Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • co to placas. nick je vzdy verejny.
  • Jestli se budou držet toho co nám podávají na podnose Activision, tak to orpavdu bude katastrofa.
    Jen proboha ne žádně perky, killstreaky a hlavně ne Autoheal. To je největší hovadina od dob CoD2.
    I když teď nevím CSS s tím novým updatem a s nově upraveným enginem, kde i odstranili spoustu bugů. No uvidíme.
    • tohle fakt nehrozí, autoheal nebude a nějaký perky? Hráč bude maximálně získávat body do statistik, ale žádný odemykání nebo zvýhodňování. Očekávej klasickej CS s nějakym tim poštelovánim a přidanym obsahem. Nic víc, nic míň....
  • csko je sice very good ale já už bych chtěl Half Life Episode III ty voe jestli vyjde další HL tak doufám že v tomto století :-D
  • Vám vadí autoheal? To nesmíte hrát na Easy děti *1*
    • melny
      V CS nikdy žádné obtížnosti nebyly
      • XXDarthVaderXX
        On to myslel asi trošku všeobecně...autoheal je problém hlanvě i singlu, u MP jsem rozdíl moc nezaznamenal...jestli autoheal nebo mít za pr*elí někoho, kdo ti bude házet lékárníčky atd...tak to si nevybereš.
        • Asi máš recht. Ale i tak, autoheal a někdo, kdo tě léčí (asi medic) je dost velkej rozdíl, protože medic rozhodně neni něco, sčim můžeš počítat, může ho někdo zabít, nebo se může rozhodnout léčit jinýho hráče, čili tohle srovnávat s autohealem (kterej bejvá permanentní) je trochu zbytečný. Pokud je ovšem nějaká hra, kterou jsem nehrál nastavená tak, že to prakticky neni rozdíl, tak potěž pánbůh a doufám, že se ostatní nebudou inspirovat XD
          • XXDarthVaderXX
            On je problém v tom, že medic je dobrej do rubanic(ehm ehm) typu TF 2, Enemy Territory a spol s. r. o. Ale do akce, kde a to si přiznejme se prostě kempí(ani u Swat 4 jsem nezažil nic jeného...kepení na schodech, za rohem, za překážkou)....tak je medic jak pěst na oko
            A jo ono to vyléčí, ale zdejší odpůrci zapomínají na jeden fakt...se standardním healem + nějaký ten štít člověk vydrží víc, než když má ten heal. Důležité je, jestli se to do konceptu hry hodí a nebo ne a když si vzpomenu na CoD 2, na které se tak nadává(jak u koho), tak jestli něco byl prů*er, tak granáty a jít na server kde je víc hřáčů?...granátová válka. Nemožnost běžet byla také super, když jsou granáty, tak by měl člověk mít možnost utéct...ono to není nikdy a nikde dokonalé.
            Hele chyby budou a i kdyby tam autoheal byl, tak si všichni řeknou ach jo a nebo hurá a po pár mapach zjistí, že se vlastně nic nestalo...po headshotu stejně padne *2* A snipery budou jako ve všech hrách zase všichni na serveru nenávidět *2* ....
        • melny
          Ale v CSku nejsou ani ty lékárničky :)
          • XXDarthVaderXX
            Já vím, ber to jako příklad *3*
      • To asi zase komentoval někdo, kdo hru nikdy nehrál, ale musel nám říct nějaké to své moudro...
  • Autoheal tam podle mě nebude. Ten se dává hlavně do konzolových her (nic proti nim *4* )
    • melny
      Vždyť to vyjde i na konzole :)
      • tak je to jasný :D
        • melny
          Ale i tak si myslím, že tam ten autoheal nebude. Podle mě chtějí tímto v Progamingu nahradit CS 1.6 a to by jim neprošlo
          • to si nemyslim :( podle mě spíš to bude něco jako mw ci bf , který dneska "frčí" a obě značky vydělávaj... Kdyby chtěli pokračovaní 1.6 tak to podle mě nevydaj na konzole (zas nic proti nim *4* )
            • XXDarthVaderXX
              Tady na kolegu si dovolím reagovat...ani Valve si nemůže dovolit riskovat...pokud by věděli, že to nemá cenu, tak hra nebude...pád akcií může hodně bolet.
            • Tohle CS je progamingové, takže opravdu nečekej COD. Bude to CS, jak ho znáš, křížený s CS 1.6 a CSS, takže třeba přibude možnost průstřelnosti materiálů, rebalancovaný zbraně a nový zbraně atd. Prostě pokud čekáš casual hru jako je CoD, tak na tohle zapomeň. Valve je jedna z firem, která nutně nemusí kvůli penězům jít s každým projektem s "proudem" a může si dovolit zkusit i zariskovat...
          • XXDarthVaderXX
            Já ti nevím, ale populárnější je Source a né 1.6 *3*
            • melny
              V Progamingu určitě ne a když se podíváš do stats na steamu, tak vždy je na prvním místě 1.6. Docela dlouhou dobu jsem to sledoval a plno lidí na Source nadávalo (nemožnost dírovat apod.)
  • CSko na konzole? *7* Ale co, když to testují hráči z e-sport scény, tak to asi nebudou hrát na gamepadu...
  • Jak z lidí vyždímat peníze. Stará dobrá klasika 1.6
  • Nevim, zda tomu verit, ale u konkurence se rozepsal pry jeden z testeru a moje radost hned opadla.. Primarni zamereni na KONZOLE - to je hnus.. Postnu to sem cele:
    Prinasam nejake cerstve info zo Seattlu:
    - hra NEMA nahradit CSS ani 1.6 ... bola robena pre konzole, to ze to pojde na pc je bonus. CHCU POKRACOVAT V UPDATOVANI CSS - granaty su super - je to momentalne ako half life 2 deathmatch s par css zbranami - uplne odobrali recoil - je to postavene na l4d 2 engine - t.j tick33 - Sourcetv NIEJE priorita - Pracuju na Match making systeme - Mapy su zjednodusene ala XBOX style. Odobranych plno chodieb a miestnosti, hrozne uzke a linearne, vacsina subojov je na blizko. - odobrany kelvar, uplne zmeneny system penazi ... na tomto sa pracuje, kelvar by mal byt spet -snazia sa aby sa pouzivali vsetky zbrane, nie len AK a awp. Momentalne je p90 najviac imba zbran. A deagle Smiley
    Cely cas sme s v kontaktte s vyvojarmi, zapisuju si nase navrhy a podobne, vzdy prebieha nakoniec diskusia so vsetkymi clenmi (i ked moc sa nikto okrem mna nookyho a hudzga nezapaja). Naozaj sa snazia, o tom svedci ze budu programovat celu noc aby pofixovali co sme im vraveli. Na druhej strane trocha ani sami nevedia co chcu. Inak su borci od Hidden Path aj Valve skveli, tak uvidime ako velmi naozaj chcu spravit competetive game.
    Hrame velmi skoru verziu preto je moc skoro na robenie unahlenych nazorov. Dostaneme na nich kontakty a nase pripomienky budu brat v uvahu aj v buducnosti. To plati aj pre cs:source.

Marek .Php Kádek
    • "Hrame velmi skoru verziu preto je moc skoro na robenie unahlenych nazorov"
      Hra ma vist dakde zaciatkom buduceho roku.... cize za pol roka.
      Pardon ale toto co je napisane je podla mna cele vymysel !!!
      Pozname asi vsetci takych ludi... Chcu sa robit len zaujmavy...

Ak to ma vist o pol roka, tak uz sa musi pomalicky finisovat.
      • Uzavřená beta je plánována na podzim... Hra je hotová, ale ten zbejvající čas chěti pravě investovat do balancu a dalších věcí, proto si je tam pozvali.... Takže ano, je brzy na unáhlené závěry, půl roku je dost na dolaďování hry jako je CS (pokud se na tom bude pracovat tvrdě)
    • Tak není se čemu divit puvodní css a 1.6 by na konzolích by asi nebyly moc hratelný .
      To říkám jako člověk kterej si nemyslí že fps nejde hrát s gamepadem ale css sem hrál dost dlouho .
    • Pěkná zpráva. Aspoň jsem si udělal obrázek. Nejvíc mě štve ten recoil. Zbraně budou trapně arkádové a zabít někoho bude nejspíš hodně lehké. Přitom těžká ovladatelnost zbraní a nutnost získat skill byla vždy hlavní přednost cska. Snaha o používání více zbraní je další blbost. Lineární mapy s malou možnosti taktizování další hřebík do rakve. Tohle se určitě nebude hrát na WCG či ESWC, kde se hraje o tisíce dolarů. Už vidím, jak na tohle přechází SK nebo NAVI. Jestli píšeš věrohodně informace, tak mě tento projekt přestává zajímat.
      • XXDarthVaderXX
        Tak ona ta střelba u CSka není zrovna vychytaná...dost je to o náhodě
        • XXDarthVaderXX
          Pro ty dva co mi dali mínus...hru jsem docela dlouho testoval, jak verzi 1.6 tak Source *3*
      • FillKill to nepisu ja, jen sem to okopiroval z jine diskuze a asi tomu lze verit, pokud to psal pravej Marek Kadek.
        Halooo: ja bych byl jen rad, kdyby to tak nebylo, casu do vydani je jeste hodne a treba bude vse jinak. Ale proc bych se nechytal kazdeho "hovna" kdyz me tato hra zajima vic nez kterakoliv jina. Lepsi resit veci kolem techto informaci nez cist flame posty CoD vs CS...
        • Já mám zase třeba trochu jiné info, taky od testera. Ten navíc řiká (a ostatní potvrzují), že třeba hra běží na Portal 2 enginu, což dává smysl... Proč by hru Valve dělalo nastaršim enginu, kterej navíc ani neni stavěnej na PS3, kde to chtěj vydat (l4d2 engine), když maj hezčí, novější engine, kterej je už částečně uzpůsoben na konzole?

A co se levelů týče, opravdu očekáváte, že hra, který je soustředěna na 5v5 bude mít levely snad ještě rozšířené? Vždyť levely se musely logicky zmenšit... A ostatní věci, jako recoil, zbraně a jejich chování, nebo odstranění kevlaru je věc diskuze, Valve tam má proto ty testery, aby hru odladili podle jejich přání. Takže si myslim, že je dost brzo nadávat a soudit...
          • XXDarthVaderXX
            5 v 5 je sice fajn, ale větších map bych se nebál *3*
    • hra neni PRIMARNE delana na konzole.....viis
      • Precti si to prosimte poradne, prave ze asi je, viis.
        • toto sem cetl uz asi na 5webech.....toto nevypovida o nicem je to subjektivni dojem phd z ty hry....a nak si nedokazu predstavit jeste vice osekany mapy o tunely a mistnosti.....to bys pak hral only SPAWN-PLANT?

no taaak neblazni je to prvni info a ty se hned chytas kazdyho h*** co se oni rekne:pp

ale co ja vim mozna to tak je(u valve to je ale nemozny aby uprednostnili konzoli pred PC) uvidime casem az
  • XXDarthVaderXX
    Lidi vždycky nadávaj...to je normální
    • XXDarthVaderXX
      reagoval jsem na jeden příspěvek...melny cz, to je pro tebe *1*
  • melny
    Edit: Toto není trailer na CSGO :) http://www.youtube.com/watch?v=x-h3cIPabQs&feature=player_embedded#at=48
    • XXDarthVaderXX
      Lidi sakra! Když už někde bude trailer, tak na Steamu...než sem něco hodím, tak se třeba na tem Steam podívám *3* A když to u té hry není...tak to trailer k té hře nebude.
      • melny
        No jo, je to fake
    • Urug
      To je trailer na CS: Online

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit