Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vypadá to věru dobře.Hudba OK. Nerdům se to možná nezdá dost reálné, ale k čertu s realitou. O tom MK nikdy nebyl.
  • Já se přiznam bez mučení, rap prostě nemam rád z mnoha rozličnejch důvodů, takže jsem zaujatej. Dle mýho názoru, kdyby to bylo bez tý... hmm, recitace asi bude vhodný slovo, tak to tam sedne parádně. Na druhou stranu mam obecně radši, když v herní hudbě neni text.
  • No dovol...
  • jak bylo napsáno, doplním linkem

http://mortalkombat.wikia.com/wiki/Toasty!
  • Shenkster
    Ty jsi fail, tohle je MK !
  • Jako taky by se mi líbilo víc, kdyby takovéhle zlomeniny šli udělat třeba až by měl protivník třeba poslední čtvrtinu zdraví a pak by pajdal.
  • Vždyť Scorpion ví, že to nebyl Sub-Zero, ale Quan-Chi, kdo vybil jeho vesnici. Nebo to možná v tomhle dílu už zase neví. *1*
  • Jasný, u toho byla epická hudba. Jinak v tom období se vyjma OMF a MK hrávala Wrestlemania :)
  • Souhlas, MK2 je ze všech nej i v dnešní době. MK1 vede jen za předpokladu, že se paří v zapocené maringotce :)
  • tak ta hudba to úplně zabila :-/
  • jindra.veliky
    dik za info

jinak jsem hral jenom ten prvni 3D dil a pak az devitku a o vyvojare nebo tak jsem se nezajimal...
  • To neřež. Je to Arkáda :D
  • To už k tomu věku jaksi patří a je to zcela omluvitelné.
    Druzí zase nosí křiváky a číra a ukopávají zrcátka u automobilu, další se se opíjejí na diskotékách, třetí zase kouří trávu ve jménu Haile Selassieho. Většina z nich z toho vyroste.
  • Tushan
    mě by se to líbilo uplně bz hudby jen ticho do toho zvuky boje a hekání *15*
  • Mluvím tu o kultuře zmaštěných patnáctiletých mastičů facebooku , kteří postávají v parku a na muziku z überphonu těžce battlují . (Jo jo jo ... pytcho vole RaP da PPP to je hustý ...) .
    Pokud jde o mne , video bez zvuku navnadilo se zvukem ......
  • Popová kultura sociálních kriplů? Co tím myslíš? Netvrdím že se jedná o něco, co si hned musím pořídit do svého přehrávače hudby a poslouchat, ale v daném prostředí to sedí (ačkoliv track bez vokálů by v tomto případě posloužil lépe). Mám však pocit, že drtivé procento kritiky vyvěrá z toho důvodu, že se jedná o ten tvrďáky nenáviděný "raaaaap". Čili je ti póza, není to póza?
    Edit: AAA hry jsou synonymem k hudebnímu popu.
  • Ježíši , pěkný ambient na začátku , až si říkám co že je na tom rapového a ... střih , cihla do rozkroku .. konec!!! Uši , mozek , vkus vše trpí ! Popová kultura sociálních kriplů i tady ....
  • *9* No bral bych kdyby taky fungovalo něco jako únava . Pokud by již k animaci lámání kostí došlo , tak kulhající bojovník nebo jinak omezený by byl lepší než tisíc health barů okolo :/ . Od rychlého konce by ho zachránila třeba spotřeba many , magické předměty , sexy sestra s klystýrem , nebo tak něco ) Online žebříčky mohly být v takových hrách dávno (Hlavně žádné bezzubé F2P pro jednoho jako v Tekkenovi) ......
    No jen jestli se dlouhověkost mlátiček jako žánru nedrží od počátku především na tom , že ovládané postavy něco dělají i když vy zmatečně mlátíte do ovladače a koukáte jak pajdulák poskakuje .... Fatality ???
    Nextnextgen už potřebuje klasické hry jako sůl ....
  • Naopak. Dovolím si tvrdit, že při současném střihu traileru se dokonale hodí. Zkuste odhodit na chvíli předsudky a hodnotit to nezaujatě, z pohledu celku.
  • že spear :D, to je kunai -_-

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit