Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Larky
    Hi
  • Mě ten konec štve jenom z toho důvodu, že tam byl placenej mód na úžasnou zbroj a jak to zrušili tak ji nemůžu najít =/ :D
  • Skyrim bude zrejme jedna z nejuspesnejsich her za poslední leta, maloktera hra dokaze i po peti letech po vydani vytvořit diskuzi která ma 100+ prispevku. At je to jak chce, tahle hra proste lidem neda spat.
    V Bethesde se museji placat po zadech od rana do vecera:)
  • No díky bohu, ještě platit za módy... takový magor nejsem.
  • tak abych to shrnul.. ten muž má místo hlavy koťátko, všechny vaše argumenty jsou zbytečné
  • A co čekali ? Můžou být rádi že lidi modujou a ne jim nabízet možnost prodat svůj mod a nechat jim jen 25% podíl ze zisku :D
  • Tusil jsem, ze tohle svinstvo do par dnu skonci.
  • Chtěl sem si koupit Cities:Skylines, ale po tomhle kroku na to kašlu. Stejně jako na DLC z EU4 co ještě nemám. Nebudu čekat, kdy valve mody zpoplatní a tím zabije komunitu moderů. Když moje peníze nechtějí, tak aspoň ušetřím. Už mě štvou delší dobu (elektronická licence dražší než krabicová atd.) a tohle je poslední kapka, jsem rád že se odkopali, aspoň ušetřím :)
    • hele cities, sem pařil upirátěný .. Bavilo mě to, tak sem to koupil ... a Original verze na steamu nejde, černá obrazovka.. takže na ně hodit velkej hnědej smradlavej bobek, je to nejlepší co můžeš udělat
      • Cities Skylines pařim origo na Steamu, jede naprosto bez problému, problém bude asi v tvém PC
    • Jinak nemám nic proti placení lidem za jejich práci, ale musí to být profesionální práce na úrovni s jistými zárukami. Ne mod u kterého doufám, že hru nerozbije. Takže pokud by valve převzalo odpovědnost za kvalitu modů (např. refund) tak s tím nemám problém.
    • o nic jsi neprišel ty hry jsou blbosti

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit