s myslenkou ze ta hra je nedokoncena. Hra je hotova ted.
  • tak schvalne, vypadáš na nekoho kdo se nemůže dočkat. Az to vyjde tak si na me vzpomen az to budes par dnu hrat..prvních par dnu budou potize se serverama, nepujde se pripojit atd, pak se zjisti ze toho zas tolik hra nenabizi, samozrejme to prijde az po par hodinách prvotního nadseni, pak se projevi par zásadních bugu, priblizne po 14ti dnech nebude mit hrac moc co delat a zacne se mu vnucovat myslenka ze by tam prece, sakra, toho mělo byt vic...však bude..az vyjdou DLC a všechny patche..tak za rok dva..tedy v době kdy hra bude kompletni a hotova.
  • :D dalsi.
  • Víš jak, Destiny dost zarobilo.
  • Morraw
    Division je jednoduše single-player akce s důrazem na co-op, volitelným PvP a opakujícím se MMO obsahem (updaty, raidy atd.). Prostě novodobý hybrid.
    Co mě donutilo zrušit předobjednávku je hlavně důraz na single a "onlinizace". PvP se mi zdá také zatím nešťastné. Měli dát možnost přidat se k jednotlivým frakcím a dát volnou ruku v DarkZone. Rogue systém je spíše zatím takové "proč bych měl?". Pro mě osobně ne zcela ideálně namíchaná kombinace herních mechanik.
  • Vyvojari jsou Massive Entertaiment (ted Ubisoft Massive), lidi kteri udelali klenoty jako World in Conflict, nebo Groun Controll 2.
  • Tesim se hodne. Velky postapo mesto se zakladni hrou maji, ted to uz jen poradne vyuzit, tak jak to napriklad dela posledni Batman a jeho DLCcka.
  • Takze hra bude hotova tak za rok nebo dva, fajn..
  • Hm. Asi si počkám na GOTY, jak jsem to udělal u Destiny (TTK Legendary).
  • Jsem vazne moc zvedavej jak tato hra dopadne. Potencial to ma ale bojim se ze to Ubisoft pokazi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit