Přejít na výpis diskuzí
V prvním roce vyjdou pro The Division dva velké updaty a tři datadisky
3.3.2016 | Petr Poláček
138 příspěvků
-
Ano tak to přesně je :D Ježiš ty budeš asi chytrej :)
-
Jdi nekam ty ekonome:) Placas uplne mimo to co jsem psal.
PS: prijdes mi jako by jsi zrovna objevil hodnotu penez a prisel jsi to kazdemu oznamit.. -
Já jsem si naposled koupil DLCéčko na Dragon Age: Inquisition. To je rok zpátky. Ale ty mě asi znáš líp, tak víš kolik si jich kupuju a kdy.
A není to nesmysl. Ubisoft musí platit svoje lidi. Čím je zaplatí, když ne prodejem? Si jako úplně nemyslím, že budou pracovat zadarmo. Ale tak někdo si asi myslí, že někteří si peníze tisknem nebo se zatřesem a oni vypadnou. A pokud Division už je zaplacený, tak je to na vývoj další hry, pořád se musej platit lidi. Kdyby na světě byli jen lidi jako ty. Tak dneska asi hrajem jen 8bit hry z garáže, kterou někdo udělal zadarmo, protože ho vývoj baví. -
Delas jako by Division nekdo delal v grazi o vikendech. Vyvojar zaplaceno dostane at dela cokoliv, to jestli to bude nebo nebude zadarmo mu muze byt uplne jedno, to je starost vydavatele jak to bude, a u kolosu jako UBI argumentovat tim ze neco delaji zadarmo je uplnej nesmysl, kazda vec co daji zadarmo je davno zaplacena prave takovymi voly jako ty, kteri si kupuji 3x do roka DLC do jedne hry za 19.99.
-
Jo ten jsem viděl na videu, šílený.
-
8bit games z roku 1980 hype! :D Flashy je mi tě líto
-
Ne to tvoje chování je k smíchu, chtít věci zdarma umí každý. Nadruhou stranu ocenit něco umí už jen málo kdo (Pokud to zrovna není zadarmo to se pak oceňuje raz dva). Češi jsou legendární svojí kritikou a chamtivostí (neříkám všichni). Je to až smutný.
Jelikžo je to MMO tak tam nikdy nebude všechno, co má být, protože žádný mezník není. Pořád je co přidávat a vylepšovat nikdo ti nedá nic zadarmo a brečet ti nepomuže. -
,,gears of war..nejzabavnejsi hra co jsme hral,,...achjo...co s tou dnesni generaci hracu je :)
-
Aha tak ten jsem nezažil, já měl namysli jak někdo změnil nějakej soubor nebo co a měl nekonečně nábojů bez reloadu...
-
Ještě bych doplnil, že i singleplayerová část se dá hrát s kamarády a nemusí. Multiplayerová část, která je především PvP není povinná a je jen na tobě do ní vkročit. Pokud si chceš jen odehrát svou singleplayer/coop část kvuli příběhu a podobně, tak mužeš
-
Ano, hra bude udržovaná hned prvním velkým free updatem příští měsíc. První DLC má vyjít za čtvrt roku. A nevidím na tom problém. DLC ještě není hotové tak ho neudou vydávat. Ano Ubisoft ždíme/ždímal. Ale myslím ,že se trochu uklidněj.
Mimochodem, jak už jsem psal v diskuzi představ si sebe. Uděláš základní výrobek. Prodáváš ho za rozumnou a standartní cenu. Výrobek máš téměř hotový a už máš postavený základní kámen pro jeho obohacení. Řekněme, že na tom obohacení výrobku budeš pracovat dalších sto hodin, což se dá vládnou za měsíc práce, když se tomu budeš doopravdy věnovat. Budeš chtít těch 100 hodin za ten měsíc proplatit? Nebo to dáš zákazníkům zadarmo, aby byli šťastný?
Každýmu by se líbilo mít věci zadarmo, ale bohužel to nejde. Kdyby se za práci neplatilo nikdo nepracuje. Já se nebojím zaplatit víc, za to co mě baví. Pokud jsou peníze problém holt se omezím někde jinde. Ale za kvalitní práci by se platit mělo. A nemyslím si, že na Division je odvedenej malej kus práce a určitě nebude ani na budoucím obsahu. -
Můžeš hrát sám jak singlplayerovou část hry (mapy) tak i tu multiplayerovou. Nicméně v té multiplayerové to budeš mít o poznání těžší protože když skupina 4 lidí uvidí jedno samotnýho hráče co má na zádech nějakej loot stane se pro ně snadnou kořistí, navíc někteří NPC nepřátelé v dark zone jsou opravdu silní a mnohdy je jich fakt hodně a kolikrát to prostě sám neuhraješ. Není však problém přijít do multiplayer zony a přijít ke skupince hráčů, zmáčknout tabulátor a přidat se k nim do skupiny.
-
Ono říkat tomu FPS je opravdu nesmysl už jenom z toho důvodu, že FPS je first person shooter a tahle hra je z 3 osoby :D. Je to prostě arkádová střílečka z 3 osoby s RPG prvky rozdělená na single a multi v jedné mapě. A to že jsi nikoho nepotkal na ulici znamená, že jsi byl v singleplayer části mapy, kde potkávat ostatní hráče tak nějak postrádá význam. Stačí projít dveřma a hráče potkáváš....
-
Stejně jako u mé předchozí odpovědi - starání se o hru ≠ vydávání placených DLC. Poukazovat na opakované chyby je naprosto v pořádku. Který z důvodů, které podle tebe hledám, abych "prskal", není relevantní?
-
V jakém RPG tohle není? V každém RPG fightíš víc nepřítel, popřípadně vlny. Chápu, že to asi nesedí každému, ale je to tak. Nevím, co přesně se ti nelíbí na AI, normálně se krejou (ne všichni), ale krejou. Melee AI by mohlo možná bejt promyšlenější než kamikaze, Povětšinou se stejně musíš krejt ty protože maj slušnej damage.
Open.world to je. Instancování s tím nemá, co dělat. Open-world ti určuje, že mužeš jít tam a tam. Hra tě nezastaví a neukazuje ti linearně, kam máš chodit. Instancování je podle mě solidní řešení v téhle hře. Představ si, že tam budeš lítat s desítkama lídí a budeš čekat než se ti spawne tvoje NPC aby sis ho mohl zabít. Tady by to nefungovali si myslím. 4-man squad je akorát.
Co se týče tej kulisy, přidává to atmosféře, tak proč ne. Stejně nemužeš civility zabít, jen je vystrašit, tak v tom nevidím problém.
Optimalizace je solidní, čekal jsem, že pojedu medium a jel jsem na high. Vystudoval jsi snad ten obor, abys věděl jestli to muže a nemuže bejt míň náročné než je, nebo si to jen myslíš a chceš? Grafika je podle mě dost solidní, detaily jsou propracovaný.
A asi už po 150tý v téhle diskuzi, Ubisoft hru nedělá. Dělá ji Massive Entertainment především. Ubisoft jen dohlíží. -
To ale hrace nemusi vubec zajimat, kazdy vi ze kdyby to vyslo komplet najednou bylo by to lepsi. Tohleto tvoje dojemne souzneni s vyvojari (z ktereho vubec nic nemas) je spis k smichu. Navic porad existujou hry ktere vyjdou v celku a zadne DLC nemaji, nejsou potreba protoze ve hre je vse co tam melo byt, takze to evidentne jde. Division ma stesti ze je u nej velka snaha ho prezentovat jako MMO (nedomrle) tam jsou updaty a pridavani obsahu od nepameti bezne.
-
Ono ber to tak že je to arkádová střílečka. Nemá smysl si na něco takového jakože na headshoot někoho nezabiješ stěžovat. To je stejný jako kdyby si někdo stěžoval že v need for speed je nereálný aby se nerozbíjely auta, měli nekonečně benzínu a nesjížděli se jim pneumatiky. Her typu jedna rána do hlavy a seš mrtvej je plno. Osobně mi to přišlo dobrý, ona hra se herním stylem hodně podobá Gears of War, který (alespoň teda ten první na PC) byl jedna z nejzábavnějších her co sem kdy hrál.
-
Tak ještě jeden dotaz. Dá se to hrát sám? Pokud ano jaké prvky mě udrží ve hře?
-
Pod pojmem "nezůstane prázdná" si hráči představují udržování hry a dodávání obsahu prostředním aktualizací, ne placená DLC. Navíc je rozdíl mezi DLC, na kterém se začalo pracovat až po vydání hry, a DLC, které bylo ze hry vystřiženo. Za druhý jmenovaný typ si peníze nezaslouží. Tohle nemá absolutně nic s tunelovým viděním, existuje důkaz (v podobě zprasených her), že Ubisoft DLOUHODOBĚ sází na politiku ždímání co největšího množství peněz ANIŽ by dodal kvalitní produkt odpovídající dané ceně. Nebrat tento fakt v úvahu, spíš to bych nazval tunelovým viděním.
-
Máš pravdu, FPS nie je ten správny termín, ale inak si stojím za tým, čo som povedal. Príklad: Misia na obnovenie elektrického prúdu bola veľmi nudná záležitosť, a mal som pocit, že hrám CoD 1. Vlna za vlnou nepriateľov kde vždy vybehol jeden samopalník a jeden kamikaze so sekerou. Je to instancované, open world pozostáva iba zo social hubov. Na ulici som žiadneho hráča nestretol a to bola beta v plnom prúde. AI je blbé ako jak tá jedľa, civilisti v oknách sú len kulisa. A na to ako tá hra vyzerá na low detaily nevidím žiadny dôvod aby to malo také požiadavky. Očividne má ubisoft optimalizáciu v paži.