Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Super už to chtělo nové csko ,nejlepší MP hra
  • Zdravím,
    kdybyste někdo chtěl jet na gamescom, tak nutně hledáme spolucestujícího. Jedeme autem a jsme jen 3, 4. nám to odřekl :(

Asi v 7.00 18.8. budeme v Praze. Máme zajištěný hotel. Celková cena vyjde asi na 2700 bez jídla, takže tak 3000 - 3500 za 3 noci, podle toho jak moc jíte :P

mail: marekx (at) twse.cz , tel: 728853398
  • Zdravíčko. Jen omylem jsem zabloudil na reakce a tedy nestačím se divit. :-)
    Jen přihodím. CS jsem dříve hrával dost, teď už téměř ne. Jsem fanda hry a myslím že nový výtr do plachet může prospět. Počkám si jak to bude vypadat a rád si zahraji.
    Tak se mějte a zdravím VŠ-ka i malí děcka z učnáku. ;-)
    • Čeština je freeware ne open source.Používej jí podle libosti,ale nemodifikuj *1*
    • Cajk
      a vy pane Výtře patříte do jaké skupiny?
      • "malí děcka z učnáku. ;-)" Podle mě je skupina naprosto jasná. :)
        • upsss. Tak toto je fatální hrubka. No moje ostuda.
          (Řekl bych, že strkat mě do skupiny nemá cenu. Ze školy jsem už dávno a zase tak starej taky nejsem.) VŚ ovšem nemám. Škoda dnes by byla docela potřeba. A učňák jsem asi nějak přeskočil. ;-)
        • Cajk
          pan výtr z učňáku:)
  • Ať si říká kdo chce co chce, počítačový hráči a zvlášť cskaři a wowkaři jsou prostě svoji. :) Taková sorta lidí, u který se nedivim, že jim okolí říká něco ve smyslu, jdi radši ven, jdi balit holky...
    • No nevim, CSSku se venuji tak nejak od roku 2004 .. sam adminuji na velkem portalu pro CSS a beru to jako konicek. Mam vlastni rodinu a nesedim u toho 24 hodin denne sedm dni v tydnu. Hospoda, aktivni fotbalek a hokej kdyz se sezenou lidi, s deckem ven a blbnuti doma. Spousty pratel. Ano jsem vlastne v te tvoji skupine vid. Prosimte zamysly se nez napises blabol ano..
    • pravda
    • Hairy_Ass
      A ty jsi ze statistického úřadu nebo odkud, že to takhle hezky generalizuješ? *7*
      • ne
        • XXDarthVaderXX
          No tak vidíš...
          Než něco napíšeš, tvrdíš, tak by bylo dobré mít k tomu trošku lepší podklady.
          To že někdo hraje, neznamená, že musí být hned ET *15*
    • Naprosto zcestné...
  • Co jako taková hra bude dělat na konzolách? *1* Ikdyž....prosím, ať udělají meziplatformní mulťák, prosím, prosím, prosím, to bych si možná aj já pořídil, abych mohl zadupat pár konzolistů do země. *2*
    • A budeš hrát na gamepadu?
      • Samo že ne, ale to je jejich problém. *2*
        • Aha, tak problém máš asi ty a s hlavou.
          • To je všecko? *15* Slabota... *6*
            • XXDarthVaderXX
              Já se ale kloním na jeho stranu a to konzolista nejsem *7*
            • To ti jen tak teď připadá, až dostaneš léky, uvidíš to více reálně.
  • V Source enginu jsem nikdy v zivote nevidel autoheal, takze si tento fam strcte do konecniku.
    • Co to placáš v Source enginu byl už nekolikrát...
      • kde? v hl neni v cs neni v l4d taky ne a v TF tez ne v portalu taky ne:D tak kde?,))
        • Když už zmiňuješ portal, tak tam autoheal je.
          • cože?
  • JO byla by to nadhera.
    Ale nesmelo by to mejt ve stylu cod proste jako bylo u 1.6 na source skoro zadne zmeny jen v grafice a vylepsenemu enginu.
  • trailer

http://www.youtube.com/watch?v=x-h3cIPabQs&feature=player_embedded
    • XXDarthVaderXX
      FAIL *1*
    • fakt vás to baví sem házet ty faky?
    • tvl už to tu je a je to fake.
      Zkus si nejdriv precist co tu je za komentare a overit si to video...na youtube umi hledat každej!
  • CS 1.6 je moja srdcovka. Sice som si nedavno kupil Battlefield BC2, ale nejko mi to spracovanie nesadlo. BF 1942 bolo viac zabavne a hlanvne podstatne prehladnejsie. Dufam, ze si do noveho CS vezmu len to najlepsie z 1.6.
    • XXDarthVaderXX
      Jen to ne *2*
      • Jen to jo.. 1.6 je dobra (i kdyz nektere starsi verze byly lepsi). Me by stacilo vzit 1.6 a vylepsit grafiku, doladit hitboxy + nejake nove guny, par novych ale poradnych a prehlednych map a hotovo. Nejake statistiky me neberou a jedine co me zaujalo, je ten novej molotov i kdyz to asi bude celkem zasah do hratelnosti. Jinak tam ma byt progaming mod + casual mod a tim padem to asi bude tak, ze PC budou hravat ten pro (odvozenej od CS 1.6) a konzolisti spis ten casual (asi uzpusobene ovladani pro gamepad - spekuluju). No sem zvedavej, co z toho vyleze.
  • -edit spate vlakno

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit