Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • palver
    Nene, já ji ještě nemám... všiml jsem si drobné informace u zprávy o weekendovém zlevnění TW titulů (75% na vše mimo Rome II) a TW Rome II mám normálně v knihovně ke stažení s poznámkou "2 days left".

Možná že je to jen pro ty, co už nějaké TW tituly mají, nebo mají Rome II ve wishlistu... nevím...
  • Po té co naprosto dojeb**i RTW2 mě tohle již nemůže zklamat, jedině překvapit, vzhledem k tomu, že hra má vyjít velice brzo však předpokládám, že namalují kulisy z RTW2 a šup mám e zde plnohodnotnou aaa hru za skvělou cenu ...

A samotný trailer ? naprosto o ničem ...
    Výběr doby? naprosto o ničem ...

Kdys jsem měl TW hry hodně rád, škoda že už to dnes neplatí.
  • Tohle nema cenu fakt ne . Snad nakej pruzkum muzzou udelat co lidi chtej , mapa na cely svet empire 2.
  • Velkomoravská říše :D
  • Možná bude v dalším DLC i Velká Morava :)
  • No snad to bude Medieval 3 ale i Empire 2 bude o.k.
  • Takový byl tehdy způsob boje. Když padli ti vepředu, bojovali ti zanima.
  • Raduje se tam jen RAJNOHA92 tak drž klapačku. Tady i jinde se taky někdo raduje a jiní zase né blbečku.
  • po tom, co jsem začal hrát hry od Paradoxu jsem navzdory své minulosti zarytého fanouška TW série při posledním hraní Medievalu 2 řešil bitvy formou ALT + A a dvojklik pravým myšítkem na nepřátelského generála, když už jsem teda nedal autoresolve
  • Inquisitor
    Tohle srovnání trochu pokulhává.
  • Pokud by šlo o stěhování národů s přesahem do raného středověku, byla by to pořádná řežba :D teda samozřejmě po vyladění UI
  • napsal Totální blbeček.
  • nic nevidím, asi je to jen pro ty co si hru koupili
  • kdo by hrál TW když tu jsou hry od paradoxu *1* *1* *1* *6* *2* *15* *11*
  • palver
    Mimochodem: Na Steamu právě běží volné testování TW: Rome II. Hra se dá stáhnout a můžete ji zkoušet do konce weekendu.

... kdyby někoho také zajímalo, jestli to chlapci už dotáhli do hratelné formy a má cenu začít uvažovat o koupi... *3*
  • Ozval sa dalsi blbecek :))
  • palver
    Creative Assembly jedou v klasickém režimu tick-tock: jeden "nový" díl a jeden placený "datadisk" vycházející z něj. Takže Attila je ukázkový "tock" od Rome II.

Otázkou je, co bude dalším NOVÝM dílem... (ať je to Empire II, ať je to Empire II...) *7*
  • Magister_Peditum
    Třicetiletou válku nebo 19. století po napoleonských válkách bych hnedka bral. Minimálně ale ta druhá varianta by chtěla mapu celého světa. Samotná Asie mě až tak nebere.
  • Magister_Peditum
    Tak to jsou všechny díly Total War to samé, jen s jinými ikonami, skiny a modely.... *15*
  • Šogun II je jen z Japonska, o jedničce nevím, začal jsem hrát když bylo moderní staré Rome. Asií jsem myslel státy jako Indie, Korea a ta Čína, osobně by mě spíš místo sjednocování Japonska bavilo sjednocovat Čínu jako 1.Čínský císař. Osobně jsem pro, aby místo 2. dílů dělaly nové, když je tolik možností - 30.letá válka, starověk před Alexanderem, ranný středověk, pozdní 19.století, prakticky celé dějiny Asie... A místo DLC dělat pořádné datadisky - Barbarian invasion, Alexander, Kingdoms.... Všechny byly super

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit