Přejít na výpis diskuzí
Válečná multiplayerovka War Thunder slaví rok a pět milionů uživatelů
4.11.2013 | Aleš Smutný
106 příspěvků
-
Well said Sir, well said *5*
Ono malokdo tvrdi,ze WT je dokonala hra. Zase kdyz cloveka bavi, tak proc ji nehrat?
Jsem dost zvedavy na ty tanky a na propojeni s letadly. To bych razem (jako tankista) mel pro Stukku nebo i "blby" Thunderbolt daleko vetsim respekt. -
Protoze oni to neumi udelat ... sak pokud vim, nejsou schopni zprovoznit ani event system => kdyz neco poradaj, tak bud je to 5ti nasobek XP ... nebo musis jak kkt tipat streeny a nekam je posilat. Tohle se dalo akceptovat prave v ty bete, kde se dalo rict "ok, nemame to dodelany a chceme neco usporadat" ... ale v ostrym provozu? lol
Ty si sice s kamosema muzes podobnou botku domluvit, jenze samo s nulovejma XP. -
Ono zalezi ... co mas za munici a jakym strojem. Pokud nemas na palube nejakou vetsi razi, tak ti jedna zasoba munice nemusi stacit.
-
Ovladani vejskovky (ctrl a shift), kridelek (A a D), smerovky (Q a E) a klapek (F) tam totiz neni jen tak pro p*del... v Historical Battles mas mys v podstate jen na presnejsi mireni, ale kdyz chces udelat utahnutou zatacku nebo nejak jinak rychle zareagovat, tak musis na klavesnici, protoze jen s mysi to opravdu "skace". Zkus si to a uvidis, ze toho vytocis vic a lidi, co tohle nevedi se stavaji docela snadnyma cilema :) Krasnej priklad skakavyho letadla je LaGG-3 a priklad letadla, kde je nutny ovladat kridelka (vykruty) je P-40.
-
Dovolim si nesouhlasit s ucinnosti tech velkych kanonu 30mm a vic. Jakmile tim trefis jakoukoliv vitalni cast letadla, tak ji tim rozsmelcujes. Jsou nepresny, to ano, ale s temahle vecma strilis proste na maximalne 200 metru, dal je to plejtvani munice. Kazdopadne tohle nemeni nic na tom, ze to tak je spravne a berja se evidentne spatne vyspal.
-
Komentář odpovídající výše autorovy IQ :)
Takže nahovno :))))))))))) -
V arkade i historickych bitvach se letadla ovladaji naprosto intuitivne a bezproblemove a dmg model je paradni. Evidentne si se netrefil do svyho zanru her, zkus treba Sims, tam nic takovyho neni.
-
No už aby vyšly ty pozemní bitvy a někdo ukázal tomu kok*tovi serbovi, jak mají vypadat bitvy s tanky a ne ten hnůj co děla WG
-
skus taky FW190 na mysli v HB, to odinstalujes v momente. Chces zatocit tak te to slehne na bok *11*
-
Já nevěděl že na Games jsou takoví maníci hrající FRB *8*
-
To je fakt, u WoT je to jasně vidět, ale WT má tu nevýhodu jakože balancnutých tierů (kde se Fw-190 rank 10 řadí mezi letadla, proti kterým nebyl konstruován a které byly vyrobeny později)
-
Dočko má buglého pilot, a rusáci sou do tieru 4 (možná i víc) přesílení jak nevím co v AB, takový Išak nebo Čajka sou best of OP :D ne nadarmo sem přešel z ~7 (USA/GER) na ~3 tier (USSR):D
-
"srovnaný staty" teď si to dobře zabil :DDDDDDDDD
-
Tak ja jsem do tehle hry sel s tim ze to bude takove prilezitostne politanicko s mysi bez zbytecnejch komplikaci s joystakama nastavovanim atd. ale dost me zarazi jak to vsude vsichni vychvalujete a nikomu vubec nevadi, ze v jakemkoliv modu pri ovladani mysi to letadlo poskakuje uplne smesne a debilne jako by bylo na pruzince.To jste si toho opravdu nikdo nevsiml a nevadi vam to ?
-
a že nenapíšeš!
-
ty to mas asi spatne srovnany v hlavicce kdyz trepnes takvoou kravinu lol
-
Vždy je dobrý u WT napsat o jakém módu mluvíš... jednou jsem se tu hádal s celým Games.cz, že Němci jsou ve WT nejlepší ...a pak z nich vypadlo, že hrajou arkády *1* *1* *1* (kde mají všechny letadla srovnaný staty) *1*
-
faktem je že nejlepší Německá esa získala svých 100+ sestřelů na východní frontě začátkem války, právě z důvodů že deklasovali Ruské troje o třídy lepšimi letadly, zkrátka sestřelovali dvojplošníky s BF 109, balance nightmare *1*
-
Mně to tak nepříjde, teď hraju jen za Němce - první 4 tiery fakt opruz, ale jak se člověk dorpacuje k prvnímu Me109 a Do217, tak je to hned o něčem jiném. Každopádně Rusáci byli do určité verze solidně OP, teď mi to nepříjde tak markantní. U Britů můžu nadávat, že nemají velké kanóny, ale jejich letadla zase líp manévrují... Chce to využívat všechny stroje správným způsobem
-
ostatně kdyby to dělali podle reálu ,tak si cca do tier 5 rusáci ani neškrtnou, ale koho by to bavilo že *3*