Přejít na výpis diskuzí
V tajemném českém projektu Someday You'll Return hledáte ztracenou dceru v moravských lesích
11.1.2016 | Petr Poláček
57 příspěvků
-
Tak pořád nic :/ Už to mělo bejt dávno vydaný.
-
Jo no, to bude celkem nářez to samé viděné ale už konečně z českých luhů a hájů tedy konkrétně Moravských mechů a lesů *4* *5*
-
Nedaleko Cimburku ( starý hrad - zřícenina, který se v už v mé době rekonstruoval) je místo připomínající na pár stovkách metrů tundru. Zakrslý, malý jehličnany na kamení s jezírkem a jeskyní. Cimburk sám je v lese velkých staletých smrků a jedlí. Pod ním je přehrada. Takový kanadský typ krajiny. Kousek dál jsou Moravanská luka? Kazatelna z dob Cyrila a Metoděje. Pečínkova skála atd atd. Od Jestřabic, přes Koryčany po Stupavu na takovým kousku jsem to nikde ve světě neviděl.
-
třeba některé ty skály a rokle? :)
-
zlatý časy *1*
-
Koukam, pan je taky znalec :) Pamatuju si jak sem si hrozne pral aby ty hry byly skutecny *1*
Corkar mise jedna: zdemolovat obecni byt, vybrat statni podporu a pak to nacpat do automatu v nonstopu *5* -
Jo to psal Rybka, v tom Čórkaři by prý hrdina používal speciální komba, jako výkřiky: "Čande mir!" a "Po kom dééš?!" :D
Ještě Cemetery Tycoon byl dobrej. -
Blázníš!? U nás na Moravě se ti v lese nikdo, nikdy nedovolá...
-
Tak to mě vážně zaujalo. Trocha mysteriózna nikdy neuškodí. Líbí se mi zajímavá úprava písničky, zpěvačka má krásný hlas.
-
Vidím všude SPOILER a co neudělám? Klepnu na to! Do háje s pokušením ...
-
Hra bude koncit v nemocnici, kam vas prevezou z lesa. Za uchem lysohlavka a v zadku broky od ozraleho myslivce. -
Já když zajdu u nás sto metrů za barák do lesa, tak jsem bez signálu a můžu ho taky tak akorát hodit do potoka :)
-
První dojem dobrý. Počkáme a uvidíme.
-
Jestli si pamatuju dobre tak v nejakym starym Score byl clanek o fiktivnich hrach, kde byly pecky jako simulator houbareni - "Mushroom hunter",spinoff Thiefa jmenem "Čórkař: The Žižkov Project" a arkadovka kde si hrál za kousek zeleniny v taliri s polevkou s krasnym nazvem "Under the killing spoon".
Ale kdybys chtel neco skutecnyho tak si sezen starou hru Dark Stone si moch skutecne prijit k lesu a hledat houby *5* . -
přesně tak, kdyby radši udělali simulátor houbaření bylo by to lepší....
-
To je, ale věčná škoda s houbama se dá zažít takový srandy, že se na to ani hry jako Stanley's Parable nechytaj ... *3*
-
Tak to je jeste vcelku slaby slovo, chtel sem jit na konzert, ale kdyz sem si poslech to posledni album, na ktery mel bejt ten konzert zamerenej, tak sem to hnet vodpiskal.
-
Blaznis?! Do takhle nebezpecny casti republiky by ani policajti nepachli! Ono je to sice vystrihly, ale ten mobil hodil dopotoka, protoze mu ten den uz popaty volal operator jestli nechce vyhodnejsi tarif, takze to vcelku dovedu pochopit *3*
-
Co takhle zavolat poldy, nasadit cokla, pripadne vrtulnik s termokamerou ? Myslim, ze namet tehle hry je slusna kravina, pobihat po jihomoravskem lese a odhalovat nejakou tajemnou mystiku. Btw...zahodit mobil do potoka ?
-
Hustý! Prvně jsem chtěl namítnout, že hra by měla být mystická a ne s mobilem. No naštěstí ho pak hodil do řeky *1* Grafiku neřeším. Mě se to líbí a v noci to v tom lese bude hodně creepy. Hudba je skvělá, ale chápu že neznalým to trhá uši. *2* No držím pěsti ať dostane 90% a ať svět hledí co všechno se dá udělat v ČR *5*