Přejít na výpis diskuzí
Valve oznamuje Counter-Strike: Global Offensive
12.8.2011 | Aleš Smutný
236 příspěvků
-
Me nezajima Csko ti he hra pro zakomplexovane decka....Chci videt Dotu2,JASNY?????????!!!!
-
-
JJ, tak Dotu zrovna děti nehrajou *1*
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=J1yeJ09bwBo
-
-
-
Tak snad udelaji novy engine, protoze stary CS se hybalo opravdu zvlastne. Predevsim pohyb postav, strelba, granaty, vsechno tak nejak divne zpomalene a nepresne... Proti CoD nebo Battlefieldu az komicke.
-
-
Obávám se, že to bude možná jeden z důvodů, proč je CS ve své komunitě tak oblíbený. Je svým způsobem specifický. Mně osobně ale jeho hratelnost také nesedí a nevydržel jsem u něj dlouho. Svého času ho u mě převálcovala Americas Army 2.0.
-
-
Resp. hrál jsem AA od 1.6 až 2.9.
-
-
-
Nechápu proč lidi srovnávají CSko s WoWkem *8* *1*
CSko: chození a střílení (díky tomu jsem skončil + mě z toho bolela hlava)
WoWko: o skillu, poznávání své postavy a budování atd. atd.
Kdo nehrál tak neví. -
-
WoWko a o skillu ?? *1* *1* Už dávno ne :), kdyby byl Vanilla WoW tak by si měl pravdu, ale teď už dávno ne, Time :)
-
-
Linkni mi prosimtě nějakej pěknej raidovej achievement z poslední doby, kterej považuješ za svůj největší úspěch. Pak si popovídáme o tom, jestli je skill potřeba nebo ne *1*
-
-
A v CS jako skill nepotřebuješ? *7*
-
-
Tak, když to uvedou začátkem příčtího roku, tak bez bugů si to zahrajem nejdřív koncem roku 2012 *9* . Ti, kteří hráli css před velkým updatem mi dají určitě za pravdu, je tomu rok (člověk si zvykne), ale ještě pořád nekteré chyby nejsou vychytaný.
-
-
A proto je lepsi hrat CS 1.6 :-)
-
-
Jupíííííííííí.....
Vojin: ten autoheal tam snad neni potvrzen ne? *16* to by byla uz fakt krize kdyby tohle dali i do CS.
Návrat legendy jsem hodne zvedavej -
-
Ten autoheal zase tak hroznej není...panďulák ti padne tak i tak...důležité je, jak to vybalancují *3*
-
-
koho zajima csko? at valve navali dotu2 :D
-
-
třeba mě...taktické akce mám rád, ale skončil jsem s tím někdy v roce 2009, kdy jsem praštil se Swat 4
-
-
Ja doufam že tam autoheal bude, to mi v CS vždykcy chybělo. Perky a killstreaky ale proboha ne.
-
me pred 3 mesici hacknuli ucet a steam suport mi jeste nepomoh a poslal sem asi 5 emailu
-
-
Divný, většinou pomůžou (O_O). Dal si do toho mailu všechno potřebný, včetně případných cd-klíčů nebo potrvzení o nákupu na Steamu?
Navíc, vždycky mě zaráží, jak se dá Steam účet ukrást :O -
-
jednoduche heslo.
dal sem tam cd klic od half life 2(obrazek krabicky) a muj account jmeno. a prisla mi jenom automaticka zprava ze email je monitorovan. mel sem tam original hl2 a cs source -
-
I tak, jednoduché heslo, ale pak se chrání přes E-mail, že ti nejde změnit heslo, pokud to přes E-mail nepotvrdíš, takže ti asi vlezli i na mail?
Hmm ale tak všichni víme, že Valve a technická podpora je peklo, jedna z věcí kde by chlapci měli máknout a zapracovat na nějakym systému... -
-
oni mi zmenili na steamu email a nick, kdyz sem si pre hacknutim vyhledal nick tak mi vyjela stranka steamu. ale ted mi to nevyhleda. a email mi to hlasi ze je spatny kdyz chci zmenit heslo
-
-
Kdyžby ti měnili mail, tak by si to musel potvrdit na starém E-mailu... Pravděpodobně si se nachytal na nějakou povedenou kopii Steam stránek, kde si se lognul a tim si přišel o účet... Ale to už máš jedno. Bejt tebou bych zkusil napsat ještě jeden mail, ale takovej kde jim dáš jasně najevo, že jako jejich zákazník ten účet chceš prostě zpět a rozhodně na ně nebuď milej :D
-
Všude je psáno - nikomu neříkej a nepiš nikdy do nesteamovských stránek své přístupové údaje. Tohle jsi zřejmě nedodržel.
-
-
-
-
-
-
uz uplne vidim jak kantrari budou prestupovat z 1.6 na novyho kantra :))))))
-
Neříkám, že jsem CSko nikdy nehrál, ale zkrátka mě nezaujalo tak, jako svého času multiplayer Cod2 (hraný dodnes). Přesto +1 pro Valve! (kdy už bude HL2:E3? :)