Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ha puritánští pánové se tu bojí ženskosti :D
  • Pokud narážíš na na povídku kde se Gerald a Yennefer vezmou tak ta je naprosto non-canon tu vůbec nemůžeš brát v potaz. Sága končí smrtí Geralta a Yen, ve hrách je Ciri zachrání odnesením na ostrov Avalloch, odkud Divoký hon Yen unese (pravděpodobně proto, aby znovu přilákal Ciri) a Geralt se jí vydá hledat, Leto mu v hledání pomůže a nakonec to končí Geraltovou obětí. Všechno tohle se stalo ještě před prvním dílem. V prvním díle o Yennefer není zmínka, protože si na ní Geralt nepamatuje (logicky) a triss o tom vůbec nemůže vědět (jak by mohla?). Mně to tedy přišlo padaný velmi dobře a nechápu jak se v tom někdo mohl ztratit.
  • misho8723
    Tak v jednotke a v dvojke dáva zmysel, nie? Keďže trpí amnéziou, čiže musí sa všetky vedomosti o príšerách naučiť odznova.. no a v trojke je to asi spravené pre spestrenie a takisto mi to nevadí
  • KeanuX
    Co mi nejvíc ve dvojce chybělo po slovanský atmosféře, byly takovéto rozhovory *9* Doufam že to napraví :)
    http://www.youtube.com/watch?v=sh1B82XGBns
  • Tak pokud si dobře pamatuju tak v knihách je řečeno, že jeden z nejlepších způsobů jak se dostat do Nilfgaardu je lodí, no a v Novigradu je největší přístav severu. *3*
  • Cosi
    Já jsem četl všechny knížky, a linka s Yenefer mi přišla děsně chaotická a nesmyslná.

VereWolf: Funguje tu tag <"spoiler> text <"/"spoiler> Třeba takhle Vím, že je v povídce jasně řečeno, že vše skončí happy endem, kdy se spolu dají dohromady, ale v prvním Zaklínači není o Ynefer ani zmínka, a v druhým díle jí dávno unesl Divoký Hon a Triss o tom nic neví a čachry machry, které přijdou vždy jen tak mimoděk. Mimo to aby se řešily vraždy králů. Když to nadneseně vezmu.
  • michelangelo
    Povidky me nebavily, cetl jsem jen knizni sagu a herni zazitek to urcite umocnilo, nutny to ovsem neni (jen pak obcas nebudes vedet o cem je rec). Ale pred trojkou si urcite zahraj jednicku a dvojku. Uz jen kvuli rozhodnutim, ktery ti meni dej kontinualne pres oba dily. A muzeme predpokladat, ze treti dil nebude vyjimka :)
  • Tikov
    četl jsem snad už konečně všechno a nechápal jsem, takže hry by měly stačit. Ale mít i znalost knih bude lepší.
  • Moc se na hru těším ale mohl by mi někdo vysvětlit proč když se v Zaklínačovi 2 jasně říká že Yennefer je v Nilfgaardu tak proč se Zaklínač 3 odehrává v Severních královstvích ?
  • Tikov
    Rovnou bych to vzal i s povídkami Otázka ceny, Meč osudu, Něco víc. (Případně rovnou se všema povídkama a ságou)
  • Pochopil jsem to správně, že pokud jsem nehrál předešlé hry a nečetl žádnou knížku, tak vůbec nepochopím, o co ve hře jde stejně jako y tohoto článku?
  • No Yennefer je čarodějka, která je s Geráldem spojena osudem. Mají adoptivní dceru Ciry. Pokud chceš vědět víc, přečti si povídku "Poslední přání". A Triss je v podstatě jenom takový románek. :-) A divoký hon je: SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER Jsou to elfové, kteří kdysi ukradli schopnost cestovat mezi časem a prostorem(takový time lordi) od jednorožců, ale už ji téměř ztratily. Král honu je vlastně elf Eredin Bréacc Glas "Krahujec", který ji ještě omezeně ovládá. SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
  • Je to dobrá otázka, avšak je to kvôli tomu, aby sa hráč mal čím baviť. A osobne mi to nejako neprekáža, pretože nemusím byť hneď zo začiatku masterkiller.
  • Tikov
    Jo taky jsem se podvil proč není rovnou napsáno, že Klepny si člověk může upravovat :D
  • Moc se na to tesim, ale muze mi nekdo logicky vysvetlit, proc si Geralt jako zaklinac veteran musi cist knihy o tom, kam bodnout, ktere monstrum?
  • Víš že docela šalamounsky? Spojler, spojler, spojler: Když se při tom Rivijském pogromu, poté co Geralta zapíchl ten vidlák, objevila Ciri přicházejic z jiné dimenze, naložila s Yennefer Geralta na člun a odplula s nimi do jiného světa. Vytvořila jim jakousi časoprostorovou bublinu s ostrovem, kde žili jenom ti dva a oddávali se vzájemným radovánkám. Pak mu ji, ale unesl divoký hon, který je vlastně složen z těch elfů starší krve, kteří odešli do jiných světů a chvíli Ciri věznili.
  • Jo a ten kůň má jméno jako. :-D
  • Tikov
    Děkuji a mohu-li se ještě optat, jak vyřešili Geraltovu "vpodstatě smrt" z Paní jezera?
  • Cosi
    Hodilo by se pořádné vysvětlení okolností kolem Yneffer a Divokého honu. Když na mě v půlce Zaklínače 2 vybafli něco, o čem v prvním díle nebylo ani zmínka, docela jsem nechápal. A že by se to na konci dvojky vysvětlilo se taky říct nedá.
  • Amylee.Anderson
    http://3.bp.blogspot.com/--YIl8pZJnew/T1GZsd2UjzI/AAAAAAAAAF0/_Ib84YXtWbg/s1600/garota_molhada_wet_girl_meme.jpg nuff said

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit