Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • z tehle spravy mit radost ?

Ale prosim vas - auto heal, auto aim a trapne achievementy do CSka.. super :)
  • rancor1223
    Starcraft chápu, dokonce i WoW, ale co lidi viděj na CSku? To jsem nikdy nepochopil..
  • XXDarthVaderXX
    Dobrá otázka, ale asi platit
  • otazka znie, ci to bude free alebo sa za to bude platit.
  • XXDarthVaderXX
    Člověče, já taky nechápal, proč tolik lidí baví Starcraft a teď dvojku hraju sám *3*
  • XXDarthVaderXX
    Upravený, ne nový *2*
  • rancor1223
    Já CSko hrál hodinu a netěším se vůbec, ani nechápu co na tom kdo vidí..
  • smejki
    Nový engine? co? co? ::významně pozvedává obočí::
  • XXDarthVaderXX
    Jo, super engine...tak na PC možná, ale podle všeho to táhnou i na konzole a tam by se hodně sekli...až budou nové konzole(cca da roky...), tak má cenu jít do novýho engine. Do tý doby? To je prostě hloupost a zbytečně vynaložené náklady na vývoj.
  • MidnighT91
    Counter strike je největší stupidita jakou jsem kdy hrál, předčí to dokonce i wow a jsem na tu hru vyloženě alergickej ale tohle je pro mě dost překvapivé odhalení, tak překvapivé až my spadla čelist a jsem na to hodně zvědavej takže tomu rozhodně dám šanci protože už by to mohla být hra na podstatně jiné úrovni než původní Counter strike...
  • Aby to nedopadlo jako s Condition Zero.... . Cekal bych spis, ze oznami dalsi uber_super engine a na nem HL3, CS... Tak nekdy v dobe dalsi generaci konzoli...
  • XXDarthVaderXX
    Potvrzeno oficiálně...Steam(teď na FB)
  • JO byla by to nadhera.
    Ale nesmelo by to mejt ve stylu cod proste jako bylo u 1.6 na source skoro zadne zmeny jen v grafice a vylepsenemu enginu.
  • Ethy
    Tak a já se asi na všechny ty Battlefieldy 3, MW3, Army 3 vyprdnu a počkám si na to svoje CSko :P, snad dneska VALVe řekne víc. Jo a taky snad VALVe v pondělí ukáže víc :P.
  • Amylee.Anderson
    I 1% je naděje :D
  • CS už jsem hodně dlouho nehrál - co mám IPS monitor (input lag zrovna v CS znamenal, že jsem nic netrefil). Nicméně na tuto novou verzi se těším, ono taky herní TNko stojí dneska pár korun a konečně bych se vzmohl na dual view. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit