Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • problém je v tom, že k hraní BF3 budete potřebovat origin, ať to koupíte kde chcete, BF3 jsem chtěl koupit, ale takhle nevim :-/
  • Zda se mi to, nebo ke kazdemu clanku co ma nekde slovo "Valve", okamzite nekdo vypoti na diskuzi budoucnost Half life serie? *2*
  • Bude celkem zajímavé sledovat první krok v konkurenčních bojích o dominanci v digitální distribuci. Otázka? Má STEAM tak silnou pozici jak to vypadá? Koneckonců je to distribuční platforma a potřebuje produkty k distribuci a ty dodávají vydavatelé, ne VALVE co nevypotilo ani ep3 k HL2 :D
  • Já myslím, že je úplně jedno, jestli je konkrétně BF3 na Steamu, nebo ne. Kdo má o tuto hru zájem, tak si ji stejně koupí kdekoliv jinde. Vzhledem k tomu, že součástí bude i sociální Battlelog, tak všechny přátele online uvidím tam.
  • Nojo, hold EA. Sami se pripravuji o zisky. Steam je nejvetsi plattforma pro digitalni distribuci, a to se za rok zadny Origin nebo Meda Brunclik nestane.
  • ucho
    "A důvod, proč se stovka digitálních prodejců nakonec EA přizpůsobí a Steam ne, je v tomto případě přímo na očích."

Třeba ten, že Steam má systém automatických updatů zabudovaný v sobě a určitě je to nějak provázané se systémem, tedy se o to potřebuje starat sám, aby se mu hra neměnila pod rukama a když by si ji lidé vždy instalovali, aby se jim instalovala aktuální verze a ne základní a až posléze updaty od EA? Zase tak nelogický požadavek to není ne? Já tipuji, že Valve neustoupí... *5*
  • Jazz
    Teda sorry, ale stahovat nějaký patche ve hře než je stáhnout pohodlně na Steamu je pěkná krávovina...
  • A mě je to buřt. Já si to koupím na PS3, takže budu mít veget...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit