Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kdyz si koupim chleba v obchode tak mi prodavac taky nerika ze maslo na ten chleba si muzu koupi jen u nej jinak si ho na ten chleba nemuzu dat
    z meho pohledu je to zneuzivani monopolniho postaveni
  • je to napsane na offi strankach
  • Smrdíš spíš ty :D No nic ja jdu dom mluvicí hov*o je i na mě dost xD
  • A jak si přišel na to že se bude spouštět z prohlížeče ??
  • A jak si přišel na to že se bude spouštět z prohlížeče ?? *3*
  • Ty smrdíš kokoote vyjebanej.
  • ucho
    krabicovka se prodavala ani ne za 300,- *3* proč nekoupil raději tu? *5*
  • dlouhe vedeni mas asi ty kamenna prodejna ma mnohem vetsi vydaje nez stahovani ze serveru ano vim ze to taky neco stoji ale prodat 10000 kopii z jednoho hdd je levnejsi nez utahnout prodejnu a sklad z tisicovkou kopii takze si preslapni stojis si na kabelu co se tyka vydaju je kamnna prodejna a sklad drazssi na provoz nez steam a pritom maji levnejsi tituly a dostanes navic krabici a placku a nezapomen na dopravu do prodejen z centralniho skladu tvuj steam si to max preposle na vsechny srvery co ma a to ho nestoji ani korunu
  • upřímě, to kdo určuje ceny na stemu se to řešilo stokrát a mě jako zákazníka to absolutně nezajíma, prostě levnější shop vyhraje, kór když je rozdíl ceny 20-30%
  • jo to už všichni víme řešilo se to tu stokrát, nic to ale nemění na věci, že když to chtěl koupit bylo to u EA levnější, a když je to někde levnější koupím to tam ať si nastavuje ceny kdo chce ;)
  • IWKYN
    A co je to za život s iFounem našitym na prdeli?
  • EA smrdi kokooti vyjebani
  • hmm dmnce EA prvni vec je ze to nebudfe na steamu ale originu a dalsi vec ze se hra bude spoustet z prohlizece kktina rusim obednavku!!!
  • hmm dmnce EA prvni vec je ze to nebudfe na steamu ale originu a dalsi vec ze se hra bude spoustet z prohlizece kktina rusim obednavku_
  • hmm dmnce EA prvni vec je ze to nebudfe na steamu ale originu a dalsi vec ze se hra bude spoustet z prohlizece kktina rusim obednavku?
  • hmm dmnce EA prvni vec je ze to nebudfe na steamu ale originu a dalsi vec ze se hra bude spoustet z prohlizece kktina rusim obednavku
  • To, že tam byl Crysis levnější neni Steamem, ale prostě EA si takhle nastavilo ceny. Valve nastavuje ceny pouze a jen u svých her...
  • Menorri
    Nenávidím Steam, miluju Valve!
  • Tak trebas Crysis2 jsem si koupil radeji u EA, byl proste o 10 eur levnejsi. Steam je zbytecne predrazeny. Pokud neni hra v akci tak si pekne rejzuji. Ale je fakt, ze steam to ma vice vymakanejsi, patche, stahovani a instalace.
  • ale co je to za život :))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit