V roce 2020 mě při životě držely hry a internetová kultura
-
2x podtrhuji a podepisuji. Bravo!
-
Přesně tak... Ale nic s porovnání s tím, jak je na tom Vašek Pecháček. To mě tedy zaskočilo, jak lidi nejsou absloutně schopní žít sami se sebou bez potřeby dennodenní socializace. Promě naprosto nepochopitelná věc. Lidi se skládají jako domečky z karet...
-
Posílám hug Šárko. drž se!
-
Jestli teď přiletí mimozemšťani, naši mladí je ubrečí xmrti.
Ale žerty stranou, ta nízká psychická odolnost opravdu nevěstí nic dobrýho. Takhle rozkládat by se lidi neměli, něco je špatně.
-
S tím hatem kolem TLoU2 souhlasím. Mně osobně přijde nanejvýš drzé kázat tvůrcům, jak ta hra měla správně být napsaná. Nelíbil se mi sice příběhový oblouk postavy Ellie posedlé touhou po pomstě, ale nikdy by mě nenapadlo posílat vývojářům nenávistné komentáře. Bohužel zastánci dnešní cancel culture, kteří mají pocit, že jim slunce nejspíš svítí rovnou ze zadku, se cítí povinováni topit autory v rádoby vtipných memech a hromadě jedovatých poznámek, nebo v horším případě rovnou vyhrožovat smrtí herečce, která ztvárnila hlavní antagonistku ve hře -- postavu, k níž jsem si nakonec vypěstoval vřelejší vztah než k samotné Ellie.
A to, že Abby coby zástupce psychicky i fyzicky silné ženské postavy pak zřejmě hromadě slabších jedinců mužského pohlaví způsobila dočasnou impotenci, beru jako takovou třešničku.
Jinak pro mě coby asociála se toho vzhledem k pandemii loni moc nezměnilo. Homeoffice byl a je stále fajn a navíc se poštěstilo a mohl jsem si k nedávným čtyřicátinám nadělit novou motorku. 😎
-
https://www.youtube.com/watch?v=lY_niV3P0IU
Jedna z věcí co drží při životě mě. Pokud nesledujete tak nevíte o co přicházíte.
-
Ten TikTok bych teda chtel videt ;)