Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Thanquol

vedle jak ta jedle 😂 teda pokud nepovažuješ plzen, kterou si dávám az ted za kvalitní zboží.😎 

jinak cheers všem co ted otvíraji pivo :D

• 0011

Pro mě je ke šťastnému životu důležité mj i snižování uhlíkové stopy, což od hráče může znít pokrytecky ale snažím se o to hlavně v ostatních oblastech života včetně toho profesionálního. Pokud si lítal 30-40x ročně a nebylo to pracovně ale tzv. za zábavou ... nejsem komunista, nikomu nic nezakazuju, žijeme ve svobodné společnosti ale tohle je už excesivní, na to abys poznal krásy světa nemusíš pořád lítat, ono jenom poznat pevninskou Evropu je úkol na víc než jeden život. Svět má pokud vím 193 států, pokud ti není 60+ můžeš klidně zvolnit tempo, nemusíme si tu přírodu zničit abysme měli kam cestovat. Zatím nemáme data za 4. kvartál 2020 ale studie z května jasně mluví o pozitivním dopadu a to mluvím o vědeckém časopisu Nature, ne o blogu nějakého pisálka co neví o čem mluví. I 10x ročně je hodně, ale apeluju na tvojí osobní zodpovědnost, což je taky jediné co můžu, ale přeju ti, abys mohl zase cestovat.

• MidnighT91

Jo začal jsem je sledovat pár let zpátky a sjel jsem úplně každou 4 hodinovou epizodu.

To co tam občas předvádí Travis se Samem, je lepší než jakejoli film

Třeba celej tenhle oneshot s Grogem jako dm mi způsobil záchvaty smíchu, ale tahle scéna kde Scanlan otráví medvěda je něco neuvěřitelného https://www.youtube.com/watch?v=nZRvJAyGTfU

Improvizace na top úrovni.

Vysílaj živě každej pátek ve 4 ráno našeho času a záznam pak vychází každé pondělí večer.

• Koukam tady nekdo dostal ke kvalitnimu zbozi😂

• Tak ten konec to vsechno vysvetluje😂

• Thanquol

je to dobrý :) 

• Thanquol

Oni se přece neskládají. Lidi co jsou měkcí navenek jsou naopak často tvrdí uvnitř a naopak. Ty masky tvrdáka člověk nenasazuje protože je tvrdej, ale protože se snaží maskovat vlastní slabost a pochybnosti a myslí si, že je to nutný působit na venek jak hrad z kamene, aby připadného utočníka odradili. 😇 

když někdo okolo dá občas průchod svým emocím tak to z něj neudělá  snadnej terč. naopak to jen oživilo a připomnělo ve vás ukrytou lidskou stránku. vlastní nejistotu a strach schovane pod kamenou maskou a začíná te se drolit zevnitř. 

čili posílám hug corvo a sdílej lásku 😀obejmi své blízké a dej průchod svým citům. 

• Bumtaratabumbumbum

Óóó ano, Critical Role je srdcovka. Objevil jsem to náhodně před pár lety, když jsem si hledal něco o D&D a díky tomu jsem začal hrát (a teď dokonce i DMovat, když se toho z naší hrací skupiny nikdo nechtěl ujmout). Nekoukám na to pravidelně, ale spíš nárazově, ale vždycky se u toho hodně bavím.

• Bumtaratabumbumbum

Taky mi tohle období připadá, že jsem na ně celý život trénoval. Když moji známí a kamarádi chodili do hospod, já zůstával doma. Když mě zvali na různé oslavy, já zůstával doma. Když se chystali hromadné výlety a dovolené, já zůstával doma. A teď se mi to všechno zúročuje :D

• Thanquol

Navrhuji je skupinově obejmout 😇

• Thanquol

objímání je dobrá věc. sám jsem to z hecu začal praktikovat jako nonverbální komunikaci mezi těly a musím říct, že to určitě dává feedback. láska je ta nejsilnější vnitřní síla, kterou lidé byli obdarováni. 😎 zkus to jako já. objímej své přátelé a blízké. funguje to

použiji quote ze stár wárs mé oblíbené postavy 😀

Rose Tico : We're going to win this war not by fighting what we hate, but saving what we love!

• Thanquol

Vygooglil jsem si co to je a uráží mě to 😀 já neočekávám žádny Sex!

pouze praktikuji neverbální komunikaci pomocí obětí svých blízkých a musím říct, že to je návykové z nějakého důvodu. zkus to 😀 

• jo mě taky děsí, jak si lidé myslí, že něco jako kulturu k životu nepotřebujeme. Ano, nějakou dobu se bez toho žít dá, ale pak už to není život, ale přežívání. Kultura je jedna z důležitých věcí, které nás činí lidmi, skrze ní poznáváme svět a hlavně sami sebe

• ahoj, chci se zeptat na toho Háda (nebo jak se to má správně skloňovat :)) Hrál jsem Transistor a nějak mě to ani po pár hodinách zvlášť nechytlo, i když jsem v tom viděl určité kvality. Má to někdo podobně a přesto ho Hádes bavil? Všichni jsou z něj odvaření, ale nevím, zda si to mám pořídit, aby o nedopadlo stejně jak s Transistorem 

• gio1

Právě tady ti hrdinové co se strašně rychle smířili s tím jak jim mizí osobní svobody mně děsí ještě víc než nějaká pandemie. To že Vám ze života mizí ta nadstavba ,která ho dělá hezkým, a že už skoro rok můžou lidi jenom do práce a domů( někteří ani do té práce bohužel) není nic s čím by se měl člověk smiřovat a nést to statečně. To je cesta do pekla a k totalitě. 

• Coz spolu ale vubec souvisi. To ze mam nejaky hobby a potrebuju ho ke stastnymu zivotu neznamena ze se clovek takhle bude skladat. Pro me je cestovani nejvetsi vasen a hobby a potrebuju ho ke stastnymu zivotu. Za rok mam bezne 30-40 letu. A vis kolik mam letu za posledni rok? Ani jeden. Stastnej z toho nejsem, ale proste se z toho clovek neslozi a proste fungujes dal a vyrovnas se s tim.

• Nesimpuj tady😂

• yeniczek

Sranda, jak si na to odpovíš sám :D Ano, TY tu socializaci, cestování a nic víc nepotřebuješ. TY. A u toho bych při těch rychlých soudech asi zůstal. 

• Tak už se rozcvičuj na 2021.

• Corvus

Ale božíčku!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit