Přejít na výpis diskuzí
V Zaklínači 3 čekejte drsné vikinské seveřany i upíry
13.2.2013 | Aleš Smutný
119 příspěvků
-
Pardon, ale celé tohle vlákno je spoilerovací (Už první příspěvek jasně říká co se stalo na konci). Tím pádem necítím nějak potřebu to v tomhle vlákně tagovat.
-
Ciri plakala proto, že s Yen a Geraltem nemohla zůstat. Nechtěla je vystavit nebezpečí spojené s Divokým honem, který jí chtěl získat pro sebe (to, že se jí to podle her nepovedlo bych ponechal stranou, Hon prostě chytil Yen s tím, že ji vymění za Ciri). Jiné vysvětlení mě nenapadá, možná je to blbost...už to je nějákej pátek, co jsem četl ságu.
-
takze kedy potom sa ludia mozu bezne a slobodne pod clanku o witcherovi bavit o tej sage? ked budu vydavatelstva vydavat reedicie kazdych 5 rokov? vzdy sa najde niekto kto to necital alebo to ma rozcitane...hold smola, podla mna by s tym ludia mali vediet zit, ze sa internet netoci okolo nich, a ze existuju ludia, ktori sa o niecom, co ich bavi chcu aj podelit a podiskutovat *4*
btw ti co kricia ze spoiler mi pridu ako klasicka kriciaca mensina co buzeruje vacsinu -
Takhle vampirismus v Sapkowského světě nefunguje. Regis ani žádný jiný upír nejsou upíři v tom slova smyslu, jak je to dnes obvyklé. Je to rasa původně z jiného světa. Sáním cizí krve upír nevznikne - to jsou i v rámci světa Zaklínače babské povídačky.
-
Na tomhle nic - spíš z toho odvozovat nějakou systematickou koncepci vzkříšení v Sapkowského světě...
-
Čo je na tom zložité? Ciri odvezie "mŕtveho" Geralta aj s Yen loďkou na jazero. Hm, čo mi to len pripomína? Žeby nejakého Artuša, ktorý tiež nikdy nezomrel, žije na Avalone a vráti sa, keď ho ľudia budú najviac potrebovať?
A teraz, keď má Yennefer problémy a väzní ju Avalach alebo Eredin - samozrejme ako návnadu - Geralt sa vracia a zachraňuje, s pomocou Ciri a jej teleportačných schopností. -
Tož si to prečítaj ešte raz, bo v tom nemáš jasno...
-
Mno celá 7 dílná sága vyšla celkem nedávno znova. To, že je to napsané dlouho neznamená, že už to všichni četli. A opravdu pokud bych zrovna četl Křest ohněm a nějakej loula mi prozradil v diskuzi o hře konec knihy tak by mě to nasralo.
-
nj, ale pak by si to meli ujasnit a psat to stejne i v clanku ;]
-
V jedničce o něm byla zmínka. :-D
-
Mě jen vadí nesrovnalost, kdy myslím na začátku 2. dílu nebo možná 3. dílu Milwa vzpomíná na to jak se vydala na to dobrodružství s Geraltem. Je v lese divokých elfů, tedy na Severu. V 5. díle, ale umře na jihu. Sakra jak mohla vzpomínat posmrtně v rálném světě?
-
Co se ti nezdá? Gramaticky je to zcela správně, pokud jsi narážel na tohle.
-
Vikinské... :-D
-
uz to s tym spoilerovanim prestante, je to trapne, ta kniha vysla 1x kedy? pred 10-15 rokmi v cesku? dokedy treba skryvat casti pribehu do tagov?
drakula v drakulovi na konci zomrie prsten hodi frodo do hory osudu a sauron zomrie ciri sa dostane do inej dimenzie
to neexistuje nejaka normalna diskusia o niecom, kde by sa nenasiel 1 clovek ktory by nezacal ziapat ze spoiler spoiler? -
A co teprve můj nejoblíbenější psychopat všech dob? Leo Bonhart! Toho jsem od prvních chvil musel prostě milovat *15*
-
Ty seš jeden velkej SPOILER a to jsem přečet tvoje dva příspěvky. Dej ten text příště do tagů. Já mám teda knihy přečtený, ale kdybych neměl nebo teprve četl tak bys mě pěkně nasral.
-
Myslím, že moji půlku života si CD Projekt právě rezervoval :P
-
super těšime se
-
Divoký hon... to všichni klucí známe!
-
http://www.2i.cz/uploaded/ed2c2f05d6.jpg ze dvojky o divokém honu