Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže first person lara croft? Tá suka tam zavýjala ako zmyslov zbavená.
  • Až na ten drnkojekot celkem dobře vypadající, ale asi ne moje kafíčko.
  • Po shlédnutí traileru se mé prvotní opatrné nadšení změnilo ve znechucení. Chřiby mám projeté na kole křížem krážem a takhle to tam ani zdaleka nevypadá. Ne že by tam nebyly skály, takový Kozel je především pro lezce dost známá skála, ale tohle je celkem přeťáplé. Chápu, že si tímhle koridorem dost ulehčí práci, ale tohle tady už párkrát bylo a zklamání nad tím, že sem si mohl prolézt v hororu lesy co mám pár (desítek) kilometrů od baráku a oni z toho udělají takový mišmaš, je veliké. Nehledě na to, že grafika je celkem ošklivá. Aspoň ať Cimburk udělají pořádně, to je supr hrad s ještě lepším kastelánem.
  • První dojem dobrý. Počkáme a uvidíme.
  • Nějak postrádám nadšení autora této novinky - neviděl jsem absolutně nic, co by mě zaujalo. Píseň zajímavá - a vnukla mi nápad použít počítačovou hru (atmowalkingsim) jen coby nosiče hudby.
    • Doufám, že nad stejným konceptem intenzivně přemýšlí Trent Reznor... Něco jako interaktivní Broken bych si teda dal... Možná ho trkne vlna VR... Kéž by *5*
      • VR Broken bych snad ani zažít nechtěl, když si vybavim ty klipy co v tom byly *1*
      • Hlavně doufejme že se po posledním albu trochu vzpamatuje..
        • Sr_Lobo
          Tak to je jeste vcelku slaby slovo, chtel sem jit na konzert, ale kdyz sem si poslech to posledni album, na ktery mel bejt ten konzert zamerenej, tak sem to hnet vodpiskal.
  • Jack1947
    Jo no, to bude celkem nářez to samé viděné ale už konečně z českých luhů a hájů tedy konkrétně Moravských mechů a lesů *4* *5*
  • A samozrejme, že hra bude len v angličtine.
    • no pro slovaky to určitě dělat nebudou :D
    • ¨To pochybuju, že by šli jen do angličtiny. Předpokládám, že se dostane i na němčinu, španělštinu a další podobně rozšířené jazyky.
      • Skúr som to myslel tak že nebude čeština.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit