Přejít na výpis diskuzí
V traileru na Mortal Kombat X nechybí zlámané kosti a fatalita na konec
2.6.2014 | Petr Poláček
80 příspěvků
-
Jó, k MK jedině 90's techno *15*
https://www.youtube.com/watch?v=EAwWPadFsOA -
Škoda té opravy, mohl by jednou být s tebou kloudná řeč.
-
Přesně, ale vypadat to takhle, tak už si myslím, že tu grafiku ani dál posouvat nemusejí a zaměřit se už pouze na obsah.
-
Spíš to bylo takové "kéž by"
-
Proc by se jako nove dily mortalu a spolk nemeli udrzet? Uplne vidim treba americky vanoce, kdy je pod stromeckem ps a k tomu ta jedna z deseti her je k tomu mortal spod. Vidim desetilety sourozence, kamose kotici tuhle hru hodiny viz kdo si vzpomene u nas mejdany u tekken 3 na ps1. Ja taky nevim, kdo je mistr sveta v tekenovi, ale uz to ze nejaky mistrostvi je podporovano, tak to bude asi slusna komunita. Ale to uz je nejakej rok co jsem videl dokument o nejakym total brutal pokrovym multitejblistovi, kterej presel na pokr z profi komunity tekena a srovnaval to.
-
řekl jsem to blbě trochu, hry na páčkovač, ten si samozřejmě k PC připojíme taky, že jo :)
-
Tohle být ze hry tak slintám. Bojovky jsou přesně hry na konzole, jako zarytý PCčkář jsem u 9tky strávil hodiny a hodiny času na Xboxu.
-
Tak platformy už boli oficiálne ohlásené - XboxOne, PS4, Xbox360, PS3 a PC
-
Jestli to bude stejně HC záležitost jako minulé Kombaty tak to potěš koště i s kýblem plným vody. *9*
-
určitě máš nějaké zaručené informace které asi všem světovým novinářům nějak unikly..
-
Jojo s tvrdší pořádnou hudbou by to mělo pořádný grády *5*
-
na PlayStation 12 a Xbox 31
-
Scorpion mazánek ten vždycky vyhraje.
-
Surprise - to byl gameplay.
-
Doufám že to bude pro next-gen aby mohli upgradnout na Unreal 4
-
mohli by tam dat nejaky rating (bronz,silver,gold ,etc(1v1,2v2)) ako v LoL ak to tam este neni
-
Přesně tak. Ale to muselo přijít...
-
až na ten nigarap dobry *1*
-
Epické :O
-
Chvilku jsem se bál, že neuslyším povinné: "Get over here." Nebyl jsem zklamán.