Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vzal sis to moc osobně, Jantare.
  • Děkuji náčelníku, že ses mě zastal. On pan Veka :) je prostě trošku mimo. Má očividně potřebu hodnotit co koho dokáže naštvat a na základě toho hodnotit jakej ten člověk vlastně je, ačkoliv by o něm cokoliv věděl. A toto opravdu není případ člověka, kterej by přemýšlel, protože přemýšlející člověk, než vyřkne nějakej verdikt, tak se o tom snaží nejdřív něco víc zjistit, nehledě na to, že takovej člověk by to pravděpodobně ani neřešil na veřejném fóru. Ne, jeho reakce byla a je jenom urážlivého původu, bohužel asi má nějaký komplex. Ale na to pane Veko jsou doktoři a né fóra :)) Tímto to uzavírám, protože debata s Vekou je naprosto nekonstruktivní a nemá už vůbec žádnej smysl, mám na práci důležitější věci, než řešit kraviny.
  • Vaše debata je vtipná, pokračujte! :) Ale pane Veko vy jste už někdy viděl nasr*aného a zároveň smutného člověka? Nemyslím si, ona nasr*anost je něco jiného, než být smutný.
  • Ty jsi tak trošku šašek, viď :) Rozhodovat co mě dokáže naštvat. Začni myslet chlapče, myslet.
  • Ristoro
    O kterém nic není slyšet, jen, že má být nějaká plošinovka, což je škoda. Sice jsem fanda AC, ale mohli by udělat pauzu a udělat nového prince. Přeci jen bez Prince by Assassin nikdy nebyl. A PoP 2008 byla super pecka.
  • Ristoro
    To máš pravdu. Dabing Ezia mi přijde dosud nepřekonaný na herní scéně.
  • Už jsi někdy viděl nas*anýho a zároveň veselýho člověka? Možná se budeš divit, ale Assassin je hra, tudíž tě se*re článek o hře. Ať by to byl článek o čemkoliv, pořád to nic nemění na faktu, že tě dokáže nas*at dost málo... tak mi raději nepiš nic o přemýšlení.
  • To vis, to je ten moderni pristup ... nejdriv navalis prachy, za rok nebo dva dostanes jakysi polonefuncnic cosi ... a za dalsi $$$ mozna patch, takze ti pude odehrat prvnich 10 minut. A ovecky jen zabekaj a bezej ...
  • Další peripetie musulmana hašašína, tentokrát bude podporovat vraždění křesťanů, tedy jako obvykle, nyní ale francouzským ateistickým dobytkem. Hnus, velebnosti.
  • To je vlastně pravda, ale neboj se. Třeba se tvůrci rozhodnou příští díl zasadit do VŘSR a tam ukážeme i buržoustům *1* . Ježíš je anarcho-komunista.
  • Od kdy nas...ej znamená smutnej? A ukaž mi, kde píšu, že mě dokáže na...t článek se hrou. Pokud vím, psal jsem, že mi vadí články o assassins creed. Doporučuju trochu přemýšlet, než něco vyplodíš...
  • A mimochodem to bude asi první hra, kde si nechám dabing ve francouzštině s titulkama. :)
  • Prostředí, zasazení do historického období Velké francouzské revoluce, to vše mě láká, byť budu muset trošku překousnout ten levičácký akcent všech assasínovských her a jejich pokroucení historických reálií a motivů různých osob. Odklon série při díle Black flag mě velmi bavil a Unity také vypadá jako hra s nápadem. Co mě však trošku boří naděje na dokonalou hru, je za prvé přílišná masovost zabíjení, takže se s tichého, chytrého asasína stává masový vrah uprostřed ulic plných lidí a i když chápu smysl pro akčnost, tak pohyb postavy je příliš spidermanovský. Ty seskoky z desítky metrů vysokého kostela až k základů za pár vteřin jsou divné. Navíc ta hra vypadá neuvěřitelně nádherně, zvláště ta coop mise v paláci s úžasnýma texturama byl skvost, bohužel je mi také jasné, že na takovou kvalitu můžeme asi zapomenout a můžeme pak být "překvapeni"jako s Watch dogs. Budu se těšit na Vánoce.
  • Takze ... tentokrat se budou sbirat ... trebas 150 svicek v kostelich .... a vykradat se budou ty kostelni pokladnicky ... sice v nich bude dycky tak 1-3 penize ... ale co, to mame ... tak 30 hodin. Mno aby nahodou nekoho nenapadlo to probehnout za pauzu na kafe ... tak si bude muset nejdriv nakrast aspon 10 000 na poradnej mec.

    Pak tam dame ... 3 animace vykopnuti kostelnich vrat ... a ty budem opakovat v kazdym z 280ti kostelu. Animace bude optimalne aspon 5timinutova a neprerusitelna.

    Jop a taky by sme tam mohli zakomponovat sestavovani nejaky armady ... takze nas vranounek bude v kostelich zajimat mistni prelaty ... a muz ejim dat na vyber ... ze bud kostek podpali nebo ho rozeberou a prestehujou na jeho zahradku ... nebo ...
  • Super, tak namísto zdegenerované aristokracie budeme hrát za buržousty, kteří ve svých fabrikách budou za padesát let vykořisťovat děti :D
  • Sakra, chlape! Přestaň, budu mít výčitky! Pořád si příjdu jako superhrdina, když pozabijím stovky ubohých posluhovačů a k hlavnímu šmejdovi příjdu jen se slovy "Ne, nezabiju tě, nesnížím se na tvoji úroveň" a nechám ho uvrhnout do žaláře. #YOLO
  • davidBray
    myslíš ten soubojovej systém, kdy na tebe šla posádka celýho hradu a stáli pěkně v řadě za sebou. Stačilo vykrýt a pích ho, vykrýt a píchnout dalšího a takhle asi tak milionkrát za sebou ...
  • BoB.2
    Arna je hrozná fena pořád někde skáče a leze.
  • Když je to tedy potřeba vysvětlit... jelikož tě dokáže nas*at článek o hře a denně vyjde takových článků spoustu, tak musíš být permanentně nas*anej - smutnej. Prosím.
  • Sithard
    Mno nevim.. kdyz jsem na zivo slysel francouze mluvit le anglicky tak jsem mu prdlacku rozumnel :D ale mozna anglican co by se snazil jen o lehkej francouzskej akcent by jeste sel prekousnout. Radsi bych to mel v cisty ajine a treba obyvatele by mluvili na ferovku francouzsky s titulkama ale tomu krizeni jazyku bych se radsi vyhnul.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit