Přejít na výpis diskuzí
V prvním roce vyjdou pro The Division dva velké updaty a tři datadisky
3.3.2016 | Petr Poláček
138 příspěvků
-
Nějaký odkat? Nemůžu info o této akci nikde najít. Díky
-
No já ubisoftu už vůbec nevěřím. Poslední kapkou pro mě byli Watch Dogs. Umějí dělat krásnou prezentaci a hype před vydáním, ale při vydání ty hry pak bývají všelijaké a vůbec nemají atmosferu,hratelnost a grafiku toho co bylo prezentovaný. Neřikám, že nevydají žádnou dobrou hru, ale preorder u jejich titulů už nikdy neudělám. Division pro mě byl skoro nejvíc očekávaný titul pro letošek, ale po tom co jsem viděl gameplay videa,preview,články a objevuji se dalsi informace o tom, tak jsem ztratil zájem uplně. V postapo světě bych chtěl mít možnost využít i stealth postup, což vzhledem k tomu, že je to rpg a do všech člověk musí nasázet tři a více headshotů aby umřeli, tak nebude na pořadu dne. Kropit fulloutem nabíhající davy nepřátel mě moc neláká. Nemusím mít ultrarealistickou hru, u přestřelek v Uncharted, Mass Effectu nebo Order i Borderlands jsem se bavil, ale takhle hezky udělaný město tím uplně ztratí atmosferu. Chlapik v péřové budně a čepičce dostane do hlavy ránu ze sniperky aniž by něco tušil a jedinej effekt je to, že se nastve a skočí za nejbližší krabici a začne vyprazdnovat zásobníky mým směrem. Škoda.
-
Máš recht, já taky vím jistě, že mě nějaká nová Lara v našlapané grafice absolutně nezajímá. 100 lidí 100 chutí.
-
Lukass je troll takže neřešit, jak jinak si vysvětlit to že u každé hry která se mu nelíbí musí , cpát všem jak je to špatné naopak u blbosti kjinejch pěje chválu, tunel netunel.
-
Beztak to je jen takovej dolepek pc hráčům za konzolové Destiny... Grafiku bych neřešil např to pojede všem a to je to hlavní.
-
Super, že nám furt vtloukáš svůj subjektivní názor *5*
-
No až na ty plamenometčíky kdy jim zasáhnete nádrž s benzínem, to trochu působí divně když dáte někomu 2headshoty a on se ani nehne. Tak je to to nejmenší, i když situace kdy na vás běží mob s basebalkou a vy si přebijíte ákáčko a on vás sejme docela naštve no.
-
Tak ostatně jako u všech MMORPG chceto hoodně obsahu aby zabavilo... doufám že tam bude aspon kampan na pár hodin v té plné verzi a ne jen 5misí a zbytek dolepíme v DLC.
-
No já už mám staženo a haterům ať z toho třeba praskne slepák. Prostě si to užiju dokud bude co, a pak se rozhodnu, jestli mě season pass zajímá, či ne.
-
Jen do nich! Stupidních komentářů je tu až moc, chce to trochu vyklidit :D
-
Aha, nehrál jsi to a soudíš. No já mám opačný poznatky z obou Beta víkendů...
Ale čekal jsem to, nejvíc kvíčí ti, co to nehráli a usuzují z videa :D
Gratuluju, jsi borec :) -
Pro někoho je sterilní nuda Division, pro druhého Zaklínač a pro třetího třeba pCars. Však je to správně a kvůli tomu vychází tolik her napříč žánry :) Ty tu hru prostě ignoruj, stejně jako já ignoruju jiné, které se mi koncepcí, či hratelností nezamlouvají.
-
Hodiny a hodiny sterilni nudy.
Ta hra bude za rok uplne mrtva, divim se jak nekteri stale podlehaji hypu. Nepoucitelni!!! -
to se sice nerovna,ale i tak rikaji,ze budou denni/tydenni eventy...datadisky proste rozsiri oblast hry,aby hraci mohli dal hrat
ja na tom nic spatneho nevidim...stejne ta hra bude nabizet hodiny zabavy...sice je obcas Ubi sileny,ale to,ze jeho hry jsou na delsi dobu,je proste plus...
jde o uhel pohledu... :) -
Beta se mi libila vic single, nez multi.
-
A v které betě nejsou bugy? Prosím jmenuj jednu. Nebuď vtipnej nejde ti to. Už vyšel patch kterej tohle opravuje. A to hra ještě ani nevyšla, mlč prosím :)
-
Pekna debata kluci, hra nema bugy a o par prispevku dal uz to z vas leze, Proste klasicka Ubishit game
-
Čekej si na slevu na minecraft :)
-
Flash: Nevím o jaké generaci hráčů mluvíš, když ani nevíš kolik je mi let. Btw podívej se třeba na nějaký dobový recenze Gears of War, jednoznačně to byla jedna z nejlépé graficky zpracovaných a zábavných her té doby.
-
Vývojáři dostávají normální plat, ALE po vydání dostávají prémie za hodnocení na MC + za určitá překročení prodejů atd. Zadarmo rozhodně nedělají, ale bonus by chtěl asi každý.