Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak na "normal" obtížnosti sem to dohrál vcelku slušně na to, že sem úplně nechápal herní mechanizmy. No jakmile sem pochopil, že progress Avatara nemá cenu oddalovat, tak sem se mohl soustředit jen na vývoj a MAXovaní jednotek. Jde ve hře vidět lehký technologický odklon od původního Xcom: EU a EW. No to lze přičíst k "omezeným" prostředkům, co odboj má.
    Tedy nechci aby to znělo jako výčitka, (a už vůbec ne jako "spoiler") ale chybí mi tam technologie mechů... v EW sem měl na tom sestavenou celou četu Colonelů, a že to byli Terminátoři! :-)
    V Xcom2 je sice tenhle model a animace použit, ale jen na straně Adventu v podobě Mec a HeavyMec. Jejích princip fungovaní zůstal +/- zachován, ač v omezené formě. (a jedná se jakože o "bezpilotní" model, tedy plně automatizovaný)

A co jsme zjistil? Že hra má potenciál pokračovat v jakési podobě Xcom Apocalypse. Pak by se splnil můj "sen". *4* Kdo nehrál, tak doporučuji! Micromanagement je tam dotažený daleko a hra graficky neurazí ani dneska. (a to jelo na starých 486 s 8MB RAM!)

Udivuje mě ale jedno... při dnešních "technologiích" by člověk očekával, že pokud baráku vysekáte bombama základy, tak celá spadne. No... nějak moderní stavby dokážou levitovat. Levitující okna jsou v Xcom2 specialitou, dokonce je Váš vojáček dokáže přeskočit. V starém Xcom (Apocalypse) jste mohli sundat celé megabudovy, (pokud jste na to měli dost výbušnin) ale pak jste patřičně zaplatili případné škody na majetku. Pokud ne, tak Vás společnost (které budova patřila) měla na seznamu škůdců. No a co se týče dalších chyb, tak jak bylo tady zmíněno... kobra co jazykem přetáhne vojáka přes plnou stěnu je tvrdý, a nelogický kýč... na to se nedá zvyknout ani po 10x souboji. Takže první co uděláte je, že sundáte rychle kobry ne proto, že by byli nějak "silné", ale proto, aby jste mohli normálně taktizovat. Také procentuální úspěšnost je tvrdý kýč... 40% nebo 70% ? Furt pět... je to šílená náhoda. Měl sem tolikrát i 90-98% a prostě ne a ne se trefit! Pak jak byla jednotka na vyšším ranku, tak těch 90-98% začalo už fungovat.
    Co se týče nároku a optimalizace, tak to je jedna velká tragédie. No klid lidičky, chce to čas... cca měsíc a už budou podle mě mnohé problémy značné opravené.

Za mě se jedná rozhodně o dobrý kousek, ale nezbavím se pocitu lehké stereotypnosti. Aspoň že to náhodně generované Mapy značně zachraňují!
    • Už mockrát mě to napadlo, ve kterém regionu v Čechách/na Moravě se používá "no" ve smyslu "ale"?
      • Hovorová částice nemá přesné vymezení kde ji lze, nebo nelze použít.
      • vsude na zapad od brna
        • Jako na Vysočině?
  • Zdravím... Je možno stáhnout čestinu do této hry ? Mám originálku, ale nemohu najít češtinu. Děkuji
  • jako asi budu za poseru ale mne novej XCOM1 prestal bavit v momentu kdy se na scene objevili tri ty nevimjaksejmenovali DISKY kt maji temer 100% uspesnost a v jednom kole se objevili a hned mi sestrelili dva vojaky.... a takhle stale dokola az mne to prestalo bavit. Hral jsem na regular... mozna sem nevyvijel brneni nebo nevim...
    • Špatnej styl hraní normal obtížnost je bohužel strašně jednoduchá .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit