Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby radsi udelali dalsi HL...
    • Kdyby si radši lidi pořádně přečetli, že to nevyvíjí Valve XD
      • Kdyby sis to radši pořádně přečetl, tak si nemusel nablít do diskuze.
        • Pokud je to blití na mě, tak bliješ spíš ty, Valve jen na vývoj dohlíží a finančně podporuje. Hidden Path je hlavní vývojář, stejně tak jako jsou to oni, kdo udělali poslední updaty do CS:S, nikoli Valve...
      • "Global Offensive is currently in development at Valve Software and Hidden Path Entertainment, which also codeveloped Counter-Strike: Source." z gamespotu, takze asi tak...
      • Cajk
        No, nějaký prachy na to asi padnou.. Mohli by je narvat do HL 3. I když nebojim se, že by z finančního hlediska případnej vývoj halfu strádal.. Bavíme se o Valve
    • Timto mas zajisten minimalne jeden + bod od Amylee Anderson :-)
  • hmm jak to tak tady čtu tak XXDarthVaderXX taky rozumu moc nepobral. Tohle mě dostalo "Tak ona ta střelba u CSka není zrovna vychytaná...dost je to o náhodě" a tohle bylo hodně trapné "ale až já půjdu z VŠ, tak ty budeš rád tak za učňák podle tvého projevu" to bylo nejen trapné ale i dost ubohé.
    • XXDarthVaderXX
      A můj rozum prosím nech.... Víš pokud hru testuješ a zkušíš její možnost, tak na to máš jiný pohled, než běžkný hráč.
      • NEkromanT
        testovals, do feedbacku si napsal ze je to o nahode, takze k normalnim hracum se uz dostala hra kde to je o skillu, diky ti
      • No tak já nevím ale já jsem cs hrál od první verze a hraji to pořád (1.6) a o náhodě to opravdu není.
    • XXDarthVaderXX
      Můžeš se do mě pouštět, ale střední už mám dávno za sebou...tu hru jsem testoval docela dlouho a ano, je to o náhodě...mluvím o verzi 1.6, ale ono by to chtělo nejdřív po přemýšlet.
      Jo můj projev...na té VŠ jsem a můj veřejný projev je trošku jiný...tyto diskuse beru jako ehm a podle toho tak zde jednám. Pokud se někomu nelíbí můj názor, tak prosím...ono se dá reagovat přímo, ale to lidem jako ty nic neříká *3*
      Víš jak si mě urazil? nijak a tu školu ti přeju...asi bych měl změnit ten projev, jo ten mi školu dá *15*
      • Co to meleš? Já se do tebe nepouštím jen píšu že to co si napsal je trapné. Já jsem CS hrál a hodně dlouho a střílení fakt není o náhodě. To že jsi na VŠ jako znamená že nemůžeš být deb.. ? Já se tě nesnažil urazit to si udělal sám. "nijak a tu školu ti přeju...asi bych měl změnit ten projev, jo ten mi školu dá " tohle jako moc nechápu proč sem pořád cpeš nějakou školu? Jo a určitě studuješ školu oboru ekonomického ? :D :D :D
  • Amylee.Anderson
    I 1% je naděje :D
  • Jupí, Valve ještě nikdy nezklamalo !
  • no vida. tsnad scena zazije restart skomirajici "progaming" sceny...
    • *snad restart zazije scenu scenickeho progamingu... ted se mi to zda stylove lepsi ,)
  • nechápu jak můžete pindat na hru která v podstatě postavila základy pro MP
  • CS na konzolích? Tak kolem toho budou takový flejmy, že Mario Bros na PlayStationu by proti tomu byla diplomatická růžová zahrádka.
    Jinak teda dobrá no, rád si to zahraji. Ale toto je problém, protože CS je dlouhodobá záležitost. Hrát na konzoli, či na PC? Tady bych uvítal cross-platform multiplayer, CSko by byl dobrej průkopník.
  • XXDarthVaderXX
    Dovolím si jednnu poznámku k této diskusi...

FIGHT! *2*
    Kdo pochopí, tak pochipil nejspíš správně...za pár hodinek čekám, že se tady objeví hate komenty a obráceně. Jen teda nechápu, jak někdo může nesnášet hru, kterou nikdy neviděl *2*
    • Hodinek? Stačí pár vteřin/minut a je to tady...
  • Tohle zavani pruserem. Copak se valve nepoucilo u Condition Zero? Skutecne, Valve nekazte klasiku prosim, csko at zustane cskem. Przneni map radsi nekomentuju.
    • v cem je to przneni map? z defaultu je dust klasicky pekne naprd a je to nevybalancovana mapa. jasne kazdy hraje za obe strany takze se to muze potrit ale uz pred mnoha l ety kdyz sem hral amd ligu se to nehralo... co sem se dival v csku tak vetsina ostatnich zustala koncepcne vicemene stejna jen se trosku zmenily posty jinak vysoke bedny atd.. Ja osobne sem rad ze delaj novy cssko a doufam ze bude dobre.
  • No proste se schodnem na tom,že autoheal v CS videt nechcem a kdo jo tak si jde hrat cod ci battlefield.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit