Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle zavani pruserem. Copak se valve nepoucilo u Condition Zero? Skutecne, Valve nekazte klasiku prosim, csko at zustane cskem. Przneni map radsi nekomentuju.
  • Ethy
    VALVe naštěstí není ani Activision, ani EA, takže si tyhle keci nech :)
  • Ethy
    Tak mazej hrát na Facebook FarmVille a neotravuj tady...
  • Ja doufam že tam autoheal bude, to mi v CS vždykcy chybělo. Perky a killstreaky ale proboha ne.
  • smejki
    mně nevadí ani jedna možnost. pravda je, že si CS s shopem neumím představit.
  • XXDarthVaderXX
    třeba mě...taktické akce mám rád, ale skončil jsem s tím někdy v roce 2009, kdy jsem praštil se Swat 4
  • XXDarthVaderXX
    Ten autoheal zase tak hroznej není...panďulák ti padne tak i tak...důležité je, jak to vybalancují *3*
  • Hodinek? Stačí pár vteřin/minut a je to tady...
  • koho zajima csko? at valve navali dotu2 :D
  • Ne, nebude. Nevim, proč všichni od dob co je TF2 F2P všude vidí in-game shop ? :O... Bude to normální CS, jak ho znáte...
  • Jupíííííííííí.....

Vojin: ten autoheal tam snad neni potvrzen ne? *16* to by byla uz fakt krize kdyby tohle dali i do CS.

Návrat legendy jsem hodne zvedavej
  • zvláštní je ze tu jeste dnes rano nekdo psal ze steam musi dat po vanocich nejakou dobrou hru jako cs2 aby krachlo origin *1*
    velmi zvláštní
    kdyby mě napadlo ze tom muze byt pravda ihned bych nakoupil valve akcie
  • konecne neco poradneho:)
  • Jazz
    Nemá si začínat *1* Don't f*ck with CS players or you'll get hurt, bro.
  • Vidíš, já hraju tu omalovánkovou píčovinu i CS. Tyhle směšný hádky miluju:)
  • XXDarthVaderXX
    Dovolím si jednnu poznámku k této diskusi...

FIGHT! *2*
    Kdo pochopí, tak pochipil nejspíš správně...za pár hodinek čekám, že se tady objeví hate komenty a obráceně. Jen teda nechápu, jak někdo může nesnášet hru, kterou nikdy neviděl *2*
  • smejki
    čuju, že tam nějaký in-game store bude. přeci jen průbežné financování je schopné zajistit trvanlivost služeb.
  • Jazz
    Vážně ? Já zas nechápu, jak může někdo hrát tu omalovánkovou píčovinu se jménem WoW
  • smejki
    škoda, chci vidět, na čem pojede HL3 *14*
  • Neni to ani formou DLC ani Free2Play, takže ano, budeme si to muset koupi ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit