Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nemohu soudit Rome 2 po vydani, nebot mne recenze a reakce hracu odradily od koupe. Nicmene tento vikend zdarma mne presvedcil, ze na tom opravdu zapracovali a hru jsem si koupil. Spolu se tremi DLC, jelikoz byly v akci a zbytek mne az tak nezaujal.
    Co se Atilly tyce, souhlasim s nazorem, ze je to spise jen dalsi DLC, maximalne tak datadisk. Uprimne jsem cekal, ze se posunou do jineho obdobi. Nicmene chapu logiku, co za tim stoji. Vsechno uz defacto maji, tak na to jen daji jiny nazev a prodaji opet za plnou cenu. Skoda, tento dil asi preskocim. Rany stredovek mne opravdu moc nelaka.
  • V emperor edition, co vzsla pred par dny je mozne hrat za Marcomani. Muzes si udelat federaci s ostatnimi proto-slovany.
  • Ale hovno, takhle se nebojovalo. Kdybys o tom něco zjistil, věděl bys, že je to kvůli omezenosti warscape enginu. V původním RTW taky nečekali ostatní legionáři až duel 1v1 skončí ale 3 lidi bušili do jednoho. Současný warscape engine je ale postavený na *kill animation*. Jediný způsob jak někoho zabít je právě ta animace, proto je tu pouze 1v1.
  • Bohužiaľ Lexx má pravdu. Totálne sprznili Rome 2 a Attila neni nič iného, len datáč, ktorý nám budú chcieť predať za cenu plnej hry. Zvykli sme si na zákerné ťahy od CA....
  • ta teda byla hodně velká :DD
  • Takhle vypadá č u r á k : http://user.timg.cz//63/1380363_ico.jpg?1
  • Nevím proč by to nešlo. Ale ty máš v hlavě h o v n o tak asi proto.
  • a ty taky Rudý Ptáku.
  • Izmæl jestli to hraješ a nekoupil jsi to, pak seš pirát a půjdeš do vězení.
  • To bude tím, že hraješ základní hru... Zkus mody, tam ti tahle taktika dopomůže leda do hrobu.
  • Myslím že jako Kdysi u BI tam slované budou ale opět ne hratelní.Ale jinak co to je "Slované"?To vyvolává mylný dojem že existovalo něco jako jednotní Slované jenže nic takového nikdy nebylo.Takže pokud by to mělo být realisticky tak prostřednictvím vícero Slovanských kmenů.
  • palver
    Emperor Edition je ta "finální verze". Nu a vzhledem k tomu, že tato "finální verze" mi nabízí x různých DLCček ke stažení, moc mě o své finálnosti nepřesvědčila.

Takže možná časem nějaká GOTY / complete collection... whatever.
  • Lidi mám jeden dotaz....myslíte že bude hratelná frakce Slované ? *4*
  • naprosto tě chápu, ta UI mě naprosto deprimovala. Když jsi poslal 3šiky pěchoty na jeden šik a v tom jsi pak zjistil, že bojuje jen přední linie prvního šiku a zbytek kouká a čeká až začnou pršet koťata. Někdy mi přišlo, že spíše v početné nevýhodě máte "výhodu", neboť Vám bojují všichni a nepřítelovi vojáci jen postávají a čekají až se dostanou na řadu ;)
  • Má to 12 GB, kto stíha nech poskúša, je v češtine, ešte to píše, že dva dni je to free.
  • Práve hrám to free demo na steame Total War ROME II - Emperor Edition, teda ako si pamätám úplne prvú verziu hry, je to rozdiel, Už mám objednanú krabicovku.
  • sugyn
    Vy jste nepochopili co jsem psal. Rikal jsem ze prvni linie ve hre utoci na jednoho vojaka (nepochopitelne) misto toho aby zautocila celou svoji linii na celou linii nepritele.
  • Inquisitor
    Plus bitvy netrvali hodinu ani dvě, ale často celý den. A to už dá zabrat.
  • no asi si niektorí neuvedomujete, že boj v takej kovovej zbroji so štítom a mečom dal dosť fyzicky zabrať takže vojaci si potrebovali aj odpočinúť v zadnej línií, kým tí vpredu bojovali.
  • Říkejme tomu datadisk k Rome 2. Nemyslím, že by to bylo cokoliv jiného! *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit