Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rhulad
    Na čem by jsi chtěl reflektovat pokleslost národa krom kultury a politiky je pro mě záhadou. Skoro 3 miliony obyvatelů volilo největšího burana v novodobé politické historii - to svědčí o všem.
  • Magister_Peditum
    Další důkazy o naší pokleslosti ze slabšího soudku. Ty máš žebříčky oblíbených filmů i z jiných zemí? A jak na základě toho vůbec posuzuješ celý národ?
  • Vrook
    Nevim jak to pro tebe vyzerá, ale já mám dost her odehráno na konzole (konkrétně xbox) a ještě víc her na PC s myší a klávesnicí.
    A nevim... prostě mi vždycky přišlo, že bych musel bejt tatar, aby mi šlo jenom jedno a druhý ne.
  • + ta páčka, ta spravi vela :)
    podla toho ako pises, to vyzera tak,ze si na pc-mys + keyboard nikdy nehral
    stale sa bavime o FPS
  • presne, LOLku :)
  • thief je FPS, asi sa bavime o FPS
  • misho8723
    Tak možno až na ten akčný útek je to veľmi presná ukážka Thiefa ako ho poznáme.. mne nevadí v podstate ten útek, len proste tam nemusel byť .. hlavne, že nikoho nezabil v tomto trailery..
    a inak, napríklad trailery na prvý a tretí diel zobrazujú aj súboje a zabíjanie stráží, čiže tento trailer na novú časť sa dosť drží pri zemi ak ide o túto akčnú zložku.. zatiaľ spokojnosť, aj keď potenciálna absencia Stephen Russella ako hlas Garretta je trochu znepokojujúca, ale dá sa to prežiť
  • KIMCID
    ale bavi *1*
  • Rhulad
    Náš národ je unikátní. např. rekordní návštěvy filmu Babovřesky či volba Zemana za prezidenta svědčí, že jsme národ buranů.
  • Kinet1c
    mne sa tiez nezda ze by to bol on a to je velka skoda, ten thiefovy fakt pridal na tej celkovej charizme, takto len dufam, ze sa to zmeni v hre samotnej, ale ked uz videa nie su z jeho hlasom tak neviem no
  • Magister_Peditum
    Takovýhle kecy se řeší všude na světě, vztahovat to jen na náš národ je stejná debilita, ze kterého ho obviňuješ. *2*
  • Magister_Peditum
    Samozřejmě že s hořčicí! *1*
  • Kristova noho je to teaser
  • No já jelikož jsem chytřejší než ostatní zde na diskuzi tak si dovolím hru ohodnotit i číselně 14/20 (pitomci *6* )
  • *protoze se bude pripravovat primarne na platformu na kterou jim to vsichni nevykradou :) a kdyz uz tak ne tolik jako na PC kteri teda nevim proc taky mam PC ale nepocituju na sobe takovou miru retardace abych si nespocital 1+1 ... to neni az tak deviza pcckaru, ale spis jak se tady pise chudaku kteri bohuzel maji jen PC, na ostatni nemaji pac maji jeste nudli u rypaku a kupovat hry nepotrebuji protoze stahnout torrent umi cvicena opicka. A to bude asi tak cely duvod toho proc tu zase jako jeden z milionu trousis tohle moudro a delas tak akorat ostudu vsem hracum. Protoze hry se hrajou na ruznych platformach jestli jsis jeste pri sve totalni zabednenosti neuvedomil. by me zajimalo svim vy tupi blbci prijdete az vylezu next gen konzole a uz to nebude o omezovani pc platformy.. co to pak bude za zvasty ? *1* *1* *15* *6* *11*
  • Rhulad
    Tohle nemá cenu řešit... spousta zdejší komunity jsou patnáctiletí zakomplexovaní jedinci. Jen dodám, že nejvíc nářezová hardcore hra posledních 10 let vyšla na konzole až pak na poput petic na PC. Tak se hoši proberte.
  • Tak to bohužel bude, příště se dozvíme že konzole mohou za hlad v africe
  • A mě se to třeba líbí *14*
  • Vrook
    Dopredu hovoríš možná tak pěkný sra*ky. Vůbec nechápu, jak by za horším příběhem mohl stát vývoj na konzole. A herní mechaniky? Zase narážíš na to, že je hroznej rozdíl mezi x tlačítkama na klávesnici + myš mezi x tlačítkama na gamepadu + páčka?
    Čichám prostě jen pitomý předsudky a zabržděný nadávání na konzole opravdu jen ze setrvačnosti.
  • to myslis vazne ? napadlo te nekdy ze (krom FPS tam negramotnost pochopim, nebo nechut se to ucit) to muze byt mnohem komfortnejsi nez ta tvoje klavesnice a mys?? sednes do gauce kam chces.. ruce pohodlne .. zadna poloha u stolu..
    Podle toho co pises bys ani nemel dostat ridicak protoze to toceni koleckem a soucasne razeni je proste strasne stupidni a primitivni ne ?:)))))
    toe proste hrozna sranda cist tyhle prispevky pokazde..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit