Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a to se mu ta noha hned zahojila? fail
  • Co je na hraní Mortal Kombat nekreativní?
  • Hudba je sh!t jak prase.
  • Děje se to u uppercutu a řekne "toasty"
  • Evidentně jsi nehrál původní hry... Jedná se o vývojáře a je to takovej vtípekC
  • jindra.veliky
    kdyz jsme u toho MK, v poslednim dile mi obcas dole z pravyho rohu vyskocili takovy 2 obliceje a odelali takovej divnej zvuk? Nevite nekdo, co to ma znamenat? *4*
  • Ano, radši si nechat prostřelit hlavu, zalézt za bednu a být oukej do deseti vteřin (drtivá většina FPSek posledních pár let)
  • Zatiaľ posledný MK bol skvelý. Len tvorcovia budú mať ťažkú úlohu. MK X bude musieť prinášať dostatok zmien aby sme nemali pocit, že je to to čo minule len tam toto či ono pridali, a zároveň si ale musí zachovať svoju skvelú hrateľnosť a to čo sa nám na MK páči. Držím palce a teším sa! *5* Friendship! FRIENDSHIP! *14*
  • Jen doufám že se tam objeví Motaro jako hratelná postava.
  • Je to komplet CGI, pochybuju, že to bude takhle vypadat.
  • Tyjo rap v Mortal Kombatu. Co nás čeká příště? Grindcore v Sims 4?
  • Protože se Sub-Zero vrátí jako Cyborg.
  • firebug
    Flail byl taky můj miláček. :-) Bohužel jsem to hru nikdy nedohrál, ale strašlivě se mi líbilo, jak byla udělaná kampaň pro jednoho hráče. Srdcovka!
  • Ty si asi nehrál žádný předešlí díl, co?? *3*
  • Sice mi tam ta hudba absolutně nesedí, ale to je jen můj subjektivní nechápající názor, jinak jsem hodně zvědavej jak to dopadne :)
  • tonnymontana
    Jako super hned jsem si vzpomel na prilis malou klavesu pro dva a zauvazoval ze pustim filmec:) kazdopadne ta hudba co tam hraje to absolutne pro me shodila:/ at si kazdej posloucha co chce ale tohle... bych se nedivil kdyby tam rovnou bylo misto klasickejch postav par "slavnejch" "afroamericanu" s bling bling platinovejma klavesnicema na krku..
  • seprah
    jestli takhle bude doopravdy vypadat gameplay, tak bych si měl předem rezervovat cimru v nějaký fakt dobrý léčebně těžkých závislostí...
  • Neboj, je to jenom hraný. Kdyby se někomu z účastníků přece jenom něco stalo, za kamerou je štáb se záchrannou službou.
  • Prasaak
    Taky si myslím, když už ty firebally a jiné vychytávky jsou udělány tak realisticky.
  • Prasaak
    MK2, MK3, UMK3....i zatracovanej MK4...MK:DA, MK:Deception, MK:Armageddon...po demu MK9 na PS3 sem šel do předprodeje. Tuny a tuny propařených hodin, který člověk mohl trávit nějak kreativně. Stejně půjdu zase do předprodeje a nejsrdcovější MK je MK2:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit