Přejít na výpis diskuzí
V Zaklínači 3 čekejte drsné vikinské seveřany i upíry
13.2.2013 | Aleš Smutný
119 příspěvků
-
o 20% vacsi ako skyrim, nie 30x, si posithnuty?:D
-
Jo, a jestli tam takováhle možnost nebude, tak jsou v CDprojektu pěkný sissies.
-
Takže by se Geralt trmácel pěkně dlouhou cestu riskoval život sebe a svých přátel, aby řekl Yennefer, že bude s Triss?
-
Ne, je to "vikinské" a pokud jseš takovej ignorant, že nejseš ani schopnej vyhledat si to v online slovníku spisovné Češtiny, než něco napíšeš, tak se laskavě dopiče ani do diskuze nezapojuj.
Můžeš si to najít třeba tady: http://ssjc.ujc.cas.cz -
Prostě to má bejt "Vikingské" jinak by se to tak všude nepsalo.
-
Jen by mě zajímalo, proč je ve hrách více Zoltan než Yarpen Zigrin(snad se to tak nějak píše),když ve knihách byl víc Yarpen a Zoltan tam byl jen chvíli.Možná, že to bylo jinak,už si knihy moc nepamatuju, protože jsem je četl asi před 5ti lety.
-
http://i.imgur.com/m2PDS.gif
-
*omlouvám se: ne 30x větší než Skyrim ale svět Zaklínače 2 a o 20% větší než Skyrim.. i to se mi zdá až moc..
-
Mě ten GTA styl do Zaklínače zrovna nesedí.. vždycky mi právě vyhovovala ta "omezená" volnost, kdy jste měli pocit, že můžete kamkoliv (díky okolí, viditelnosti do dálky apod.) ale přistupná plocha byla jasně daná.. Tady se bojim, že u tak obrovskýho světa se ta detailnost rozředí a budou tam hluchý místa.. Radši si projdu 5 menších krásně vymodelovaných lokací se zapamatovatelnými místy a postavami, než se trmácet 2x delší dobu obrovskou víceméně stejnou planinou.. a to, že svět má bejt 30x větší než ve Skyrimu mě až děsí ..úplně zbytečně přepálený..všechno prozkoumat bude nadlidskej úkol... Prostě tyhle mega světy nemam rád a serre mě, že už to dorazilo i do Zaklínače.
-
Tak si kup Mortal Combat, Zaklínač je o něčem jiném!!!
-
Pleteš jablka s hruškami a říkáš:Už teď se těším víc na jablko, než na hrušku.
-
já jen doufám kvůli tomu otevřenému světu že se půjde procházet jen tak po tom světě i po dokončení příběhové linie
-
Ja cekam predevsim na dobry bojovy system.
-
Ne. Jednotné číslo je viking. Co na tom nechápeš? To je oddělování písmenek u vás v Maďarsku nějaké tabu?
-
Ale v knize nic o jiné dimenzi není. Naopak se děj poměrně jasně připodobňuje k legendě o Artušově
"smrti"- smrtelně raněný rek je blízkými přepravován v mlze po jezeře, první co Gerald vidí je jabloň (od níž je jméno ostrova Avalon odvozeno) a při přepravě pomáhají i mrtví, protože Avalon je ostrov mrtvých. -
ptáš se:"Proč ne kartičky??"Jak by ti bylo kdyby ti ženská dala kartičku místo sexu??:D
-
No jo, jenže je to ženská, takže, ehm, vevnitř je pořád ošklivka. Myslím, že to i zmiňovala v knize, že se tak vidí, když se koukne do zrcátka.
Z toho taky pramení všechny její komplexy. -
Trosku to mas popletene. Ona byla v detstvi skareda,kriva atd (jako spousta magu)ale magie ji ''vylepsila a vylecila. Neni to iluze jako u nekterych jinych. Takze ano,byla skareda,ale uz davno neni.
btw.Triss by taky mela mit obrovskou jizvu pres pres prsa po bitve u Pahorku(nebo U pahorku?).Ale nema. nevim proc -
Proto asi napsal "ve skutečnosti", ne? *13*
-
nemělo: Hamburg- hamburský, Helsinki- helsinský, Viking/viking- vikinský
Aspoň takto to funguje v češtině. V slovenčine može utváraní prídavných mien fungovať inak.