Přejít na výpis diskuzí
Valve oznamuje Counter-Strike: Global Offensive
12.8.2011 | Aleš Smutný
236 příspěvků
-
Jak z lidí vyždímat peníze. Stará dobrá klasika 1.6
-
Uzavřená beta je plánována na podzim... Hra je hotová, ale ten zbejvající čas chěti pravě investovat do balancu a dalších věcí, proto si je tam pozvali.... Takže ano, je brzy na unáhlené závěry, půl roku je dost na dolaďování hry jako je CS (pokud se na tom bude pracovat tvrdě)
-
"Hrame velmi skoru verziu preto je moc skoro na robenie unahlenych nazorov"
Hra ma vist dakde zaciatkom buduceho roku.... cize za pol roka.
Pardon ale toto co je napisane je podla mna cele vymysel !!!
Pozname asi vsetci takych ludi... Chcu sa robit len zaujmavy...
Ak to ma vist o pol roka, tak uz sa musi pomalicky finisovat. -
Čeština je freeware ne open source.Používej jí podle libosti,ale nemodifikuj *1*
-
nechápu jak můžete pindat na hru která v podstatě postavila základy pro MP
-
Zdravím,
kdybyste někdo chtěl jet na gamescom, tak nutně hledáme spolucestujícího. Jedeme autem a jsme jen 3, 4. nám to odřekl :(
Asi v 7.00 18.8. budeme v Praze. Máme zajištěný hotel. Celková cena vyjde asi na 2700 bez jídla, takže tak 3000 - 3500 za 3 noci, podle toho jak moc jíte :P
mail: marekx (at) twse.cz , tel: 728853398 -
A proto je lepsi hrat CS 1.6 :-)
-
testovals, do feedbacku si napsal ze je to o nahode, takze k normalnim hracum se uz dostala hra kde to je o skillu, diky ti
-
upsss. Tak toto je fatální hrubka. No moje ostuda.
(Řekl bych, že strkat mě do skupiny nemá cenu. Ze školy jsem už dávno a zase tak starej taky nejsem.) VŚ ovšem nemám. Škoda dnes by byla docela potřeba. A učňák jsem asi nějak přeskočil. ;-) -
pan výtr z učňáku:)
-
Pokud je to blití na mě, tak bliješ spíš ty, Valve jen na vývoj dohlíží a finančně podporuje. Hidden Path je hlavní vývojář, stejně tak jako jsou to oni, kdo udělali poslední updaty do CS:S, nikoli Valve...
-
Kdyby sis to radši pořádně přečetl, tak si nemusel nablít do diskuze.
-
"malí děcka z učnáku. ;-)" Podle mě je skupina naprosto jasná. :)
-
a vy pane Výtře patříte do jaké skupiny?
-
to co jsi napsal plati pro vsechny FPSky ne li pro vsechny hry takze to neni moc padnej argument
-
Promiň, ale musím reagovat. Jak dlouho si hrál CSS, před tím, než si dostal na tuto hru alergii? Pokud si jí hrál sám někde na "německým" servru, není divu, že se Ti zhnusila. Jde o to najít si server, kde je rozumná komunita, popřípadě partu 5-ti lidí, kteří hrají takticky. Pak hra dostane další, jiný rozměr.
-
Tak, když to uvedou začátkem příčtího roku, tak bez bugů si to zahrajem nejdřív koncem roku 2012 *9* . Ti, kteří hráli css před velkým updatem mi dají určitě za pravdu, je tomu rok (člověk si zvykne), ale ještě pořád nekteré chyby nejsou vychytaný.
-
Ano, Valve je jedna z těch firem, které každý rok vydávají jedno pokračování stejné hry za druhým. Navíc, Valve spolu stimhle oznámilo, že chtěji obnovit updatovaní CSS. Nechtěji CSS zabít....
-
Paráda ... CS Source podle mě bylo suprový..místo, aby vylepšili Source, vytvářej další hru. Každej nemá prachy furt na originálky.
-
CoD za budgetovou cenu? Proč ne, dám CSku novou šanci.