Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sazim klidne nekolik petikorun, ze to nebude nic jineho nez Rome 2 s trochu jinymi skiny a modely... a se vsemi jeho nedostatky.
  • Shogun? Nic?
  • Sám seš blbeček a Totální.
  • Morraw
    Přesně to mě na každém TW deprimuje, jak pouze čtvrtina jednotky bojuje a zbytek čumí. Takže se s nima musí neustále hýbat a dávat jim příkazy pohybu za záda nepřítele, aby se s ním propletli a bojovali tak všichni.
  • Ještě pamatuji když Barbarian invasion byl datadisk, ne plnohodnotná hra, příště vyvalí jinak pojmenovaného Alexandera...Měli se vyprdnout na DLC jako Caesar in Gaul a udělat tohle jako parádní datadisk, které staré Barbarian bylo... A místo tohoto Attily měli udělat něco zcela nového: 30.letou válku, nebo něco z Asie, o Číně třeba
  • peaNutz
    Divím se že po "Very early alpha fotage, the final game will look much more better than this" z oblehání Kartága by ještě někdo čekal na to jaké video ze hry CA ukáže. Po debaklu s vydáním Rome a těmahle pre-release videama bych skutečně raději počkal na finální produkt.
    Jinak dávám CA + za to že se dočkáme obdoby BI kterou jsem si přál (to že to vyjde jako samostatná hra hodnotit radši nebudu) + za to že mapa půjde konečně odzoomovat a hlavně + za navrácené family trees ( které jsme ale měli mít už dávno). Problém je v tom že z Rome 2 bude teď naprostý zmetek. Nechápu proč nemohli alespoň ty stromy přidat už do něj a opravdu je mi líto toho jak hra nejspíš skončí. ( ikdyž od vydání ušla kus tak pořád má spoustu chyb)
  • sugyn
    Prosim hlavne at uz nevymysli novy rostodivny ikonky a karticky jednotek u kterych nelze poznat na prvni pohled co to znamena, a uvital bych kdyby vratili sermovani v bitvach, tak jak to bylo v Shogunu 2, nebo mozna to je problem AI, zda se mne ze v Rome 2 kdyz se jde do bitvy tak 160lidi chce zautocit na jednoho cloveka, ucpe se to a boj nefunguje. V shogunu se bojovalo linie na linii a byl tam opravdu videt nejaky ten souboj.
  • Ale Napoleon se alespon odehraval na jine mape. V Attilovi bude mapa dost identicka s tou co je v Rome 2 - tzn. mene prace pro vyvojare. Ale jinak mas pravdu ze je to podobnej pripad.
  • Nechci být pesimista,ale hra má vyjít kolem roku 2015 což na vývoj není moc. Samozřejmě musí se počkat na první HERNÍ ZÁBĚRY, které jistě nebudou zveřejněni v blízké době. Možná zase těsně před vydáním jak je u CA zvykem. Každopádně chci více taktiky, lepší mapy... ale z předobjednávkou se mnou určitě nemohou počítat... Rome II bylo dostatečné poučení pro mě.
  • Jaj zase Řím... já chci Království české!
  • Morraw
    škoda, že Rome 2 ted nevypadá jako ten datáč Atilla. Však celou dobu o tom píšu
  • Magister_Peditum
    No, vidíš, a já to hraju zrovna teď bez modů. Dřív jsem používal radious, ale teď už není zapotřebí. Jo, taky jsem měl mod Constantine, ale spíš jen proto, že jsem postrádal alternativu k Barbarian Invasion, což teď vlastně padá, což? *4*
  • Počkat... Je škoda, že Rome 2 co teď hraješ nevypadá jako nynější Rome? To nedává žádnej smysl.
  • Magister Peditum len vela ludi zabudne dodat ze hratelne je to len ak tam nainstalujes zhruba 10-15 modov...
  • Presne :)) a este sa budu aj radovat tesit ako tyto blbeckovia vid diskusia na uvedenom linku :
    http://www.totalwarforum.cz/forum/viewtopic.php?f=10&t=941&start=820
  • Magister_Peditum
    Teď už to hratelný náhodou je, ale v době vydání ani náhodou. To je pravda. *3*
  • Není, ale vývojářům je to jedno. Ovečky to budou kupovat tak jako tak. *5*
  • rome 2 už je hratelny že delaji na tomhle?
  • Navíc taky tady už byl třeba Napoleon Total War, kterej byl hodně podobnej zase ETW a podle mě byl výbornej. Osobně si myslim, že to je stejnej koncept.
  • Tak on to asi víceméně v podstatě samostatně hratelnej datadisk bude, ale bohužel asi za plnou cenu no.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit