Přejít na výpis diskuzí
Válečná multiplayerovka War Thunder slaví rok a pět milionů uživatelů
4.11.2013 | Aleš Smutný
106 příspěvků
-
nj ja bych potreboval nejaky mod, ktery by byl kombinaci arcadoveho a historical b.
z HB bych vzal letovy model a model poskozeni a z arcady bych vzal start rovnou v oblasti boju, moznost pouzit vsechna letadla v hangaru a doplnovani munice -
To je na tom perfektní, že si každý může vybrat obtížnost. Chceš si jen tak zalétat? Klidně. Chceš simulátor? Jak je libo. :) Už se nemůžu dočkat na pozemní jednotky a až dám WoTku definitivně byebye...
-
Zrovna včera když probíhal DDoS útok na servery WT jsem se logl do WoT. Vydržel jsem dvě mapy a znechuceně to opět vypl. Už asi není cesty zpět, vpřed už jen s WT (na PS4, pokud mi zůstane stejný acc.)
-
Taky mám už pár letů za sebou a musím říct, že to arkádové létání je zábavné.Jiné jsem nezkoušel nechci to ostatním kazit. *1*
-
obrázek k článku: noob rammer *1*
-
jsem WOT player a díky tomu co s tou hrou za poslední rok udělali a jak se chovají ke svým hráčům, (čti s*rou na staré hráče a jen ždímají prachy od rodičů dětí co se tam nahrnuli) přeji Gaijinu a WarThundru daleko větší úspěch než wargamingu ....