Přejít na výpis diskuzí
Válečná multiplayerovka War Thunder slaví rok a pět milionů uživatelů
4.11.2013 | Aleš Smutný
106 příspěvků
-
Pokud bude klient o vozidlech vedet, je otazkou par dnu nez nekdo dodela cheat, ktery je zvyrazni.
-
Jak čeho, třeba s poškozeným bombardérem často doletíš, ale arkáda tě pošle často hned k zemi
-
nevím jak lépe, ale současné Ai AAA je na můj vkus až moc přesná, pochybuji, že hráč by byl schopen podobných výkonů. I když taky záleží i na štěstí. Někdy nalétáváš přímo a nic, jindy manévruješ jak blázen několik km od nich a trefí tě. Nicméně těch momentů kdy nechápu jak mě mohl trefit je víc než těch, kdy se poduvuji, že mě netrefil.
-
Meleš nesmysly a co hůř, z nevědomosti.
-
Co jsem slyšel, tak hlavně by se ti neměli tak snadno ukazovat ("radar", nápověda)... budeš si je prostě muset najít vizuálně...
-
v arkádě ty letadla vydrží víc, ale když se naučíš střílet tak ne zas tak moc, samozřejmě kulometem můžeš střílet do křídla dost dlouho a nic moc neuděláš, pilotovi mezi oči je to jasné
ad Battleship, moje 4000 liberní pumy si myslí něco jiného, na nižších tierech zkus spíš torpéda *4* -
hlavne si od toho vela neslubujte, ako na odreagovanie to nieje zle, ale strelba je ako hrat lotto. raz som dve minuty jedneho nahanal, furt som ho trafoval, to vidno podla toho ako mi vyskakovali xpcka, a on stale letel dalej, inokedy staci doslova jedna gulka aby zabila pilota a mate to v suchu. nehovoriac o tom ze zbombardovat battleship je prakticky nemozne, je jedno kolko ton municie tam zhodite.
Proste je to dobra 20minutovka. -
Musel jsem to odinstalovat, je to příliš návykové. Takže palec hore pro všechny milovníky letadel.
-
já hrál jednokřídlý peashooter :D
-
Hra je to parádní a ten výroční event s dvouplošníkama neměl chybu :)
-
Toto je problem u vascinu mmo hier v tejto dobe. Bohuzial.
-
tak ono se to dá čekat, že budou s*át na hráče když zatím nemají konkurenci, čekám že všichni odejdou na WT a pak se bude WoT dát konečně hrát
-
Až budou vozidla řídit hráči, určitě nepojedou v kolonách jak největší tupci. Taky budou lépe střílet a hned to bude o něčem jiném. Ještě kdyby dali možnost ovládat AA guny a bunkry a bude to dokonalé.
-
má pravdu ten pepa, nevím teda jak FM, ale DMG model respektive výdrž je tam jiná (menší výdrž)
-
Z toho co sem viděl z těch streamů z Igromiru to lehké moc nebylo :D a navíc i tak bude možnost si kombinované bitvy zapnout nebo vypnout :) (a teď nechápu proč tam není a nebude možnost si v AB vypúnout třeba Domination)
-
imho nemáš pravdu, ty letadla se ve FRB chovaj o dost jinak
-
To zalezi hodne na tom, jestli budou makat na hre jako takovy, nebo budou jen pridavat nesmysle do stromu ... wargaming od bety na hru defakto nesah, jejich "fyzika" je vysmech a to je tak jediny co tam dodali.
V pripade WTcka teprve uvidime .... -
Ehm ... letovej model a poskozeni jsou ve vsech pripadech stejny, rozdil mezi arkadou/hb/simulaci je prave v tom, ze krom arkady musis dozbrojovat na letisti a v pripade simulace mas plnou kontrolu nad ovladanim stroje (zadnej pomocnik co te nenecha jit do vyvrtky).
Navic tam mas ruzny eventy, kde se to ruzne kombinuje. -
Snad to nedopadne stejně :(
-
Hlavně jak to udělají to bude oříšek.
Tanky většinou byli pro letadla snadný cíl.