Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Super, moc se těším. Nízká kvalita grafiky mě nijak nevadí, je to pre-alfa verze, takže cajk. Rozhodně palec nahoru za námět, naši moravskou muziku a chuť udělat něco zase trošku jiného. Držím palce a hru budu sledovat.
  • Bargud
    Díky za informace! Dost se mi to zalíbilo a další info budu rád sledovat. Mám rád podobné hry, třeba posledně The Vanishing of Ethan Carter.
  • Kr.Pa
    Tím se myslí to hekání a vřískání na konci až praskají uši? Asi žiji na jiné Moravě, kde jsou jiné lidové písně.
  • Moravský Blair Witch to bych si dal líbit, ještě cliffhanger na konci, kdy tam hrdina objeví vstup do metra a všichni budou jako "wtf na moravě přeci metro nejezdí, co to je za mindfuck" *1*
  • VR Broken bych snad ani zažít nechtěl, když si vybavim ty klipy co v tom byly *1*
  • CRYPT
    No to "hlasite h*vno" co tam hraje na pozadi jsem musel mutnout, protoze to vylozene trha usi. Kazdopadne trochu mi to pripomina zanr Dear Esther, ale mozna se mylim
  • Hlavně doufejme že se po posledním albu trochu vzpamatuje..
  • sleepless
    A čoveče fakt nepopletla - ten text má bazilion lokálních textových verzí od Moravy až po Slovensko, ale většinou podobnou interpretaci.
  • sleepless
    Houby nežeru, takže těma to být nemůže :)
  • ChyrenCZ
    Pocházím z toho místa a musím říct, že tam je tolik maličkých a různorodých prostředí, že pokud to tvůrci tam nějak nasoukají...spadne mi čelist a lidem asi taky. :D Božííí...
  • hm, sem zvědavej jak to dopadne
  • ako som uz pisal mne je jedno ci je to ceska hra alebo nie. je to brak. a prave naopak novinar ktory by mal byt nestranny, tu vypisuje ody aj ked sam musi vydiet ze je to nic moc. a vies preco chodim na ceske weby? lebo chodim aj na polske, anglicke, americke, britske, ruske a nemecke. internet nepozna obmedzenia, obmedzeny su len ludia co neovladaju ziadny cudzi jazyk
  • Doufám, že nad stejným konceptem intenzivně přemýšlí Trent Reznor... Něco jako interaktivní Broken bych si teda dal... Možná ho trkne vlna VR... Kéž by *5*
  • Nějak postrádám nadšení autora této novinky - neviděl jsem absolutně nic, co by mě zaujalo. Píseň zajímavá - a vnukla mi nápad použít počítačovou hru (atmowalkingsim) jen coby nosiče hudby.
  • mikezz
    Super, hra z prostredia, v ktorom aj vzniká. Oceňujem aj pieseň v pôvodnom znení. Rád by som videl viac podobných odvážnych hier, ktoré sa za svoj pôvod nehanbia a "newesternizujú" len kvôli širšiemu publiku a väčším príjmom.
  • Beitrel
    Mně se to moc líbí. Super píseň. Jen více českých her *4*
  • Máš niečo proti Slovákom???
  • ja nwm co vsem je me to prijde jako ze to bude nejlepsi ceska hra po hodne dlouhe dobe :D spolu s kingdom come
  • proc proc se furt slovaci serou na ceske weby běžte radsi kritizovat svoje vole at taky muzem jednout psat na vase weby o vasich hrach ze budou mit 4/10 ale pochybuju ze se to nekdy stane :D
  • Až na ten drnkojekot celkem dobře vypadající, ale asi ne moje kafíčko.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit