Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hral, asi 12 hodin. Libila a hodne. *3*
  • uplne presne i muj pripad...
    jinak neni tezky koupit v bazaru od nekoho far cry 4 za 450 a treba nejakou dalsi hru za 500,ty pak vymenit v JRC a mas division ze necelou tisicovku :D
  • Ronox
    Kdyby to chtěli udělat lajdácky, tak ti dají za a) paintballovku b) zasadí to do budoucnosti (ME), kde budou mít lidi štíty a pořádný armory. Bulletsponge mi v RPG střílečce nevadí a v betách, kde jsem strávil desítky hodin dohromady s kámoši jsem na to vůbec nemyslel a nevadilo mi to. Coop her je málo a já jsem za každou rád. Stejně, jako všichni prskají na ohlášený season pass. Ohledně contentu jsem měl největší starosti, ale po tomhle year one traileru to vypadá, že nechtějí usnout na vavřínech, jako Bungie s Destiny.
  • Tak to v realu nefunguje. Design ti dela studio a nikdo ti do do toho v takove mire nekeca. A popravde by ti odesli i lidi.
  • prvni placeny datadisk vyjde v cervnu...to je za ctvrt roku...
    je to multak a hraci potrebujou videt,ze se o hru bude vyrobce starat dal a ze bude dostupny novy obsah...

do zaklinace jsi dostaval kazdych 14 dni sice zdarma DLC,ale byly to kraviny typu brneni,ktery stejne nepouzivas...datadisk byl taky placeny...

kdo chce prskat,duvod si najde

a kdo je rozumny,tak si koupi zakladni hru a vse pak muze dokoupit podle zabavnosti hry
    a nejrozumnejsi pocka rok a koupi hru ve sleve....snad tam ale najde pak nejaky lidi... :D
  • Zero pokud mluvíš o tom, že tě střílel neviditelnej člověk. Tak to byl bug hry, to nebyl hack. Byl jsem taky jednou takhle neviditelnej, byl to nějakej problém s připojením nebo špatnym načtením do lokace.

Prakticky jsi byl nesmrtelnej a neviditelnej a mohl si zabijet lidi, jak se ti chtělo. Docela sranda do bety. V releasu to určitě vidět nechci.
  • FPS RPG to teda určitě není. RPG Shooter možná. nevím co je na tom semi-open-world, je to prostě Open World. Byla to beta, uvidíme po releasu, co tomu chybí a co ne. moc brzo soudit. Nevím, jaký je problém s HW optimalizací. Hra se mi nejdřív sekala na medium, po nainstalování optimalizovaných ovladačů jsem jel na high na 40 FPS.
  • Lidi ja nevím , mám to předobjednané a těším se ... V jrc je akce ze jim tam hodím 2 hry(madmax a sw.) a mám to za kačku. Betu jsem hrál s přáteli a bylo to boží, aspoň něco na hraní . Když čtu tady ty komentáře tak asi někteří lidi ani nic nehrajou protože je na všem něco špatně . Jestli to bude po měsíci nuda? No a co to ma vyjít DS3 tak zase bude co hrát ...
  • Nejvíc mě pobavilo to tvoje: Zabugovaná hra, hrál jsem jak uzavřenou tak otevřenou betu nahrál jsem cca 30 hodin za ty dva víkendy a nenarazil jsem na jedinej bug. Jo vlastně na jeden, ale ten byl způsobenej hackem hráčů. Takže prosimtě než budeš příště recenzovat nějakou hru, možná si ji zahraj a nebo víš co aspoň si o ni něco přečti.
  • Ja som tú hru hral a musím povedať že je to nuda. Hrá sa to na niečo viac, ale v skutočnosti je to len rozpracovaný koncept semi open-world fps rpg. Chýba tej hre strašne veľa. Najhoršie je na tom logika AI, tunelovitosť misií s jednotvárnymi nepriateľmi a HW optimalizacia. Rozhodne odporúčam každému počkať na recenzie a neriskovať prachy.
  • Lajdácký přístup určitě ne. Massive je solidní firma. A s tím oslovením to tak asi bude. Jinak krom combatu (ubírání hp) je to poměrně reálná věc, která funguje. Škoda, že víc lidí nezkusilo open betu, aby si udělali vlastní názor.
  • Jako ohlášení DLC před vydáním, ještě není takový problém pokud to DLC vyjde aspoň půl roku po vydání základní hry. CDP taky oznámil, že Zaklínač bude mít DLC ale taky nevyšlo hned a šlo vidět, že tam byl odvedený obrovský kus práce.
  • Osobně si myslím, že i samotná hra bude zábava na několik desítek hodin i bez nutnosti pořizovat DLC nebo season pass. Já si koupil pouze základní verzi protože mě beta bavila a hru chci hrát, na druhou stranu se mi nechce na steamu platit 100 eur za gold edici. Takže si vklidu zahraju základní hru a pokud mě hodně chytne rád si za těch 30 eur season pass dokoupím.
  • Já jsem právě ten typ, který potřebuje ve hře realismus anebo aspoň něco co je mu hodně blízko. Každopádně škoda, mechaniky RPG střílečky se určitě dají trochu líp promyslet. Tohle je prostě buď lajdácky přístup vývojářů anebo se jednoduše snaží oslovit co největší masu.
  • Nějak nechápu proč se teda obtěžuješ psát do diskuse o něčem, co tě evidentně nezajímá a nebudeš to hrát.
  • Nikdo se v komentářích Ubisoftu nezastává. Až mořná na vyjímky. Ano udělali chyby. Ale zároveň udělali hry, který si mnoho z nás užilo ( AC2, Far Cry 3). Osobně na Season Passu nevidím nic špatnýho. Hráčům se tím oznámí, že existuje plán na budoucí obsah a hra nezůstane ''prázdná''. Ale chápu, že to je asi věc názoru. Každopádně jsem ještě neviděl, že by si někdo na Season Pass u nějaký hry stěžoval.

Mimochodem jasně, je to racionální rozhodnutí. Pokud tě Ubisoft naštval. Já jsem od Ubisoftu pár posledních her nehrál, protože jsem většinou čekal na recenze, který nedopadli dobře. Poslední hra, kterou vydali a dopadla jakž takž dobře je Rainbow Six Siege, ale taky žádná pecka. Jo kvalita šla dolu. Ale na Division jsem si měl možnost sáhnout dvakrát. A pokaždý mě to bavilo jako už dlouho žádná hra. A to byla jen beta, kde toho hodně bylo ořezanýho. To už něco vypovídá o hře.

Nejsem žádná bezmozkovej fanda Ubisoftu, co musí hrát každej Far Cry nebo Assassina. Ale Division si myslím ,že fakt dopadne dobře. To že Ubi něco po**** neznamená, že firma pod nima si nemuže vést líp. Víš jako tunelový vidění není dobrý.
  • Když sem četl ten jeho sranec typu tanky, helikoptery, motorky, tak první co mě napadlo byl 12 kluk co hraje GTA V :D
  • PanS
    Nevím, jak se tady někdo může zastávat Ubisoftu. Problémem "věčných stěžovačů" je politika dodatečného obsahu. Ohlásit DLC (season pass) před vydáním hry je naprostá prasárna a nijak nikoho neomlouvá, že to dnes dělá valná většina vydavatelů. Ubisoft totiž navíc není vždy schopný optimalizovat hry ani na konzole (AC: Unity) a ještě do poslední chvíle před vydáním je schopný lhát o nastavení 1080p60 na PS4 (Watch Dogs). Mnoho hráčů Ubisoftu nevěří a je to tak správně, jejich chování je založeno na předchozích zkušenostech a nekoupit si něco od Ubisoftu je racionální rozhodnutí.
  • Nevím jestli fail je správný slovo. Jo chápu, že je to něco nevídánýho a nereálnýho, ale věř mi, že pokud se odprostíš od toho, že okay nezabiješ na headshot, tak se z hry vyklube fakt zábavná věc. Já jsem to po hodině v closed betě ani nevnímal. Když si fakt uvědomíš, že je to RPG dává to smysl.

Kdyby jen stížili míření stane se z toho CS:GO, kde je těžší se trefit, ale nepřítel umře na headshot/dvě-tři rány do těla. Ale Division není FPS no.

Autoheal tam je v podobě, že pokud nejsi v combatu tak se postupně pomalu vyléčíš. V combatu mužeš použít skill na vyhealování a nebo medic kit.
  • Máš víceméně pravdu ale vysázet někomu zásobník do hlavy a přitom ho nezabít, to je prostě fail. Mohli udělat kompromis třeba v podobě horšího míření. Že by třeba nebylo tak lehké tu headku trefit. Pro mě je tohle u jakékoliv hry s palnýma zbraněma naprosto zásadní věc a to mi naprosto kazí veškerý zážitek.

btw. autoheal tam je taky?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit