Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nehral, nehraju hry ktery me nebavi a sou podle me brak viz. FC: Primal, AC: Syndicate, tahle nudna obludnost a dalsi.
    A neboj az hra vyjde das me za pravdu, bude to nuuuuuda
    ,nuuuuuda, navic v osklive grafice, zabugovany a nefunkcni.
    Nekteri sou fakt nepoucitelni.
  • Jaké třeba tituly?
  • Still
    Ámen, konečně někdo kdo napíše něco objektivně.
  • Still
    Btw dělá to několik vývojářských studii pod hlavičkou Ubisoftu... Vyvojáři, kteří mají za sebou kvalitní a dobré tituly. Ten skepticismus mě fakt baví *1*
  • Still
    Hrál jsi to?
  • Tak koupit to muze jenom blazen, Ubisoft prekonava EA a po Star Wars tady mame dalsi demo za plnou cenu. Podporovat tenhle hnus fakt nebudu, hra jako takova je odpad, ale nikomu neberu ze ho bavi. K zamysleni je popdpora tehle praktik, za 5 let budou stat hry 5000 ne.
    Nastesti je tady hromada kvalitnich a zabavnech titulu za rozumnou cenu, a slevy ktery se vyplati. Jeste se tesim na narek pacosu co si hru predobjednali a budou se divit ze hra v den vydani nefunguje.
  • Už jen představa, že budu muset vysolit za rok dalších 150€ za datáče mě fakt dost štve.. *9* Takže to nakonec taky asi pořizovat nebudu. Škoda
  • Protoze zakaznici jsou sulini
  • Nebudu to hrát už jen kvůli tomu hypu. Fuj
  • Tak vám nevím , ale mně je ta hra úplně u zádele . Jako snad jednu z nejvíc hypovaných "survival" stříleček dneška mne videa nechávají absolutně chladným . Nechci hrát v rádoby "už týden postapo" městě , nechci sociální prvky a barvičky na zbraně - chci ovladatelné tanky , helikoptéry motorky ...vlastně takovou hru už dávno mám a Underrail ve 3D se tady nekoná , tak vlastně proč nějakou Division chtít ? *12*
  • gesto
    Hraní her nikdy nebyla levná záležitost a ani nebude, cena dlc mi nevadí jestli mně hry chytnou tak je koupím, i když je jasný že bych raději neplatil... ale chtěl bych to hned, nemyslím jenom Division dlc ale celkově u dobrých her, nechci čekat měsíce nebo rok na nějaký přídavek, ale na druhou stranu když díky tomu studio prosperuje a může vydávat další hry tak proč ne, nakonec je stejně hraní her jenom volba a ne nutnost...
  • Kdo hrál betu a přečetl si co vývojáři o ní psali, tak ví, že v betě šlo o testování serverů a né o spoilerování příběhu (proto v betě začínáte s lvl 3 a je překočena úvodní PŘÍBĚHOVÁ mise), takže herní obsah v betě bylo zhruba jen 10% obsahu celé hry. Ovšem je jasné že kdo si o tom nic nezjistil, tak s největší pravděpodobností bude psát sr*čky do diskuzí, tak jako právě ty ;)
  • Takže činnost kterou by člověk s ohledem na námět a prostředí očekával v náplni základní hry se stane placeným druhým DLC?!
    Ten kdo vysolí jen 60€ se bude muset spokojit s tím že čas od času obdaruje nějakého starouška lahví vody a tím bude jeho veškerý survival zážitek vyčerpán. *6*
  • to je strašné kam speje herní svet hra ešte nevyšla a už majú tu drzosť ukazovať ďalšie datadisky ( DLC po novom menované ) proste každý čo si kúpi novú hru kupuje demo a kdo chce celú musí zaplatiť za ňu dvojnásobok
  • Jack1947
    Nebo obojí... ale není to fuk když už maj beztak všichni preordnuto měsíce dopředu sešn špes nevyjímaje. *7*
  • Still
    Taky chci mít křišťálovou kouli *14*
  • DekkerDave
    Jenže to onehdá nebyli pod Ubisoftem, kterej jakožto vydavatel má hlavní slovo v tom, jak má konečná podoba hry a jejího prodejního modelu vypadat. A oni neudělají ani ň, protože Ubisoft jim může kdykoliv přitáhnout finanční kohoutky nebo je rovnou rozpustit (tak jako to EA s oblibou udělalo např. u Westwoodu nebo Maxisu).
  • DekkerDave
    A v momentě, kdy ji dokončí, už ji nikdo nebude hrát *1*
  • ...stále není pozdě to zrušit, tak ať mi přestanou dávat pochybnosti.
  • On má pravdu a ty kecáš voloviny, neboj taky za pár dnů zjistíš, že jsi vyhodil peníze za hovadinu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit