Přejít na výpis diskuzí
Valve oznamuje Counter-Strike: Global Offensive
12.8.2011 | Aleš Smutný
236 příspěvků
-
Tohle zavani pruserem. Copak se valve nepoucilo u Condition Zero? Skutecne, Valve nekazte klasiku prosim, csko at zustane cskem. Przneni map radsi nekomentuju.
-
VALVe naštěstí není ani Activision, ani EA, takže si tyhle keci nech :)
-
Tak mazej hrát na Facebook FarmVille a neotravuj tady...
-
Ja doufam že tam autoheal bude, to mi v CS vždykcy chybělo. Perky a killstreaky ale proboha ne.
-
mně nevadí ani jedna možnost. pravda je, že si CS s shopem neumím představit.
-
třeba mě...taktické akce mám rád, ale skončil jsem s tím někdy v roce 2009, kdy jsem praštil se Swat 4
-
Ten autoheal zase tak hroznej není...panďulák ti padne tak i tak...důležité je, jak to vybalancují *3*
-
Hodinek? Stačí pár vteřin/minut a je to tady...
-
koho zajima csko? at valve navali dotu2 :D
-
Ne, nebude. Nevim, proč všichni od dob co je TF2 F2P všude vidí in-game shop ? :O... Bude to normální CS, jak ho znáte...
-
Jupíííííííííí.....
Vojin: ten autoheal tam snad neni potvrzen ne? *16* to by byla uz fakt krize kdyby tohle dali i do CS.
Návrat legendy jsem hodne zvedavej -
zvláštní je ze tu jeste dnes rano nekdo psal ze steam musi dat po vanocich nejakou dobrou hru jako cs2 aby krachlo origin *1*
velmi zvláštní
kdyby mě napadlo ze tom muze byt pravda ihned bych nakoupil valve akcie -
konecne neco poradneho:)
-
Nemá si začínat *1* Don't f*ck with CS players or you'll get hurt, bro.
-
Vidíš, já hraju tu omalovánkovou píčovinu i CS. Tyhle směšný hádky miluju:)
-
Dovolím si jednnu poznámku k této diskusi...
FIGHT! *2*
Kdo pochopí, tak pochipil nejspíš správně...za pár hodinek čekám, že se tady objeví hate komenty a obráceně. Jen teda nechápu, jak někdo může nesnášet hru, kterou nikdy neviděl *2* -
čuju, že tam nějaký in-game store bude. přeci jen průbežné financování je schopné zajistit trvanlivost služeb.
-
Vážně ? Já zas nechápu, jak může někdo hrát tu omalovánkovou píčovinu se jménem WoW
-
škoda, chci vidět, na čem pojede HL3 *14*
-
Neni to ani formou DLC ani Free2Play, takže ano, budeme si to muset koupi ;)