Přejít na výpis diskuzí
V Zaklínači 3 čekejte drsné vikinské seveřany i upíry
13.2.2013 | Aleš Smutný
119 příspěvků
-
já jen doufám kvůli tomu otevřenému světu že se půjde procházet jen tak po tom světě i po dokončení příběhové linie
-
Ja som vskutku zvedavy ako sa stym popasuju. Ak splnia vsetko co si predsavzali, moze sa stat ze W3 nastupi na tron najlepsiej RPG hry historie (u mna by nahradil BG2). Yennefer bude rozhodne najvacsim plusom hry a potesi najma kniznych fandov. Len neviem ako do vztahu Geralt - Yennefer zapadne Triss (pripadne ina zena), pretoze cely pribeh knih navadzal k tomu ze Geralt, Yennefer a Ciri su si sudeni. Vztah Geralta a Yennefer bol vzdy komplikovany, no na zaver romanu bol silny az na smrt.
-
-
Já teda doufám, že bude možnost Yeneffer někam odkopnout, je to extrémně nepříjemná postava....
-
-
Takže by se Geralt trmácel pěkně dlouhou cestu riskoval život sebe a svých přátel, aby řekl Yennefer, že bude s Triss?
-
-
Jo, a jestli tam takováhle možnost nebude, tak jsou v CDprojektu pěkný sissies.
-
-
U mna naopak najoblubenejsia postava. Komplkovana ako mnohe zeny. Z vonka silna a pysna ako vsetky carodejky, ale vo vnutri sa skryva zena plna smutku, zena ktora si chcela podrezat zily a ktora sa nevie zmierit s tym ze nemoze mat deti. A v romane sa postupne z mrchy stava milujuca zena (po stretnuti a naslednej vychove Ciri) ochotna obetovat vsetko. Po stovkach knih co som mal uz moznost citat je prave tato najprepracovanejsia.
-
To je. Ale na jeji ztvarneni jsme zvedavy. Me uz trochu zklamala podoba Triss(i kdyz je jinak pekne udelana).
A je skoda ze vekove neodpovidaji kniham. Tam je psano ze carodejky(narozdil od carodeju) si nechavaly vzhled 17-letych. A Yen by tak taky mela vypadat. *2* -
-
Ale ve skutečnosti to má být škaredá seschlá stařena s křivýma nohama a bradavicí na nose. Ostatně jako každá čarodějka. Proto jsem Geraltovi ty barvitě popsané soulože s vědmami nikdy moc nezáviděl *15*
-
-
Trosku to mas popletene. Ona byla v detstvi skareda,kriva atd (jako spousta magu)ale magie ji ''vylepsila a vylecila. Neni to iluze jako u nekterych jinych. Takze ano,byla skareda,ale uz davno neni.
btw.Triss by taky mela mit obrovskou jizvu pres pres prsa po bitve u Pahorku(nebo U pahorku?).Ale nema. nevim proc -
-
No jo, jenže je to ženská, takže, ehm, vevnitř je pořád ošklivka. Myslím, že to i zmiňovala v knize, že se tak vidí, když se koukne do zrcátka.
Z toho taky pramení všechny její komplexy.
-
-
V knihe bola popisana ako nie typicky krasna. Ale elegantna s dokonalym telom (ostatne ako vsetky carodejky)
-
-
Proto asi napsal "ve skutečnosti", ne? *13*
-
-
Po deseti pivech to máš stejný :D
-
-
-
-
Jak by tam jako mela zapadnout? Triss ho vzdy milovala a vzdy vedela ze bude az na druhe koleji. A jine zeny byly v Geraltove zivote uplne bezne i vdobe.kdyz mel vztah s Yen. Takze zadna zmena. btw me byla Triss vzdy mnohem sympatictejsi nez namyslena Yen. Ale tesim se na ni.
-
-
http://3.bp.blogspot.com/--YIl8pZJnew/T1GZsd2UjzI/AAAAAAAAAF0/_Ib84YXtWbg/s1600/garota_molhada_wet_girl_meme.jpg nuff said
-
-
ha puritánští pánové se tu bojí ženskosti :D
-
-
Moc se na hru těším ale mohl by mi někdo vysvětlit proč
když se v Zaklínačovi 2 jasně říká že Yennefer je v Nilfgaardu tak proč se Zaklínač 3 odehrává v Severních královstvích ? -
-
Tak pokud si dobře pamatuju tak v knihách je řečeno, že jeden z nejlepších způsobů jak se dostat do Nilfgaardu je lodí, no a v Novigradu je největší přístav severu. *3*
-
-
Spis bych to videl na uspesny tazeni prave Nilfgardu, pred kterym, kazdy kdo ma vsech pet po hromade, ustupuje. A ustupovat se da jen na sever. Plus Geralta zatim prezentuji jako uz postarsiho (jak jinak si vysvetlit tu, mezi nami, hroznou bradku?). Takze trojka asi nebude casove navazovat presne tam, kde dvojka skoncila. Coz dava smysl, vhledem k mnoha alternativnim, znacne se lisicim koncum. Na zacatku ti bude flashbackove vysvetlene, co se delo po tvem konci (paklize jsi dohral dvojku a nechal sis savy), coz se, smetene nilfgardskou invazi, stane veci minulou a na severu bude mozne scenaristicky bezpecne dokoncit pribeh divokeho honu.
OK, snad se CDprojekt blyskne originalnejsim resenim, nez ktery jsem za minutu sepsal ja :) -
-
Hra se bude odehrávat rok po konci dvojky, takže zase takovej dědek z něj bejt nemůže *1*
-
-
-
-
"Projevilo se to amnézií obou milenců, ale Geralt má v trojce zpátky a paměť a tak je velmi pravděpodobné, že na stará kolena Yennefer hledá." Ta veta nedava smysl, ale jinak na hru se opravdu tesim.
-
Bojim bojim, aby z toho nebyl Skyrim... Právě ten fakt, že Zaklínač byl koridor, mi hrozně vyhovoval. Už jsem měl plný zuby těch otevřenejch světů...
-
-
Také se bojím, ale klukům z CPR věřím.
-