Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sem rád že nejsem sám co si v AB všimnul jisté inkonzistence v DMG, jinak Beufighter má OP střelivo a Do-217 (heavy fighter lajna) má pilota s jedním HP (jakákoliv kulka ho na ránu zabije i když má +30 v HP)
  • Polomuž! Polomuž!
  • StanleyCZ
    To je špatné, mohli jsme si zalítat. Já se v letadýlkách pachtím cca půl roku! :O :D
  • Copa scifi tanky ... i stim by se dalo zit, kdyby byla moznost si vybrat.

Osobne bych v pripade wotka videl jako podstatny to, ze neustale prekopavaj balanc, takze tank, kterej si poridis protoze je nejakej, za tejden bude uplne jinej. V tomhle ohledu mi doslova nas…rali prevodem IS-4 do T10. Muj nejlepsi tank tim totalne zmrvili a navic mu pekne do celniho pancire pridelali poradny okno, takze je vyhodnejsi se natocit k enemakovi prdeli ... (a jako bonus mu jeste sebrali gun).
    Logicky bych ocekaval, ze v okamziku kdy pridavam nejakou novou techniku mam vybalancovanou tu starsi a ne ze to neustale prekopavaj cely.

Mno a v druhym sledu je nulova variabilita bitek - je to porad totez. Jejich utok/obranu nikdo nehraje ... protoze je to totalni hovadina. Kdyby to udelali tak, ze (trebas) utocici strana bude mit rekneme dvojnasobnou prevahu co do poctu, a obranci prozmenu vyhodu nejakyho kryti (okopy ...) byla by to aspon sranda a odpovidalo by to realu. Takhle to vetsinou dopada tak, ze utocnici maji 10 pomalych TDcek, a nez se vydrapou nekam na konec, tak je rozstrili arty.
  • jj arkáda hodně často zabíjí i když máš letadlo i posádku pohromadě, ale vidím v tom jistou inkonzistenci :/
  • naprostý souhlas. Nechápu někoho, kdo má nastavenou konver..... na 800 a střílí na 300 a méně metrů. To je ale asi ve všech hrách. Tím lépe pro nás, jelikož se pak jedná o hráče, které jde lehce sestřelit
  • BANy jsou taky nenic, protoze cheat zvyraznujici to, co klient vidi jednoduse odhalit .. nelze. Je to ciste klientska vec. Tohle by melo fungovat tak, ze pokud nebudes dost blizko/nebudes se tim smerem divat/... tak jednoduse klient vubec nedostane data.

Vuebc nemluve o tom, ze neni az tak zasadni problem si na druhym monasu pustit mapku a na ni si zobrazovat co kde je primo z paketu prichazejicich na sitovku. Nepotrebuju ani modifikovat klienta hry. A takova mapka se da klido pres klieta zobrazit jako overlay.

Proste pokud to nevyresej na strane serveru, je to bez sance.
  • To je v tom, že létáš AB (tam se i bombardér chová jako stíhačka). V HB, když B25 míříš na motory (jako všem bomberům), tak jde hoooodně rychle dolů
  • Kallessin183
    No já a moje Stuky na ně taky moc horlivě čekáme *1* *1* *1*
  • eStar
    Měl jsem tam Universal, což by mělo obsahovat dva typy HE munice. Snad tyhle věci opraví. Jinak mimo těhle občasných podivností je hra dobrá a s napětím čekám na tanky.
  • jak už bylo řečeno mě se taky AI AAA zdá tak akorát, je to věc názoru :)
  • Kozy
    Jaké jsou ty zásadní chyby?
  • Skús si aj naštudovať čo je to bod konvergencie strelby a potom zistíš prečo občas stačia 2 náboje a inokedy 300...
  • Kallessin183
    Chyby tam jsou, jako všude, ale narozdíl od konkurence na ně narážím v podstatně menší míře.
    A to co snesl můj bombardér, nechápu. Podařilo s mi ´přistát´ s půlkou křídla a hořícím motorem. Zbytek letadla jak řešeto a kdybych nemířil čelem na dráhu byl bych v pytli, nemohl jsem už ani měnit směr, jen pozvolna padat a ono to vyšlo...

Pomlčím, že mě na zemi pronásledující stíhač dorazil, ale i přes jeho palbu jsem letěl přes většinu mapy a zvládl to.

Jako další věc, bych se zeptal, jaký máš složení munice.. Ony průbojný stěly jsou fajn, ale letadlo jich snese docela dost.
  • Potom doufám, že v Gaijin jsou týpci, kteří dokážou cheaty odhalit a budou to trestat nekompromisně, tvrdě a perma banem - klidně i IP banem.
  • eStar
    No někdy je to opravdu dost divné. Zrovna dnes. Měl jsem Yak-1B a přede mnou byl nepřátelský B-25J. Vysypal jsem do něj 4 zásobníky z 20mm a ještě o něco víc z 12,7mm. Trefil jsem ho takřka vším (on vůbec neuhýbal, byl na střelci snažil se mě sestřelit), dostal jsem 500bodů jen za hity a hádej co? Letěl v klidu dál a nakonec mi uletěl. Takové věci by se neměly dít a dost to podle mě hru shazuje.
  • lenze si zrejme zabudol na jednu vec, Gajin je uplne rovnaky ako wargaming.
    Ich hra je absolutna s*acka a miesto opravy zasadnych chyb v hratelnosti tam radsej pridaju nove lietadlo a dufaju ze budes taky blb aby si si kupil premium a podobne...
  • Ja bych rek ze AI je tak akorat, osobne bych rek, ze pokud se trebas veze v bombarderu ujmu sam, skod nadelam daleko vic, ale ani AI neni vylozene nanic.

Ale co je podstatnejsi, vsichni maji podminky stejny. A pro me je teda daleko lepsi zazitek, ze bojiste obsahuje i dalsi, byt zatim jen AI techniku, nez ze v pripade wargamingu tam nic jinyho nez tanky/letadla nepotkas.
  • Nebude, protoze vsichni lepsi hraci uz odesli.
  • Hlavně ty scifi tanky mě extrémě vytáčí. Proto jsem zatím zůstal okolo IV-V a tam jsem celkem spokojený. I když s každý další patchem už cpou ty nesmyslné tanky i do nižších tierů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit