Přejít na výpis diskuzí
V prvním traileru na nového Thiefa proběhne loupež á la CGI
2.4.2013 | Petr Poláček
72 příspěvků
-
Myslím, že bych dodal jen jedno: je lepší párek z hořčicí, nebo kečupem? Každý ať si sám vybere...
-
Spíš debilita zdejší komunity a možno debilita většiny českého národu.
-
Ano, nadávat na konzole, že kazí zážitek tomu druhému je blbost. Já to akorát napsal sarkasticky. Většině hráčům konzolí je nějakej PC u zadku, buďto ho maj, nebo ne a zbytek neřešej (když nepočítám lidi, co tu schválně trollej).
Ale PC hráči, ohboy.. pod každym článkem na games.cz je minimálně jeden koment o tom, jaký jsou konzole zlo, jak ničej herní průmysl a jak vymejvaj hráčům mozky a snižujou úroveň her.
Já neřikám, že se úroveň her nesnižuje, ale fanaticky a hromadně z toho vinit konzole, potažmo konzolový hráče? -
Dopredu hovorím, THIEF bude príbehovo (je šanca že aspoň príbeh bude za niečo stáť ale som pesimista) a čo sa týka herných mechaník zjednodušená blbosť absolútne nechytajúca sa na kvality originálu.
Pretože sa bude pripravovať primárne pre konzole.. -
Aha on hodí granát a můžou za to konzole. Idiocie PCčkářu v praxi
-
asi tak
-
LOL !
.... -
Jako co? Ovládání je jedna věc, ale rozhodně to nemá vliv na kvalitu zpracování příběhu po logický stránce (což je vlastně to, co se v tomhle threadu řeší) ani na většinu problémů, za který všichni ze setrvačnosti házej vinu na konzole. Mimo to si nemyslim, že by v používání cca 9ti tlačítek na klávesnici + myši bylo nějak extra odlišný od cca 9ti tlačítek na gamepadu + páčka.
-
S prižmúrením oka by sa dalo povedať že máš pravdu.. :-)
-
No konzole moc nemusím, ikdyž je to hlavně z důvodu módovatelnosti (vim že je to strašný slovo). A pokud někdo nadává na PC nebo konzole, že kazí zážitek tomu druhému je to blbost. Hrál jsem kvalitní porty z obou směrů. Myslím si, že je to hlavně na ochotě vývojářů vytvořit/upravit hru tak aby sedla pro daný stroj. Na konzoli se mi nikdy nebude hrát FPS tak dobře jako na PC a závodní hry bez gamepadu si už nedokážu představit. A abych nekecal o blbostech.
Na Thiefa se těším, už jen proto, že teď hraju Deadly shadows a docela mě drtí kvalita tý hry oproti dnešní produkci. Pokud si i nový díl vezme něco ze starších bratříčků, sem s ním... -
no ked konzole nie, tak urcite hry pripravovane pre gamepadove ovladanie narozdiel od ovladania mys+keyboard
-
ze ta to este bavi, stale dufat ze dalsiu hru nesparchantia kvoli mainstreamu *1*
-
Na tomhle traileru se mi líbilo jediný: to ukradení nápisu thief na konci....
-
Nauč se anglicky a všech XX blbečku, co ti přitlačili jakbysmet.
-
Rofl. Jj muzou za to konzole samozrejme, co jineho.. Zato PC hraci jsou mentalne silni jedinci se sklony ke genialnimu mysleni, kteri by nejradeji hrali nejaky intelektualni eposy s tak hlubokou filosofii, ze to normalni clovek nepochopi. A za vsechnu stupiditu sveta vlastne muzou ty primitivni konzole a primitivni barbarske tlupy, co na nich hraji, ze?
No jeste ze tu mame PC, ktere je modlou vsech intelektualu a osvicencu hahahaha. -
Spíš si řikám, proč to nenazývaj čtyřkou. Má to bejt zas ňákej pokus o restart nebo co? Most Wanted again? *7*
-
Ju.. Vitaj v dobe konzolového idiotizovania hier..
-
Ten hlas v traileri urcite nie je Stephena Russella. A to je velka skoda... Ironside, Bateson, Russell... to su typci, ktori dali hernym postavam charizmu a dusu.
-
Přesně tak. :)
-
Tak když ho nachytá strážnej tak co má asi dělat ???